yok canım kopyala yapıştır deyince kayma yapıyor liste o yüzden yoksa 24 kalori sanırım:)
alerjik olmasın,alerjik olunca da tekrarlıyor,bir alerji uzmanına git istersen ya da kbb'ye git ilaç kullanmana rağmen geçmediğini tekrarladığını söyleEvet soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum
Ada çayı içiyorum bol meyve yiyorum dün iyiydin işe gittim bu gün yine çok kötüyüm şimdi evdeyim öğleden sonra il müdürlüğünde görüşmem var oraya gideceğim hiç halim yok bu hastalik tekrar tekrar hortluyor metabolizmamızı yavaşlattı herhalde meyve dışında hiç bir kacamagim yok cuma 72,5 Ken şimdi 73 um birazda hareketsizlik ten herhalde buda moralimi bozuyor bir an önce iyileşmek istiyorum yaa
Alerjik olanı biliyorum eşimin ve küçük kızımın var ben hiç bu kadar hasta olmamistim 2 çocuk olunca dinlenemedim tekrar işe gidince yine üşüttüm birazdan doktora gidip rapor alacağım çocuklar kreş de iken dinlenmek gerekalerjik olmasın,alerjik olunca da tekrarlıyor,bir alerji uzmanına git istersen ya da kbb'ye git ilaç kullanmana rağmen geçmediğini tekrarladığını söyle
Alerjik olanı biliyorum eşimin ve küçük kızımın var ben hiç bu kadar hasta olmamistim 2 çocuk olunca dinlenemedim tekrar işe gidince yine üşüttüm birazdan doktora gidip rapor alacağım çocuklar kreş de iken dinlenmek gerek
Slm kızlar benim ufaklık ateşli onunla uğraşıyorum kucağımda uyuyor şuan
sperm arttırıcı şeyler kullansanız bir çok bitki,çerez,kuru yemiş var mesala aklıma gelen keçiboynuzu pekmezi,hurma,nar,fındık vs. mutlaka daha çok şey vardır
Selamm kizlar naslsnz bikac gundur hic ugrayamiy acikcsi diyetimede hic dikkat edemiyrm esimn amelyt durmnu kafasna takiyor olmsi benim de fazla hassas yapim biraz durgunlastrdi beni...yarin da amelyt gunmz hastanede kalcz hayrlsyla ins.cuma gunu cikismz var ins kilo bildrmmn yuksek olacgni biliyrm cunku suda hic tuketemdm ve regl donemndeyim su an hakknzi helal edin lutfen ins pazartesiden itibaren kaldgm yerden devam spor merkzne yazlmyida dusunuyrm bu aralr bakalm hayrlsi ins firsat buldkca grcm ins paArtesye kdar pazartside aranzdaym ins opuyrm hepiniziiii
Tüm hastalara şifa dilerim kızlar çok sağolun herkese şimdiden geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canimSelamm kizlar naslsnz bikac gundur hic ugrayamiy acikcsi diyetimede hic dikkat edemiyrm esimn amelyt durmnu kafasna takiyor olmsi benim de fazla hassas yapim biraz durgunlastrdi beni...yarin da amelyt gunmz hastanede kalcz hayrlsyla ins.cuma gunu cikismz var ins kilo bildrmmn yuksek olacgni biliyrm cunku suda hic tuketemdm ve regl donemndeyim su an hakknzi helal edin lutfen ins pazartesiden itibaren kaldgm yerden devam spor merkzne yazlmyida dusunuyrm bu aralr bakalm hayrlsi ins firsat buldkca grcm ins paArtesye kdar pazartside aranzdaym ins opuyrm hepiniziiii
Kizlar iyi aksamlar
Cok sukur orucumu actim 1tabak nohut yemegi 3-4 kasik pilav yedim
Butun gun canim tatli istedi sutlu bi tatli yaptim azcik yesem nolurki yarin cezami cekerim
Evet canim gecen seneden de kalmisti 3gun bende 10gun tutuyum diyorum isteAllah kabul etsin. Borç orucumu tutuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?