Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nbr özlemcim nasıl gidio staj yorucu mu ne üzerine bu staj merak ettim ama diete yine tam gaz devam ediyon ha güzel:d

staj hıc yorucu degıl tum gun oturuyoruz :) yatırım bolumundeyım. butun gun kagıtları ızlıyoruz ne ınıyo ne cıkıyo falan işte :) eglencelı bı yerdeyım. cok seker calısanlar guzel gecıyo tek sorun gıdıs gelıs yolum.. sen nasılsın ne yapıyosun nasıl gıdıyo ?

yatırım bölümü ha güzelmiş ben de ne yapıyım dersaneye gdip geliodum işte aynen benm için de yol sorun yaw 100dk gnde yol sürüyo yürüyerek tabi işte öle geçio arada ders arada net geçip gidio böle canm

senın yuruyerek o kadar suruyo hıc degılse spor oluyo benım otobuslerle o daha fazla suruyo :)

ltercım hepımız bu hayatı cekıyoruz emın ol herkesın bır derdı vardır mevlam dermansız dert vermesın canım benım üzülme :1hug:

ilterim anca sabah okursun bn bu sözü çok beğendiiim sende oku lütfen

Bir gün dünyaya ait derdin olursa,Rabbine dönüp;"Benim büyük bir derdim var!" deme,derdine
dönüp,"Benim büyük bir Rabbim var de!
...

azracım cok güzel bır söz ben cok sevıyorum bu sözsü azra canım yazmıştım ama tekrardan yazayım yarın ben annemlerle mersıne gıdecegım bır hafta on gün kalacagım mesaj cekerım sana kg tamamı canım

Günaydııııııııııııııııın Nasılsınız kızlar , eeeeeeeeeeeeee yeter artık uyuduğunuz spor zamanı şimdi. Bir, iki, üç, dört tempo...Aman ha kızlar siz de 14 takım gibi ramazanda acaba kilo verebilirmiyiz deyip birbirinize negatif elektrik yüklemeyin. Sadece ve sadece KAZANACAĞIZ, KAZANACAĞIZ VE YıNE KAZANACAĞIZ işte hepsi bundan ibaret. Ay yine kaptırdım kendimi bana ne oluyorsa bir an için (misafirim ama yinede olsun, ne bileyim işte elimde değil.)kaptırdım yine kendimi .Boşver misafir olmak bile güzel. Kızlar dikkat ettimde çoğu takım (kontenjanı) dolu değil öyle olduğu halde (takımlara günlük gözatıyorum) neden takımlarına kimseyi almıyorlar. Sırada bekleyen o kadar çok kişi var ki...
.............Dağçileği fıstık nasıl gidiyor kilolar . Galiba ben biraz duraklama dönemine girdim.Ya sen?

iltercim geçmiş sayfalara senn için bi yazo koydum müsait olduğunda bak cnmn
bnde şimdi temziliğe başladım ramazan üstüü iiyice bi yapiiim

ltercım hepımız bu hayatı cekıyoruz emın ol herkesın bır derdı vardır mevlam dermansız dert vermesın canım benım üzülme :1hug:
muhakkah herkesin bir derdi var ve herkesin derdi kendine okadar büyükj gelirki küçüçük çoçukların bile derdi oluyor allahım dayanabilecek dert versin derdime derman varsin demekten başka birşey gelmiyor elden benim tek korkum isyan etmek onun için dua ediyorum hep allahım kimseye dert aratmasın dermansızda dert vermesin
ilterim anca sabah okursun bn bu sözü çok beğendiiim sende oku lütfen

Bir gün dünyaya ait derdin olursa,Rabbine dönüp;"Benim büyük bir derdim var!" deme,derdine
dönüp,"Benim büyük bir Rabbim var de!...
çok tşk ederim kaptanım bu sözü çok ama çok iyi biliyorum hayata bakış açım zaten hep bu yönde oldu benden daha iyi olanları görmedim hep benden daha zor durumda olanları gördümki şükür etmeyi bileyim diye derdim elbette büyük ama benden daha zor durumda olan milyonlarca insan var bunuda çok iyi biliyorum ve inanıyorum ki bu zor zamanımı yine yüce rabbimin sayesinde atlatıcam allah büyük ellet ettiğim duaları geri çevirmiyecektir

iltercim geçmiş sayfalara senn için bi yazo koydum müsait olduğunda bak cnmn
bnde şimdi temziliğe başladım ramazan üstüü iiyice bi yapiiim
saol canım herşey için ilk defa geçmişi bu gün okumadım onuda sen yazımışsın iyiki hatırlattı a.s.
sizleri tanıdığıma okadar çok seviniyorumki anlatamam desteğinizi için çok tşkler

ben bugün kendimi ödüllendirdim 2 simit ve 2 dilim urfa peyniri yedim...özlemişim yaww...tüm gün elma yiyeceğim....3 kupada şekersiz çay içtim...şimdiye kadar da 2 lt su içtim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…