Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gelmişken dünkü menumu paylaşalım
Sabah 1 yumurta 5 zeytin
Ara 1 incir 1 gunkurusu 7 badem
Öğlen yoğurt chia tohumu üzüm karışımı
Ara az leblebi 1 gün kurusu Türk kahvesi
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık sebze yemeği+ 2 parça et salata
Ara 2 elma 1 gün kurusu
2,5 lt su

alerjik olmasın,alerjik olunca da tekrarlıyor,bir alerji uzmanına git istersen ya da kbb'ye git ilaç kullanmana rağmen geçmediğini tekrarladığını söyle

alerjik olmasın,alerjik olunca da tekrarlıyor,bir alerji uzmanına git istersen ya da kbb'ye git ilaç kullanmana rağmen geçmediğini tekrarladığını söyle
Alerjik olanı biliyorum eşimin ve küçük kızımın var ben hiç bu kadar hasta olmamistim 2 çocuk olunca dinlenemedim tekrar işe gidince yine üşüttüm birazdan doktora gidip rapor alacağım çocuklar kreş de iken dinlenmek gerek

Geçmiş olsun... Bu yıl çok zor geçiyor gribal enfeksiyon. Ben de atlattım ama yamuldum resmen..
Dinlenmek şart. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah kuzuyu okula bırakır bırakmaz gidip iğnemi oldum sonrada ani bir kararla kızkardeşimle Eminönüne gittik
Kurstan hoca Muline ip istemişti kızkardeşimde okullar tatil olmadan hadi gidelim sonra çocuklara sıkıntı olur dedi ve tabi benim için iyi oldu baya yürüdük ( 6 890 adım atmışız )

Saat 12ye geliyordu dönüşümüz tabi kuzuda okuldan çıkacağı için hadi bir kahve içmeye Annemede uğrayalım dedik
Dönüşte kızımıda okuldan alıp geldim az dinlendim sonrada eve girişip makineye çamaşır attım

Ya şu Eminönü iyi hoş güzelde ben ne zaman gitsem kendimi kaybediyorum Eşimin verdiği harçlığı bitirdim üstüne birazda zulamdan harcadım
16 çeşit reng aldım 2şer tane Hasır ip aldım bir tane ( hasır Amerikan servisi yapacağım ondan kızımın çeyizine )
3 tane de kolye ucu aldım kendime üzerine brezilya nakışı yapacağım
Tabi olmazsa olmazda taze Türk kahvesi

Slm kızlar benim ufaklık ateşli onunla uğraşıyorum kucağımda uyuyor şuan

Canım kuzuna çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnn

Selamm hayirli aksamlar kizlar...
Acil sifalar diliyorum tum hastalarimiza
Gecer insallah
Benim esimde grip oldu gercekten surunduruyor bu sene grip
Cok dikkat ediyor bize gecmesin diye ama bilemiyorum ayni evin icinde

Rakibem gecmis olsun diyosundur suan sen olacagina ben olaydim annem hasta
Cok nazli oluyorlar acil sifalar dilerim

Selamm kizlar naslsnz bikac gundur hic ugrayamiy acikcsi diyetimede hic dikkat edemiyrm esimn amelyt durmnu kafasna takiyor olmsi benim de fazla hassas yapim biraz durgunlastrdi beni...yarin da amelyt gunmz hastanede kalcz hayrlsyla ins.cuma gunu cikismz var ins kilo bildrmmn yuksek olacgni biliyrm cunku suda hic tuketemdm ve regl donemndeyim su an hakknzi helal edin lutfen ins pazartesiden itibaren kaldgm yerden devam spor merkzne yazlmyida dusunuyrm bu aralr bakalm hayrlsi ins firsat buldkca grcm ins paArtesye kdar pazartside aranzdaym ins opuyrm hepiniziiii

Selamm kizlar naslsnz bikac gundur hic ugrayamiy acikcsi diyetimede hic dikkat edemiyrm esimn amelyt durmnu kafasna takiyor olmsi benim de fazla hassas yapim biraz durgunlastrdi beni...yarin da amelyt gunmz hastanede kalcz hayrlsyla ins.cuma gunu cikismz var ins kilo bildrmmn yuksek olacgni biliyrm cunku suda hic tuketemdm ve regl donemndeyim su an hakknzi helal edin lutfen ins pazartesiden itibaren kaldgm yerden devam spor merkzne yazlmyida dusunuyrm bu aralr bakalm hayrlsi ins firsat buldkca grcm ins paArtesye kdar pazartside aranzdaym ins opuyrm hepiniziiii

Bugün 40 dk yürüdüm çok bahtiyarım

Yediklerime gelince şöyle. .

Sabah,
2 dilim yumurtalı ekmek

Öğle /Aksam
Birer porsiyon izmir köfte +pilav
Salata

Ara,
Çeyrek avuç kuru üzüm..

Sorunsuz atlatirsiniz inşallah. ..

Cok gecmis olsun canim
Insallh iyi gecerrabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…