iyi geceler.. kimsecikler yokmu? ben bugün 2poğça 1 dilim kek yedi.. halama gitttimde bana zayıflamıssın ye diye ısrar etti.. direndim ama kıramadım.. bugün ne güzel 65i görüştüm.. inş almamışımdır baya yürüdü ama..
verirsin kız hemen..sıkma canını....
veririsi
saol canım ya.. bi durdu kilo vermem bende anlamadım ama bugün 65i görünce uçtum resmen.. senin nasıl gidiyor..
kızlar slm vallahi evde alçı işi var diye giremedim
ammaaaaaa 4km yürüdüm ve 1saat step yaptım arkadaşımla süperrrdiii 2fincanda maydonoz yeşilçay karışımlı çay içtim kendimiz hazırladık akşam hiçbişe yemedim
amaaaa öğlen 1 dilim kek yedimyakmışımdır dimi yaptıgım sporla akşamda yemedim
benimki şükür ii gidiyor...elma bitene kadar devam...ben asıl ramazanı bekliyorum.....
tatlım neden elmayı ara ögünde yemiyosun ewt bende elmayı öğün olarak yediğim oluyo ama gün içinde muhakkak peynirli salata felan yada ton balıklı salata yiyorum 89dan 66 kiloya düştüğüm dönemde elmayı hep araögün olarak yedim kanşeekerimi ayarlıyodu ii oluyodubenimki şükür ii gidiyor...elma bitene kadar devam...ben asıl ramazanı bekliyorum.....
tatlım neden elmayı ara ögünde yemiyosun ewt bende elmayı öğün olarak yediğim oluyo ama gün içinde muhakkak peynirli salata felan yada ton balıklı salata yiyorum 89dan 66 kiloya düştüğüm dönemde elmayı hep araögün olarak yedim kanşeekerimi ayarlıyodu ii oluyodu
arkadaşımm ben sana çokmu karıştımmm ne bugün kızmıyon dimi
canım benim ne demek ben kimseye kızmam...(200 çocukla uğraşınca kızamıyorsunuz)
bana karışman önemsediğini gösterir sağolasın ama canım elma yedikten sonra başka bişi istemiyor ki..bide evde yalnızım tek kişilik yemek de olmuyor valla.....
opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar ben artık kendimi toparlamaya karar verdim bu iş böyle gitmiyecek verdiğim bütün kiloları geri alıyorum hemde 2 hafta gibi bir zamanda delirmek üzereyim 8 aydır uğraşıyorum kilo verecem diye ama kendimi iyice bıraktım olaylar üst üste gelince ama karar verdim bu haftada artı çıkarım belki ama bu günden itibaran başladım bayrama kadar en az 8 kilo vericem
kaptanım yeşillenmişsin bu arada hayırlı uğurlu olsun
aşk olsun kaptanım yaa kaçarmı hiç gözümden
saol ilterim:1hug:
gözünden kaçmamışyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?