Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Üzülme canım. Vardır bunda da bir hayır. .
Inşallah hiç ummadığıniz bir an da güzel haberi alırsınız. .

İyi akşamlar kızlar misafirleri uğurladık biraz yaptıklarımdan yedim bir dilim börek yarım dilim revanibir puhaca iki dilim fıstık sarma baklava kurabiyelere el surmedim yuh daha ne yiyecektim akşam yemeği yok yeşil çay içiyorum sabahta zaten Karatay kahvaltisiydi

Canım ne testi yaptirdiniz
Oncelikle mustafa aceti tavsiye ederim tüp bebek Dr çok iyi ve tecrübeli
Ben önce Rabbimin sonra onun sayesinde kızımı kucağıma aldım
Sen mücadelene devam et yilma yikilma

10sene neler yaşadım hiç umudumu kaybetmedim
Kilo ver kiloda hormonları etkiliyor
Ben isteyen herkes için gece gündüz dua ediyorum hep

Uykusuz gecelerin olsun bebisin olsunda seni hiç uyutmasin inş
Ben bebeğim olsun yaramaz olsun ben onunla ilgilenirim dedim öylede oldu valla

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sanada canım

Ben de doğum günü mağduruyum. .
Haftasonu yeğenimin partisi vardı epey teferruatliydi ..
Umarım cumaya kadar eksiliriz .
Inşallah canım sporda yapamıyorum 15 dk yürüdüm evin içinde sadece
Belim ağrıyor regl ikinci günü daha
Artı görmek istemiyorum

Sevindim canım, bazen oluyor öyle enerji düşüşleri. Ama yılmadan vereceğiz bu kilolarımızı.

Üzülme canım, Allah en kısa zamanda müjdeli haberi nasip etsin inşallah size ve isteyen herkese...

Bir de su içme, daha doğrusu az içme sorunu için, yarın altı tane yarım litrelik su alacağım. Gözümün önünde olursa, unutmadan zorlanmadan, üç litre su da içmiş olurum.

Slm kizlar bugun kiriklik vardi uzerimde cok sagliksiz bir gun oldu ya

Sabah bir haslama yumurta 3 zeytin 1 çavdar ekmeği biraz peynir

Ara bir kucuk mandalina bir avuc fistik 5 tane burcak biskuvi yesilcay

Oglen yok

Aksam yarim corba kasesi kadar sulu yemk yarim porsiyon kadar bulgur pilavı 3 kasik yogurt

Ara bir armut

Sabah belden aşağı 400 ziplama
Oglen belden aşağı 400 ziplama

1.5 litre su

Selamün Aleyküm kızlar

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Öğlene kadar dışarı işlerini halledip kızlarla AVMye gittik ve baya dolandık
Büyük kıza ayakkabı bakalım dedik demez olsaydım 2 senedir istediği ayakkabılar vardı yine yapıştı ille onları al başka bir şey istemem diye
Sağ olsun Annem zaten gitmeden çaktırmadan bir 100 lira tutuşturdu elime ayakkabıları benden olsun diye ama cadının beğendiği ayakkabılar 210 Tlden 189a düşmüş hadi kalanıda bizden olsun dedim
Sevinçten havalara uçtu kuzum
Sonuçta çok sık almıyorum ki falan dedi baştan dedim ulen ben evlendiğimden beri 100 liralık bile ayakkabı giymedim ama neyse hadi bu seferlik olalım dedim mağazada sevinç çığlığı atacaktı az daha

Tabi birde şu yarışma için olan kitabını aldık bu seferde ufaklık 5 karış surat yaptı bana bir şey alınmadı ama bu haksızlık diye Hadi eşimide telefon açtık hadi gel diye tabi yakalamışken birde yemek ısmarlattık kendimize bari ufaklık sussun diye Neyse karne hediyesi sözü verince rahatladı

Detoks nasil gidiyor canim,ben de yarin yapayim diyorum,insallah cumaya faydasini gorursun.
Bu arada aklima gelmisken,kabizlik icin kuru erik ye hemen rahatlatiyor bagirsaklari.

Başlayamadım ki
Sabah bir çıktım öğlen yemeğini bile Annemde yedim okuldan kızı almaya gitmeden hemen evvel
( 5 köfte, 3 kaşık turp ve havuç salatası, 3 kaşık patates salatası )

Akşamda eşimle dışarda yediğimiz; 1 porsiyon tavuk ızgara, 1/2 porsiyon salata, 3 kaşık makarna

Kuzummmm ne olur üzülme bundada vardır bir hayır
Rabbim inşallah sanada mucizeni gönderirde sizde o Cennet kokusunu içinize çekersiniz
Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez ve ben inanıyorum sen dua etmeye devam et ( bizlerde ederiz )
Hatta istersen internetten bir bakalım belki vardır bir dua bir sure inan bende seve seve senin için oturup okurum canı gönülden

Eşine sakın üzüntünü belli etme sonuçta sizin huzurunuz yerinde olsun, dediğin gibi sınavınız bu ve ben eminim bu sınavdanda anlınızın akıyla çıkabileceksiniz
Benim bir arkadaşım 5 sene mucizesini bekledi hatta 2 kere tüp denemeleri oldu ve tam yok artık olmayacak sanırım dediği an mucizesi onu buldu şu an oğluşu 2 yaşını bitirdi
Hatta 3.cü denemesinde hamile kalmıştı ve 7 aylık olana kadar kuzusu ona sıkı sıkı tutundu ama maalesef kaybetti ilk mucizesini çok bunaldı, günlerce ağladı hatta eşi kuzuyu ona göstermediği için çok kızdı ilk zamanlar ama sonra iyiki görmemişim yoksa yüzü gözümün önünden geçmez diyordu
Tamda Anneler gününde onunla uzun uzun dertleşirken ona; İçimden bir ses bir sonraki Anneler gününde mucizeni kucağına alacaksın diyor dedim Banuşum beni avutmak için diyorsun demişti bende ısrarla hayır ben inanıyorum demiştim ve hakikatan bir iki ay sonra bana müjdeyi verdi Hatta kendi ailesi bile duymadan bana müjdelemişti Yine korku yaşadı ya bunada bir şey olursa diye dedim yiyecek ekmeği varsa deli gibi tepinsende gelir, yiyecek ekmeği yoksada bütün gün yatsan yine senden gider o yüzden hamileliğin tadını çıkar demiştim
Oğlu şu anda okadar yakışıklı ki biblo gibi ve halada hep der ben inancımı yitirdim ama sen bir an bile benden ümidini kesmedin diye

Sabır kuzum sabır inşallah sende mucizene kavuşacaksın Allahın izniyle yeterki sabret

Canim vallahi son iki haftadir sadece bunu spor olarakyapiyorim bundan iki ay kadar kalcabacak egzesizi yaptım cok faydasini gördüm belim agridigindan beri yapmiyorum bende zıplıyorum

Aslinda benim kalca basenlerde problem oldugu icin oralari hareket ettirmeye calisiyorim ziplayinca oralar fıldır fıldır dönüyor ama sikilastiriyo mu tam bilmiyorum daha iki haftadır yapiyorim
LargeGemini bu ziplamalarin faydası varmı sıkı lastiyormu kilomu verdiriyor tek sporun bumu ne çok sordum

Bu arada gecmise yeni goz attim Diademe cnm rabbim sabir versin umarim tez zamanda rabbim kollarınıza bir evlat nasip eder benim teyzem 10 yil sonra evlat sahibi oldu neler denedi hangi doktorlara gotmedi ki ama rabbim bir doktoru vesile kılıp nasip edio umarim tez zamanda nasip olsun sizede

Ablam 7 yillik evliligi çocuk yuzunden bitti sebep tek cocuk degildi ama en buyuk sikinti çocuk tu esi hicbir tedavi doktor felam kabul etmedi ablamda dayanamadı artik ve bosandilar şükür siz elinizden geleni yapiyosunuz rabbim gorsun cabalarinizi

Su perisi86 canim niye tadi hosuna gitmedi ki aslinda hos bi tadi var sadece aciktiruyo insanı baygınlık hissi olusuyo desenize ben spor la ii dayanmisim detoksa

Bu arada kizlar grup arkadaslarima bi sorum olacak lütfen herkes cevaplarsa sevinirim kalca ölçünuzu yazarmisiniz

En büyük popiş kesin benimkidir
En son ölçtüğümde 122ydi

Aslında birimiz ölçü listesi yapsa ya bir ara yapıyordu bizim bir arkadaşımız ( adayaren kayıp balıklardan biri )
Her ayın başında tekrar ölçülerimizi alıp bakıyorduk ne kadar sıkılaşmışız diye kilo veremeyende en azından öylelikle sıkılaşıp sıkılaşmadığını anlıyordu

Bundan iki ay öncesine kadar benimde 122 di kaptan 82 kiloyla
Bu arada kalcadan kastim basenlerin en genis kismindan olcmeniz kizlar haydi bel göğüs kalca ölçülerini yazalım ben hemen olcup geliyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…