nbr özlemcim nasıl gidio staj yorucu mu ne üzerine bu staj merak ettim ama diete yine tam gaz devam ediyon ha güzel:d
yatırım bölümü ha güzelmiş ben de ne yapıyım dersaneye gdip geliodum işte aynen benm için de yol sorun yaw 100dk gnde yol sürüyo yürüyerek tabi işte öle geçio arada ders arada net geçip gidio böle canm
vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
sende durum nasıl dağçileği
ne yapayım selma ya canım sıkılıyor işte bir türlü işlerimizi bir düzene koyamadık çok sıkıldım artık 29 yaşındayım bu yaştan sonra bukadar sıkıntı ile boğuşmak bana zor geldi sanırım
senın yuruyerek o kadar suruyo hıc degılse spor oluyo benım otobuslerle o daha fazla suruyo :)
muhakkah herkesin bir derdi var ve herkesin derdi kendine okadar büyükj gelirki küçüçük çoçukların bile derdi oluyor allahım dayanabilecek dert versin derdime derman varsin demekten başka birşey gelmiyor elden benim tek korkum isyan etmek onun için dua ediyorum hep allahım kimseye dert aratmasın dermansızda dert vermesinltercım hepımız bu hayatı cekıyoruz emın ol herkesın bır derdı vardır mevlam dermansız dert vermesın canım benım üzülme :1hug:
çok tşk ederim kaptanım bu sözü çok ama çok iyi biliyorum hayata bakış açım zaten hep bu yönde oldu benden daha iyi olanları görmedim hep benden daha zor durumda olanları gördümki şükür etmeyi bileyim diye derdim elbette büyük ama benden daha zor durumda olan milyonlarca insan var bunuda çok iyi biliyorum ve inanıyorum ki bu zor zamanımı yine yüce rabbimin sayesinde atlatıcam allah büyük ellet ettiğim duaları geri çevirmiyecektirilterim anca sabah okursun bn bu sözü çok beğendiiim sende oku lütfen
Bir gün dünyaya ait derdin olursa,Rabbine dönüp;"Benim büyük bir derdim var!" deme,derdine
dönüp,"Benim büyük bir Rabbim var de!...
saol canım herşey için ilk defa geçmişi bu gün okumadım onuda sen yazımışsın iyiki hatırlattı a.s.iltercim geçmiş sayfalara senn için bi yazo koydum müsait olduğunda bak cnmn
bnde şimdi temziliğe başladım ramazan üstüü iiyice bi yapiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?