Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok çok geçmiş olsun...ama tebrik ederim hala diyete devam......opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canımm ucuz atlatmışsınız valla..dikkat et kendine..

8 Takım arkadaşları merhaba! (dağçileği) Özellikle sana sesleniyorum. 9 takımdan es_se isimli yarışmacının(yazdığı mesajdan) yarışmadan çıkacağını öğrendim.Benim o takıma kabuledilmem(9 takıma katılma konusunda bir mesaj attım)için bana yardımcı olur musunuz.Yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikli tercihim sizden yana ama kısmet değilmiş.Şimdiden teşekkür ediyorum.By...........

canım bizim yapacağımızı bişi yok boşluk varsa o takımın kaptanı yeni üye alır...biz bişi yapamayız ki....:1no2:

slm kızlar
bn bu hafta dağıttım bana bakmayın hele hiiç örnk bile lamyın
ramazan üstü depo ediyorum sanki:)))

slm kızlar ya ben de dağıttım bugn kaptanım ya bugn sbh aç karnına koştum 15dk ayrıca 100dk yürüdüm ama bayağı da yedim ben yorulunca yiyesim gelio kendime engel olamıyorum bea bna yardımcı olun bu konuda su mu içiyom ama bu sefer de karnım şimdiki olduğum gibi davul oluyo off off önce yiyom snra pişman oluyom neyse yine de fazzla kaçırmamaya özen gösterdim ölen yemeğimde 1dondurma sonra sulu köfte sonra bi kaç büsküvi ve yeşilçay içtim azcık da kaşar yedim böle yine kaçamak oldu yani( bu arada elimpia hoşgeldin canım çook geçmiş olsun ya neslihancım sana da ucuz atlatmışın canım ya

Kızlar bugün 61.6 geldiğim için kilomu yazmak istemedim.Niye böyle oldu bende anlamadım. 9 Takıma kabul edilirsem bundan sonra benden korkun kızlar. Sizinle rekabet halinde olmak bundan sonra daha güzel olacak.Peki 9 takıma kabul edilirsem sizinle yazışmamda birsakınca olurmu? Sadece takım içinde yazışabilirsin diye bir kural varmı? Siz benim ilk gözağrım sınız.azra_sila arkadaşıma beni gururlandıracak (9 takıma) mesaj attığı için teşekkür ediyorum.(Hemen ardından bende minnettarlığımı bildiren bir mesaj attım) Hepinizi çok seviyorum.

slm kızlar ben öğlen fazla kaçırdığım için akşam yemeğime sadece domates salatalık yedim ve şekersiz çay içtim annem gözleme fln yapmıştı ama onun ucundan azıcık aldım bıraktım gerisini kendimi cezalandırdımcokacimcoook

slm arkadaşlar.. nasılsınız? bikaçgündür pek keyfim yok.. giremedimde.. diyet fena sayılmaz en azından almıyorum reglime ragmen.. durdu gitmiyor.. ama yapcak bişey yok sabretcem..

akşam yemegim 1 yeşil elma yarım lt su ve 3 kurukayısı bugün çok az yedim ama spor yapamadım belki birazdan kalkar yaparım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar huuuuuuuuuuuuuu kimse yok mu? Kaç oldu geliyorum bakıyorum kimseden mesaj yok.Özletmeyin kendinizi.(Dağçileği diyet nasıl gidiyor. Eğer 9 takıma kabul edilirsem seninle daha iyi yol alacağız.Umarım başka bir takımla yazışma yasağı yoktur.)By

ben geldım gecmısı okuyamadım henuz. bugun yedıklerımı yazıyım
7:00-7:30 => bir tane kocaman elma
13:00-13:30 => corba, 2-3 kasık kadar pılav ve tavuk
sımdı 1 tane daha elma yedım.
yatana kadar 2-3 bardak yesılcay ıcerım. su ıcmeye yenı basladım daha. bu kadar hepsı he bıde 4-5 cay kasıgı kazandıbı yedım

ben varım sekerım :) olmaz mı :) nasıl gıdıyo dıyetler ben takıp edemıyorum uzun zamandır yaa staja bıtene kadar da boyle olcak gıbı gercı sonra da okul acılıyo öff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…