Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ewt bunu söylemiştim 68 dim dogru ama hatta takımdan ayrıldıktan snra 66 bile oldum ama snra tatil boyunca kilo aldım
peki bisonraki hafta 72 den mi düşücek yani bi snraki hafta 70 oldum diyelim 2 300 eksikmi diycek???yaa neyse takmdayaım ya bian moral gitti oturup yer gibi oldum ama hayır diyebildim ve 6 km belki daha fazla dışarda yürüdüm çnkü yürüyüş yaptım yeni geldim

Teşekkür ederim.Moralim bozuktu sayende biraz daha iyiyim.

günaydın arkadaşlarrr.....

2 gündür yoktumm...hastaydımm...EVDE YATIYORDUMMMMM.....ADET OLDUM ÇOK SANCIM VARDI...PEK SÖKÜLEMEDıM ONDAN KIVRANDIRDI BENı....

BAYAĞI SAYFA ıLERLEMıŞ SANIYORUMMM...ıNŞ. ÖNEMLı BıŞı YOKTUR.

GÖRÜŞMEK ÜZEREE...BUGÜN ÇOK YOĞUN OLACAĞIM..

selam kızlar ben geldim...nasılsınız bakalım??ben daha yeni yeni kendime geliyorum valla hala toparlanamadım..bir gün raporluydum akşama kadar yattım o gece yola çıktık ertesi gün balıkesirdeydik..izmirde ben bir daha rahatsızlandım bir serum daha verdiler..kafamı kaldıramadan yattım ben de korktum açıkçası noluyor bana diye diyeti bıraktım ama işin ucunu da kaçırmadım..ama bir geldim tartıldım ki ne göreyim 85..kahrımdan ölcem valla kızlar o kadar emek verdim ve tatilde tatlıları bile geri çevirdim ama yine de verdiğim kilonun yarısını geri almışım..( 10 kg verirsin 2 kg alırsın anlarım da offfff......dr bir süre diyeti bırak vücudun toparlansın dedi..ha bir de her iki dr serum şişmanlatmaz dedi ama ben acayip şişim ya..zaten ilk serumu aldığımın sabahında bişi yemediğim halde 1 kg fazla çıkmıştım..neyse başa aldım yine sıkıcam kendimi zayıflıcam yapcak bişi yok napalım..

ilterim sıkma tatlı canını
neslişim çok geçmiş olsun
elimphia hoşgelmişisn cnmm öncelkle geçmiş olsun aldığın kilolara üzüzlme sen geri veriisin

günaydın kızlarrrrr,
elimphia geçmiş olsun cnm acuk sıkınca gitmeye başlıo tekrar sıkıcaz artık kendimizi napalım
neslihancım sana da geçmiş fena bişeydir benimde öle oluyo hatta yakınlarda bende olucamm offf ooff
buarada kahvaltım 2 dilim kepekli ekm.domates peynir

elimphia canım hoş geldin nasılsın tatilin nasıl geçti anlat bakalım kilo aldınmı yoksa

selam iltercim..valla tatil çok koşturmaca ve hastalıkla geçti pek bişi anlayamadım canım ya hala çok yorgunum ve yazdığım gibi moralim de çok bozuk..gerçi tatilde herkesten aa ne güzel zayıflamışsın diye birsürü iltifat almıştım ama(eve gelince dumur oldum resmen..çok dikkat ettim kaçaklarım bile bikaç çatal falandı...spor yapamadım tabi ve 2 günü sadece yatarak geçirdim çok başım dönüyordu ve halsizdim..
başa döndüm tatlım anlayacağın..:gitme:

slm canım geçmiş olsun bitaqne üzülme bende çok kilo aldım bu ara sakın sıkma canını verirsin sen merak etme geri verecez bu kiloları allahın izni ile yeterki isteyelim demi ama

günaydın demek için geç bir saat oldu ama yine de günaydın..ancak kalkıp okula gelebildim...sabah ayna karşısında göbeğimin olmadığını görünce sevindim valla...
sabah kahvaltım sadece ve sadece 1 adet yeşil elma.............şimdi de form çay içecem....

iltercakir teşekkürler:)
kzlar pazardan beri misafirim vardı biraz önce gittiler evi bi görseniz
yaa bide kızlar oğluşumun oyun odası var gece tavan alçısı patladı koskoca tavan düştü öyleki tavanın betonu gözüküyo şaka gibi bişey ve orda yatan 2 kişi vardı çok şükürki kimseye bişey olmadı ama ne oldu gecegece kimse bişey anlamadı herkes deprem oluyo diye çığlık çığlıga hemen yukarı koşmaya başladılar ev dubleks daha önce konuşulmuştu deprem olursa yukarı kaçarız dışarı çıkmayız diye 17 agustos malum arkasından böyle bişey olunca yaa anlatılcak gibi deil görmeniz lazım bide şimdi usta gelicek işin yoksa on unla ugraşşş ayy allahım inşallah ramazana kadar biter yaa

ne yediğime gelince pazardan beri sporumu yapıyorum ayrıca siz yiyin ben rejimdeyim diyebildim ve yemedim masaya oturdum ama otlandım
sabah 1 dilim kepekliekmekle kahvaltı yaptım
şimdi bi yeşil elma yiyorum heralde bugünü yeşilelma ile geçiririm çnkü yemek yemeye vaktim yok öptüm sizleri arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…