Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

verirsin kız hemen..sıkma canını....
veririsi

kızlar slm vallahi evde alçı işi var diye giremedim
ammaaaaaa 4km yürüdüm ve 1saat step yaptım arkadaşımla süperrrdiii 2fincanda maydonoz yeşilçay karışımlı çay içtim kendimiz hazırladık akşam hiçbişe yemedim
amaaaa öğlen 1 dilim kek yedimyakmışımdır dimi yaptıgım sporla akşamda yemedim

slm canım.. yakmıssındır ya.. baya spor yapmıssın..

benimki şükür ii gidiyor...elma bitene kadar devam...ben asıl ramazanı bekliyorum.....
tatlım neden elmayı ara ögünde yemiyosun ewt bende elmayı öğün olarak yediğim oluyo ama gün içinde muhakkak peynirli salata felan yada ton balıklı salata yiyorum 89dan 66 kiloya düştüğüm dönemde elmayı hep araögün olarak yedim kanşeekerimi ayarlıyodu ii oluyodu
arkadaşımm ben sana çokmu karıştımmm ne bugün kızmıyon dimi

canım benim ne demek ben kimseye kızmam...(200 çocukla uğraşınca kızamıyorsunuz)
bana karışman önemsediğini gösterir sağolasın ama canım elma yedikten sonra başka bişi istemiyor ki..bide evde yalnızım tek kişilik yemek de olmuyor valla.....

opuyorumnanaktan

haklısın şeker bende evde tek olduğumda hiç yemek hazırlamam...

günaydın arkadaşlar ben artık kendimi toparlamaya karar verdim bu iş böyle gitmiyecek verdiğim bütün kiloları geri alıyorum hemde 2 hafta gibi bir zamanda delirmek üzereyim 8 aydır uğraşıyorum kilo verecem diye ama kendimi iyice bıraktım olaylar üst üste gelince ama karar verdim bu haftada artı çıkarım belki ama bu günden itibaran başladım bayrama kadar en az 8 kilo vericem

sabah yediklerimi yazayım
1 dilim ekmek
yarım k.k kadar peynir
yarım domates
çerek salatalık
1 dilim salam
şekersiz çay birazdanda suyumu içiçem sabah yarım lt öğlende yarım öğleden sonrada yarı içiçem 1,5 olur akşam evedede 1 lt içerim böylelikle 2,5 lt su içmiş olurum

çok güzel ilterim
açıkcası bnde saldım bu ara
yarın mübarek gün bnde ona göre bi yol çizcem akşamları yiybildiğim kadar hafif yiyecem

günaydıkkk mirmirmirmir
kızlar ben dün değil bi önceki gün adana kebap yedim hala aklımda nie yedim ben onu yaa hatta saat 10 gibi yedim biliomusunz ama inanılmaz canım istiodu bütün gün şirketteki herkese kebap kokusunu sizde alıomusunuz fln diodum yarın ''+'' gelmekten çok korkuyorummm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…