Bide istanbul'a gittigimizde yaptirdigimiz testin sonucu gelmis ve malesef hic bi gelisme yok cok uzgunum
Esime de belli etmemem lazim uzuldugumu oda uzulmesin daha cok diye
Bugun kendimi aglamamak icin cok zor tuttum
Biliyorum bu da bizim sinavimiz
Neyse opuyorum hepinizi kizlar moralim bozuk kusuru bakmayin
Canım ne testi yaptirdinizBide istanbul'a gittigimizde yaptirdigimiz testin sonucu gelmis ve malesef hic bi gelisme yok cok uzgunum
Inşallah canım sporda yapamıyorum 15 dk yürüdüm evin içinde sadeceBen de doğum günü mağduruyum. .
Haftasonu yeğenimin partisi vardı epey teferruatliydi ..
Umarım cumaya kadar eksiliriz .
Anladım canım, ben de nohut ıslattım bu akşam, heveslendim yarın yaparım diye.@deniz_74 canım tadını sevmedim midem bulandı en iyisi olduğu kadar bu hafta böyle geçecek
Sevindim canım, bazen oluyor öyle enerji düşüşleri. Ama yılmadan vereceğiz bu kilolarımızı.@deniz_74 kilo verme evresinde cook uzun yıllardır mücadele ediyorum ve cok başarısızım bu konu da..
Hayata dair hep çok güçlüyum mücadeleciyim dimdik ayaktayim gel gelelim ki yeme bozukluğumu aşamiyorum bir turlu. .
Her zaman olmasa da zaman zaman Demoralize olup dibi boyluyorum :))
Bugün daha iyiyim destekleriniz için teşekkürler. .
Üzülme canım, Allah en kısa zamanda müjdeli haberi nasip etsin inşallah size ve isteyen herkese...Bide istanbul'a gittigimizde yaptirdigimiz testin sonucu gelmis ve malesef hic bi gelisme yok cok uzgunum
Detoks nasil gidiyor canim,ben de yarin yapayim diyorum,insallah cumaya faydasini gorursun.
Bu arada aklima gelmisken,kabizlik icin kuru erik ye hemen rahatlatiyor bagirsaklari.
Bide istanbul'a gittigimizde yaptirdigimiz testin sonucu gelmis ve malesef hic bi gelisme yok cok uzgunum
LargeGemini bu ziplamalarin faydası varmı sıkı lastiyormu kilomu verdiriyor tek sporun bumu ne çok sordum
Bu arada kizlar grup arkadaslarima bi sorum olacak lütfen herkes cevaplarsa sevinirim kalca ölçünuzu yazarmisiniz
Bu arada kalcadan kastim basenlerin en genis kismindan olcmeniz kizlar haydi bel göğüs kalca ölçülerini yazalım ben hemen olcup geliyorimEn büyük popiş kesin benimkidir
En son ölçtüğümde 122ydi
Aslında birimiz ölçü listesi yapsa yabir ara yapıyordu bizim bir arkadaşımız ( adayaren kayıp balıklardan biri )
Her ayın başında tekrar ölçülerimizi alıp bakıyorduk ne kadar sıkılaşmışız diyekilo veremeyende en azından öylelikle sıkılaşıp sıkılaşmadığını anlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?