@oynakbasi34 detoksu yapmıyormusun
Ben hazırladım inş dayanirim bugün
geçmiş olsun hala iyileşemedinmi?ilaç kullanmıyormusungünaydın hanımlar dün işe gitmemiştim tlf dan giremedim
pazar ve pazartesi menüm
sabah tarçınlı süt ve meyve
ara meyve(elma mandalina veya nar)
öğlen yoğurt çorbası
ara meyve (elma mandalina veya nar)
akşam pazar kuru fasülye ayran pazartesi mercimek çorbası salata ayran
ara bir avuç fındık ceviz 4 gün kurusu
1 lt su ancak içebilmişimdir çok hastaydım zorla yiyip içiyordum ama hiç hareket edemedim
Fatsecrettan hesaplıyorum, banada az gibi geliyor,sanki o kadar yok gibi ama,sen nerden hesaplıyorsun canım,fatsecret fazla hesaplıyor gibi geliyor bana , ben diyet arkadaşımdan hesaplıyorum orası daha iyi geliyor bana
vay be amma sağlıklı beslenmişsin tebriklergünaydın hanımlar dün işe gitmemiştim tlf dan giremedim
pazar ve pazartesi menüm
sabah tarçınlı süt ve meyve
ara meyve(elma mandalina veya nar)
öğlen yoğurt çorbası
ara meyve (elma mandalina veya nar)
akşam pazar kuru fasülye ayran pazartesi mercimek çorbası salata ayran
ara bir avuç fındık ceviz 4 gün kurusu
1 lt su ancak içebilmişimdir çok hastaydım zorla yiyip içiyordum ama hiç hareket edemedim
aslında evde hazırlayıp getiriyordum işte o bile zor gelmeye başladı düşünün,Esrası işyerinde de yiyorum ben. Senin öyle Şansın yokmu .
Ekmek arası peynir hazırlayıp masan da Yemen çok daha sağlıklı ve geç açıktırir seni..
Hazırladım ama yiyemedim midem bulandıCanim inş faydasını görürsün..
Benim midemi acaip rahatsız etmişti yaptığım da.
Aslında da sen gayretli ve iradelisin ve duzenli kilo veriyorsun neden gerek gördün.?
Kocamaneve gidince 1 saat leslie yapıcam vuhuuuuhadi kızlar hareket birazz
sonra daaa örgü zamanııııı
Detoks nasil gidiyor canim,ben de yarin yapayim diyorum,insallah cumaya faydasini gorursun.Canım 4er kaşık haşlanmış nohut, yeşil mercimek ve bulgur1/2 Litre ayran diyor ama biraz daha sulu olsun dersen 1 litrede olur içine birde 2 salatalık rendeliyorsun birazda nane
Okadar
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 3 - 4 zeytin, 1 parça beyaz peynir ve bolca yeşillik yiyorsun sonrada acıktıkça ayran detoksundan tüketiyorsungün içinde de bol bol su içiyorsun
Gecmis olsun,boyle karamsarliklara dusmeden ,azimle ve saglikla verecegiz fazla kilolarimizi,buna inan canim.Dün tansiyonum yükseldi çok fenaydım. .
Normalde hep düşüktür 15 olunca fena oldum. . Bir ara bayagi korktum çaktırmamaya çalışıyorum ama yok yani elim de değil.
Limonlu şu içtim duş aldım uzandım falan çok sonra 12-13 oldu.. Bugün de etkisi var hala.. sersem gibiyim..
Çok kızıyorum kendime nasıl böyle zarar vermiştim kendime diye.. çok sıkıldım artık bu ağırlıktan. . Debelenip duruyorum yok elde birsey..
Bugünler de umudumu yitirmiş gibiyim...
H.sonu yeğenimin doğum günü partisi nde tüp mide ameliyatı olan bir hanimla tanıştım öylesine memnun ki halinden..
Boyu 1.55 falan. 100 küsürmuş. . Şu an 36 beden.. 3 sene olmuş ve hiç pişman olmadım hayatım da aldığım en doğru karar dedi. ..
Selam kızlar bende çok yorgunum 45 dk Leslie yaptım akşam tanı ni de e işleri dökülüyom resmen öptüm sizi iyi geceler tatlı rüyalar
Once kucuk hanim efendiyi,sonrada enerji dolu annesini kutluyorumSelamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün yine koşturmacalı bir gün olacak benim için
Hazır kızlar okuldayken gidip sağlık ocağına eşimin ilaçlarını yazdıracağım ve faturaları ödeyeceğim ( genelde eşim hallederdi ama bu ara çok yoğun diye bana kaldı)
Öğleden sonrada kızlarla Alışveriş merkezine gideceğim
Okullar arası bir kitap yarışması varmış ve büyük kızım en yakın arkadaşıyla okulunu temsil edecekmiş
Mayısa kadar tam 7 kitap okumak zorundalar ve Mayısda Bilecikte olan yarışmada okullarını temsil edecekler
Öğretmen dün sınıfa gelip yarışmayı anlatmış ve sizin sınıftan seçmek istiyorum temsilcimizi demiş ( bütün öğretmenler onların sınıfını en çok sevdiği için öyle bir karar almışlar) tabi bütün sınıf aynı ağızdan nam yapmış bir kitap kurdu olarak benim kızımla arkadaşını önermişler Öğretmende tamamdır o zaman sizler temsil ediyorsunuz bizi hatta hadi benimde katkım olsun o 7 kitabın 3ünü ben alayım demiş Bizimkiler tabi hocam sıkıntı değil alırız biz arkadaşımla ortaklaşa demişler ama Öğretmen yok benimde size katkım olsun siz tamamen yarışmaya odaklanın ve verilen kitapları iyice okuyun demiş
Mayısda 2 günlüğüne gittiklerinde de bir nevi sınav olucaklarmış ( yazılı sorular sorulacakmış atıyorum şu kitapta geçen karakterin adı ne yahut hikaye nerede geçiyor gibi bir sürü sorulara cevap verecekleremiş )
Bizimki şimdiden çok heycanlı üstelik hocaların hepside okulu temsil ettikleri için artık performansızada artı olarak yansır bu yarışma demişler
Bugün hemen ilk kitabını alacağız ( belki diğerinide bulursak alırız ) 7 kitabıda 2şer kere okumayı planlıyorlar
Kesinlikle canim guzel dusunmussun,hem pratik hem saglikli olur.aslında evde hazırlayıp getiriyordum işte o bile zor gelmeye başladı düşünün,çok uykusuz kalıyorum ama aklıma şimdi bişey geldi, akşam hazırlayıp buzdoılabına koyarsam sabaha kadar bozulmaz ve pratik şekilde alıp gelirim işte bunu sevdim
Yas gununuz kutlu olsun canim.Hazırladım ama yiyemedim midem bulandı
Pazar doğum günü olduğu için biraz kaçırdım artidayim
Artık sporu daha fazla yapayım diyorum
Regl oldum ağrım var
Bilmiyorum nasıl olacak
Hazırladım ama yiyemedim midem bulandı
Pazar doğum günü olduğu için biraz kaçırdım artidayim
Artık sporu daha fazla yapayım diyorum
Regl oldum ağrım var
Bilmiyorum nasıl olacak
BUGUN BENİM İNG SINAVIM VAR EVE GİDEMİYCEM ARTIK DIŞARDA NE YİYEBİLİRSEM ATIŞTIRMALIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?