iltercakir teşekkürler:)
kzlar pazardan beri misafirim vardı biraz önce gittiler evi bi görseniz
yaa bide kızlar oğluşumun oyun odası var gece tavan alçısı patladı koskoca tavan düştü öyleki tavanın betonu gözüküyo şaka gibi bişey ve orda yatan 2 kişi vardı çok şükürki kimseye bişey olmadı ama ne oldu gecegece kimse bişey anlamadı herkes deprem oluyo diye çığlık çığlıga hemen yukarı koşmaya başladılar ev dubleks daha önce konuşulmuştu deprem olursa yukarı kaçarız dışarı çıkmayız diye 17 agustos malum arkasından böyle bişey olunca yaa anlatılcak gibi deil görmeniz lazım bide şimdi usta gelicek işin yoksa on unla ugraşşş ayy allahım inşallah ramazana kadar biter yaa
ne yediğime gelince pazardan beri sporumu yapıyorum ayrıca siz yiyin ben rejimdeyim diyebildim ve yemedim masaya oturdum ama otlandım
sabah 1 dilim kepekliekmekle kahvaltı yaptım
şimdi bi yeşil elma yiyorum heralde bugünü yeşilelma ile geçiririm çnkü yemek yemeye vaktim yok öptüm sizleri arkadaşlar
çok geçmiş olsun canımm ucuz atlatmışsınız valla..dikkat et kendine..iltercakir teşekkürler:)
kzlar pazardan beri misafirim vardı biraz önce gittiler evi bi görseniz
yaa bide kızlar oğluşumun oyun odası var gece tavan alçısı patladı koskoca tavan düştü öyleki tavanın betonu gözüküyo şaka gibi bişey ve orda yatan 2 kişi vardı çok şükürki kimseye bişey olmadı ama ne oldu gecegece kimse bişey anlamadı herkes deprem oluyo diye çığlık çığlıga hemen yukarı koşmaya başladılar ev dubleks daha önce konuşulmuştu deprem olursa yukarı kaçarız dışarı çıkmayız diye 17 agustos malum arkasından böyle bişey olunca yaa anlatılcak gibi deil görmeniz lazım bide şimdi usta gelicek işin yoksa on unla ugraşşş ayy allahım inşallah ramazana kadar biter yaa
ne yediğime gelince pazardan beri sporumu yapıyorum ayrıca siz yiyin ben rejimdeyim diyebildim ve yemedim masaya oturdum ama otlandım
sabah 1 dilim kepekliekmekle kahvaltı yaptım
şimdi bi yeşil elma yiyorum heralde bugünü yeşilelma ile geçiririm çnkü yemek yemeye vaktim yok öptüm sizleri arkadaşlar
8 Takım arkadaşları merhaba! (dağçileği) Özellikle sana sesleniyorum. 9 takımdan es_se isimli yarışmacının(yazdığı mesajdan) yarışmadan çıkacağını öğrendim.Benim o takıma kabuledilmem(9 takıma katılma konusunda bir mesaj attım)için bana yardımcı olur musunuz.Yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikli tercihim sizden yana ama kısmet değilmiş.Şimdiden teşekkür ediyorum.By...........
slm kızlar
bn bu hafta dağıttım bana bakmayın hele hiiç örnk bile lamyın
ramazan üstü depo ediyorum sanki:)))
kaptan böyle yaparsa takın ne yapsın................kaydirigubbakcemile3
deme kız ölee
siz bni netceniiiz yapın dietnizi
bnm zararım kendimeee
olsun ama bu takım çalışması...biz zayıflarken bize destek veriyorsun bizde sana destek olalım...o yüzden birimiz hepimiz hepimiz birimiz için....kaydirigubbakcemile5
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar huuuuuuuuuuuuuu kimse yok mu? Kaç oldu geliyorum bakıyorum kimseden mesaj yok.Özletmeyin kendinizi.(Dağçileği diyet nasıl gidiyor. Eğer 9 takıma kabul edilirsem seninle daha iyi yol alacağız.Umarım başka bir takımla yazışma yasağı yoktur.)By
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?