tmm cnm üzme canını
insanlık halinerden bilceksn bu kuralı sonuçta art niet yok
yalın o takımdan ayrınca 60 küsürlerdeymişsin bu haft seni 68 / 72,3 olarak geçecem + olcaksın
bildrmfde haberin olsuun ama sen kendini salmaa
ben de akşam yemeğime pilav üstü kuru fasulye yedim ekmek yemedim şekersiz çay içtim salata yedim 50dk spor yaptm şu an üzüm yiyorum biaz da keçiboynuzu yicem kansızlık var da o yzdn kan yapıcı şeyler yiyom bu arada selmaY hoşgeldin cnm ya aramıza
ne yapayım selma ya canım sıkılıyor işte bir türlü işlerimizi bir düzene koyamadık çok sıkıldım artık 29 yaşındayım bu yaştan sonra bukadar sıkıntı ile boğuşmak bana zor geldi sanırımcanım neden canın sıkkın üzülmeŞenizŞenizŞeniz
elimphia canım hoş geldin nasılsın tatilin nasıl geçti anlat bakalım kilo aldınmı yoksa
slm canım geçmiş olsun bitaqne üzülme bende çok kilo aldım bu ara sakın sıkma canını verirsin sen merak etme geri verecez bu kiloları allahın izni ile yeterki isteyelim demi amaselam iltercim..valla tatil çok koşturmaca ve hastalıkla geçti pek bişi anlayamadım canım ya hala çok yorgunum ve yazdığım gibi moralim de çok bozuk..gerçi tatilde herkesten aa ne güzel zayıflamışsın diye birsürü iltifat almıştım ama(eve gelince dumur oldum resmen..çok dikkat ettim kaçaklarım bile bikaç çatal falandı...spor yapamadım tabi ve 2 günü sadece yatarak geçirdim çok başım dönüyordu ve halsizdim..
başa döndüm tatlım anlayacağın..:gitme:
rica edertim ne demek iyi günlerde kullan repini canım a.s.gördümm teşekkürlerrrrrr ilterimm a.s.
Teşekkür ederim.Moralim bozuktu sayende biraz daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?