Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar ben de hemen aldığım kiloları vermeliyim..dün akşam 3 dilim karpuz ve bir armut yedim..sabah kepek ekmekli sandviç şekersiz çay öğlen de brokoli çoba 2 haşanmış baget ve salata yedim yağsız bir dilim de kepek ekmeği...

napaysınız be ya kızçelenlerim delikafadulden
ben bugün tesisatçı alçıcı elektrikçi ugraşoyorum vallahi
sabah oğlumun tostundan aşırdım az bişey onun için ögle yemiycem

iyidir şebnemcim ya valla bir hastalandım2 serum yedim izne çıktım şiştim geldim 2.5 kg almışım moralim bozuktu am atoparladım dün akşamdan beri yine diyetteyim..bu hafta artı çıkcam ama ne kadar az çıkarsam o kadar iyi diyorum..ramazan diyetleri araştırıyorum şim..sen nasılsın??

bu arada kızlar bize yeni bir eleman aldılar ben eğitiyorum yanımda oturuyor ekrana bakıyor...ondan size bugün 13.30 dan sonra yazamam..bilginiz olsun..

Dağçileği merhaba ! sen neler yedin öyle ,sence bu ödül biraz çok değil mi? Yediğin simitin kalorise= 1- 8 dilim ince ekmek
2- 16 adet tuzlu bisküvü
3- 16 adet tatlı bisküvi
4- 32 adet diyet bisküvi
5- 32 yemek kaşığı makarna
6- 24 adet orta boy kestane
7- 8 avuç leblebi
8- 8 su bardağı patlamış mısır
9- 16 yemek kaşığı bulgur yada pirinç pilavı
10- 8 kase çorbaya denk düşer (2 simitin toplam kalori değerleriyle aynıdır Daha kalori değeri hesaplanmamış peynirler var. (umarım içini karartmamışımdır.) Bugün 1 kg. yol yürüdüm.Yediğim bir küçük poğaçayı eritmek için...

Bu 10 şıktan herhangi birinide yesen 2 simitle kalori değeri aynı.(100 gr.beyez ekmeğin besin değeri 255 kalori onagöre hesapla.

yok yok içim kararmaz korkma....o simit bana tüm ramazan gidecek ama...beni takip edenler bilir hiç böyle yemedim ama elma yemek daralttı beni ....o yüzden sorun etmiyom 2 simidi..evde koşu bandında fazla yüyr-koşarım geçer gider......

ben bugün kendimi ödüllendirdim 2 simit ve 2 dilim urfa peyniri yedim...özlemişim yaww...tüm gün elma yiyeceğim....3 kupada şekersiz çay içtim...şimdiye kadar da 2 lt su içtim....

yaa evet arada peynir yoğurt balık tavuk felan ye elma elma olmaz yaa
vallahi bak bende 88 89 kiloydum bu hale gelene kadar neler ettim bi bilsen ama mutlaka haftada bi balık tavuk yedim sen bence çok agır yapıyosun ewt aç kalmıyosun ama geri dönüşümü kötü olmaz inşallah

kendimi halsiz kötü hissetmiyorum son derece iyi durumdayım...hele ramazan gelsin elma falan yok...iftar çorba salata sahur 2 dilim kepek ekmek domatesle gececek....sırf elmalar bitsin diye yiyorum......

SLM KIZLARRR

ÇOK YOĞUN OLDUĞUM ıÇıN GıREMıYORUMMM.....

KıB. MESAıM BıTTı ÇIKICAM BıRAZDAN HOŞÇAKALINNN

BU ARADA SABAH TARTILDIM ARTIDAYIMM NEKADAR ARTIDA OLDUĞUMU SÖYLEMıMMM ıNŞ. CUMAYA KADAR GıDER....:kedi:

Allah artılarını eksi yapar inşallah cumaya kadar...............opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldim nasılsınız ben de bugn baya bi spor yaptım şimdi tek tek rapor vercem size ilk önce ne yediğimi yazıyım sabah
1yumurta 1k.kpeynir 2diim kepek 1bardak şekersiz çay ve domates öğlen
sadace domates salatalık yedim araöğünde 5tne bisküvi ve reçel yediğim için ölen az yedim akşam
bikaç kaşık düğü pilavı 2dilim karpuz ekmek yerine biaz gözleme yedim öğleyle akşam arası dondurma yedim 1bardak ayran içtim gelelim şimdi sporlara sbah aç karnına 15dk yürüdüm 50mekik çektim 3 saat de dışarda yürüdüm akşam 50dk spor yaptım şu an toplam 250dk oldu ondan sonra 40dk kondüsyon bisikletiyle yapcam ve 50mekik dha çekcem ha sabah da yeşilçay içtim akşam bi daha içcem canlarım benden bugnlk böle

supersın valla. benım spor yapacak halım yok yaa uykusuzluk bı yandan ayaklarım agıryo bı yandan yatmadan once tıtreyerek stepperda adım atabılırım.. belkı o da. ramazana guvenıyorum artık ben yaa..

iyi geceler.. kimsecikler yokmu? ben bugün 2poğça 1 dilim kek yedi.. halama gitttimde bana zayıflamıssın ye diye ısrar etti.. direndim ama kıramadım.. bugün ne güzel 65i görüştüm.. inş almamışımdır baya yürüdü ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…