Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bundan iki ay öncesine kadar benimde 122 di kaptan 82 kiloyla

Bu arada kalcadan kastim basenlerin en genis kismindan olcmeniz kizlar haydi bel göğüs kalca ölçülerini yazalım ben hemen olcup geliyorim

Bende yarın bulurum mezuremide alırım ölçülerimi
Kızlarda yarın akşama kadar ölçülerini yazarsa bir liste yaparız

Biz daha tup bebek seviyesine gelemiyoruz canim esimde azospermi var yani hic sperm yok ameliyatta da bulunamadi o dulardan bende ediyorum
Bi olsun hic kimseyr tek laf soyletmiycem simarsin dursun diyorum
Hayirlisi artik canim cok sagol

Cok sagol canim benim valla gozlerim doldu suan cook tesekkur ederim sanada hepinizede Allah razi olsun hepinizi seviyorum

Cok sagol canim Allah hepinizden razi olsun
Nedense coklu alinti olmadi

Hayirli geceler kizlar
Allah tum dua ve dileklerini kabul etsin canim insallah tez zamanda alirsin melegini kollarina

Bugun yediklerim
Sabah
3 hurma suda bekletilmis
Suyunuda ictim

Oglen
Peynir
Zeytin
Yesillik
Mihlama
2 d.ekmek

Ara..
Mandalina
1 fincn hibiskus cayi

Aksam ..
1 kase tarhana
Salata
Ton balikli makarna 2 kasik

2.5 lt su
30 dak yuruyus

Diademe üzülmeyin canım Allah'tan ümit kesilmez vardır sizinde bir zamanınız mucizeniz için ama olmasa da dünyanın sonu değil birsuru yavru var annesiz babasız hem büyük sevap ben iki çocuğum olduğu halde bazen düşünüyorum evlat edineyim diye sen neden dusunmeyesin çok üzülüyorum yavrulara ana yok baba yok

Biz daha tup bebek seviyesine gelemiyoruz canim esimde azospermi var yani hic sperm yok ameliyatta da bulunamadi o dulardan bende ediyorum
Bi olsun hic kimseyr tek laf soyletmiycem simarsin dursun diyorum
Hayirlisi artik canim cok sagol
sperm arttırıcı şeyler kullansanız bir çok bitki,çerez,kuru yemiş var mesala aklıma gelen keçiboynuzu pekmezi,hurma,nar,fındık vs. mutlaka daha çok şey vardır

Toplam
1333
kcal
dünkü yediklerim bunlar
spor=30 dk yürüyüş+30 dk spor
suyu da ne kadar içtim hatırlanıyorum içmeye çalıştım ama

geçmiş olsun hala iyileşemedinmi?ilaç kullanmıyormusun
Evet soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum
Ada çayı içiyorum bol meyve yiyorum dün iyiydin işe gittim bu gün yine çok kötüyüm şimdi evdeyim öğleden sonra il müdürlüğünde görüşmem var oraya gideceğim hiç halim yok bu hastalik tekrar tekrar hortluyor metabolizmamızı yavaşlattı herhalde meyve dışında hiç bir kacamagim yok cuma 72,5 Ken şimdi 73 um birazda hareketsizlik ten herhalde buda moralimi bozuyor bir an önce iyileşmek istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…