- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
LargeGemini seni fazla göremiyorum artık. .iyisini inşallah. .
Selamm kizlar naslsnz bikac gundur hic ugrayamiy acikcsi diyetimede hic dikkat edemiyrm esimn amelyt durmnu kafasna takiyor olmsi benim de fazla hassas yapim biraz durgunlastrdi beni...yarin da amelyt gunmz hastanede kalcz hayrlsyla ins.cuma gunu cikismz var ins kilo bildrmmn yuksek olacgni biliyrm cunku suda hic tuketemdm ve regl donemndeyim su an hakknzi helal edin lutfen ins pazartesiden itibaren kaldgm yerden devam spor merkzne yazlmyida dusunuyrm bu aralr bakalm hayrlsi ins firsat buldkca grcm ins paArtesye kdar pazartside aranzdaym ins opuyrm hepiniziiii
YENA canım hala aynı ateşli bacagima yatmış uyuyor gene ,yarın Dr.goturucem gecmezse işin kötüsü Dr.da hastaneyi bırakmış özel muayenehane açmış gidip yerini arayıp bulucaz bide
İyi aksamlar kizlar,
Tum hasta olanlara Allahtan acil sifalar diliyorum.
Bugun vucudumda fazlasiyla siskinlik var kizlar,yarina maydanoz suyu yapacagim umarim faydasi olur.
Bugun ki menum,
Sabah klasik kahvaltimi yaptim.
Ara,uc tane ceviz ve yarim muz
Oglen,biur tabak kuskuslu sut corbasi
Ara,sutlu Turk kahvesi
Aksam,4er kasik nohut ve pilav yedim,yarim kasede yogurt.
Egzersiz yapamadim.siskinlikten dolayi.2,5lt de su ictim.
Tesekkurler canim.gecen hafta cok mutlu oldum ama bugun ki durumdan dolayi bu hafta biraz bekledigim gibi degil.bakalim yarin maydanoz suyunu bir iceyim,insallah rahatlatir.Canım menün gayet güzelinşallah cumayada çok güzel bir bildirim görürsün tartıda
YENA canım hala aynı ateşli bacagima yatmış uyuyor gene ,yarın Dr.goturucem gecmezse işin kötüsü Dr.da hastaneyi bırakmış özel muayenehane açmış gidip yerini arayıp bulucaz bide
Başka Dr.cok oynakbasim ama kadının tüm teshisleri doğru ilaçları hep ileriye dönük geçici tedbirler deil çok memnunuz o bakımdan iki kiziminda Dr.o
Aradık canım sorduk masallahi var 200muayene tahlillerde alt kattaki lab.yapiliyor dedi tam bir özel hastane vizitesi anlayacağın
Valla canım ne bilim hiç gitmedim devlete yaparlarmi yapmazlarmi bilmiyorum başka Dr.yazdigi tahlili yapmak istemeyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?