- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bundan iki ay öncesine kadar benimde 122 di kaptan 82 kiloyla
Bu arada kalcadan kastim basenlerin en genis kismindan olcmeniz kizlar haydi bel göğüs kalca ölçülerini yazalım ben hemen olcup geliyorim
Biz daha tup bebek seviyesine gelemiyoruz canim esimde azospermi var yani hic sperm yok ameliyatta da bulunamadi o dulardan bende ediyorumCanım ne testi yaptirdiniz
Oncelikle mustafa aceti tavsiye ederim tüp bebek Dr çok iyi ve tecrübeli
Ben önce Rabbimin sonra onun sayesinde kızımı kucağıma aldım
Sen mücadelene devam et yilma yikilma
10sene neler yaşadım hiç umudumu kaybetmedim
Kilo ver kiloda hormonları etkiliyor
Ben isteyen herkes için gece gündüz dua ediyorum hep
Uykusuz gecelerin olsun bebisin olsunda seni hiç uyutmasin inş
Ben bebeğim olsun yaramaz olsun ben onunla ilgilenirim dedim öylede oldu valla
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sanada canım
Aminn canim cok tesekkur ederimÜzülme canım, Allah en kısa zamanda müjdeli haberi nasip etsin inşallah size ve isteyen herkese...
Insallah canim coook sagollÜzülme canım. Vardır bunda da bir hayır. .
Inşallah hiç ummadığıniz bir an da güzel haberi alırsınız. .
Cok sagol canim benim valla gozlerim doldu suan cook tesekkur ederim sanada hepinizede Allah razi olsun hepinizi seviyorumSelamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Öğlene kadar dışarı işlerini halledip kızlarla AVMye gittik ve baya dolandık
Büyük kıza ayakkabı bakalım dedik demez olsaydım2 senedir istediği ayakkabılar vardı yine yapıştı ille onları al başka bir şey istemem diye
Sağ olsun Annem zaten gitmeden çaktırmadan bir 100 lira tutuşturdu elime ayakkabıları benden olsun diye ama cadının beğendiği ayakkabılar 210 Tlden 189a düşmüşhadi kalanıda bizden olsun dedim
Sevinçten havalara uçtu kuzum
Sonuçta çok sık almıyorum ki falan dedi baştandedim ulen ben evlendiğimden beri 100 liralık bile ayakkabı giymedim ama neyse hadi bu seferlik olalım dedim mağazada sevinç çığlığı atacaktı az daha
Tabi birde şu yarışma için olan kitabını aldıkbu seferde ufaklık 5 karış surat yaptı bana bir şey alınmadı ama bu haksızlık diye Hadi eşimide telefon açtık hadi gel diye tabi yakalamışken birde yemek ısmarlattık kendimize bari ufaklık sussun diye Neyse karne hediyesi sözü verince rahatladı
Başlayamadım ki
Sabah bir çıktım öğlen yemeğini bile Annemde yedim okuldan kızı almaya gitmeden hemen evvel
( 5 köfte, 3 kaşık turp ve havuç salatası, 3 kaşık patates salatası )
Akşamda eşimle dışarda yediğimiz; 1 porsiyon tavuk ızgara, 1/2 porsiyon salata, 3 kaşık makarna
Kuzummmm ne olur üzülme bundada vardır bir hayır
Rabbim inşallah sanada mucizeni gönderirde sizde o Cennet kokusunu içinize çekersiniz
Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez ve ben inanıyorum sen dua etmeye devam et ( bizlerde ederiz )
Hatta istersen internetten bir bakalım belki vardır bir dua bir sureinan bende seve seve senin için oturup okurum canı gönülden
Eşine sakın üzüntünü belli etmesonuçta sizin huzurunuz yerinde olsun, dediğin gibi sınavınız bu ve ben eminim bu sınavdanda anlınızın akıyla çıkabileceksiniz
Benim bir arkadaşım 5 sene mucizesini bekledi hatta 2 kere tüp denemeleri oldu ve tam yok artık olmayacak sanırım dediği an mucizesi onu bulduşu an oğluşu 2 yaşını bitirdi
Hatta 3.cü denemesinde hamile kalmıştı ve 7 aylık olana kadar kuzusu ona sıkı sıkı tutundu ama maalesef kaybetti ilk mucizesiniçok bunaldı, günlerce ağladı hatta eşi kuzuyu ona göstermediği için çok kızdı ilk zamanlar ama sonra iyiki görmemişim yoksa yüzü gözümün önünden geçmez diyordu
Tamda Anneler gününde onunla uzun uzun dertleşirken ona; İçimden bir ses bir sonraki Anneler gününde mucizeni kucağına alacaksın diyor dedimBanuşum beni avutmak için diyorsun demişti bende ısrarla hayır ben inanıyorum demiştim ve hakikatan bir iki ay sonra bana müjdeyi verdi Hatta kendi ailesi bile duymadan bana müjdelemişti Yine korku yaşadı ya bunada bir şey olursa diye dedim yiyecek ekmeği varsa deli gibi tepinsende gelir, yiyecek ekmeği yoksada bütün gün yatsan yine senden gider o yüzden hamileliğin tadını çıkar demiştim
Oğlu şu anda okadar yakışıklı ki biblo gibi ve halada hep der ben inancımı yitirdim ama sen bir an bile benden ümidini kesmedin diye
Sabır kuzum sabır inşallah sende mucizene kavuşacaksın Allahın izniyle yeterki sabret
Bu arada gecmise yeni goz attimDiademe cnm rabbim sabir versin umarim tez zamanda rabbim kollarınıza bir evlat nasip eder benim teyzem 10 yil sonra evlat sahibi oldu neler denedi hangi doktorlara gotmedi ki ama rabbim bir doktoru vesile kılıp nasip edio umarim tez zamanda nasip olsun sizede
Ablam 7 yillik evliligi çocuk yuzunden bitti sebep tek cocuk degildi ama en buyuk sikinti çocuk tu esi hicbir tedavi doktor felam kabul etmedi ablamda dayanamadı artik ve bosandilar şükür siz elinizden geleni yapiyosunuz rabbim gorsun cabalarinizi
Su perisi86 canim niye tadi hosuna gitmedi ki aslinda hos bi tadi var sadece aciktiruyo insanı baygınlık hissi olusuyo desenize ben spor la ii dayanmisim detoksa
Allah tum dua ve dileklerini kabul etsin canim insallah tez zamanda alirsin melegini kollarinaBide istanbul'a gittigimizde yaptirdigimiz testin sonucu gelmis ve malesef hic bi gelisme yok cok uzgunum
Esime de belli etmemem lazim uzuldugumu oda uzulmesin daha cok diye
Bugun kendimi aglamamak icin cok zor tuttum
Biliyorum bu da bizim sinavimiz
Neyse opuyorum hepinizi kizlar moralim bozuk kusuru bakmayin
gayet güzel benceBugün yediklerim
Sabah
Peynirli yumurta zeytin iki dilim ekmek
Öğlen kapuska çorba bir dilim ekmek
Ara ceviz üç tane
Bir dilim ekmek peynir
Aksam etli sebze yemeği salata
Portakal
101 cm,103 tü ama sen diyince şimdi ölçtüm zayıflamışım galibaBu arada kizlar grup arkadaslarima bi sorum olacak lütfen herkes cevaplarsa sevinirim kalca ölçünuzu yazarmisiniz
sperm arttırıcı şeyler kullansanız bir çok bitki,çerez,kuru yemiş var mesala aklıma gelen keçiboynuzu pekmezi,hurma,nar,fındık vs. mutlaka daha çok şey vardırBiz daha tup bebek seviyesine gelemiyoruz canim esimde azospermi var yani hic sperm yok ameliyatta da bulunamadi o dulardan bende ediyorum
Bi olsun hic kimseyr tek laf soyletmiycem simarsin dursun diyorum
Hayirlisi artik canim cok sagol
Evet soğuk algınlığı ilacı kullanıyorumgeçmiş olsun hala iyileşemedinmi?ilaç kullanmıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?