ben de hızlı yürürüm normalde ama avm de de hızlı yürünmezki canım şöyle vitrinlere baka baka didikleye didikleye gideceksinSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bugün baya yorulmuşum sanırım saat 18:00 gibi resmen sızmışımsaat 21:00de eşim eve gelince uyandırdı hayırdır aşkım sen uyumazdın bu saatte diye
Valla hala sersem gibiyim birazda sanırım gece kaliteli uyku uyuyamadığımdan öyle oluyor
Yarın görümcemde akraba günü var ama Allah biliyor ya hiç gitmek istemiyorum
Hani bir sıkıntımız olduğundan değil ama sanki depresyondayımda evden çıkmak işkence geliyor gibiaslında herşey çıkana kadar sonra maşallah ipini koparmış gibiyim Bugün kızkardeşim bile dedi kız belim ağrıyor diyip duruyorsun ama hızına yetişemiyorum maşallah at gibi gidiyorsun diye Oldum olası mıy mıy yürümeyi sevmem hatta millet avmlerde salına salına yürür ben görünce fenalık geçiriyorum postacı filmindeki kemal sunal gibi sanki acelem varmış gibi yürüyorum çoğu zaman
Bazende kendi kendime bukadar hızlı yürümeye bu kilo birde mıy mıy gitsem direk yuvarlanırım herhalde diyorum
Bizim Bilecikteki Kuzen ( eşimin ) geçen telefon açtığında Yengeciğim sizin o tarafta hani bir takıcı vardı ya ondan bana birşeyler alıp gönderirmisin burada bulamıyorum dedihatta ben parası yollarım sana dediğinde tamam ya saçmalama falan dedim diye kızdı istemiyorum o zaman diye İlle parasını alacakmışım sanki 3 kuruşluk şeyler ne olacak
Yarın günden önce orayada uğrayacağım sonra mağazadan beğenebileceklerinin resmini çekerim yada görüntülü bağlanırızda kendi beğendiğini seçer alırım
Eşimin kuzeni ama sağ olsunlar beni daha çok severler ve o günde dedi senden başkasına diyemem kimse senin gibi vakit ayırıp gitmek özel dedi
Gerçi belim çok ağrıyor ama o multu olsun varsın biraz yolumu uzatmış olayım
Canım üzme tatlı canınıhem belki sabit çıkarsın belli olmaz
Önemlide değil sonuçta eşinin ameliyatı yarın inşallah çok rahat geçerde o stres bitince nasılsa sen daha sıkı sarılırsın diyetinede
Hakkımız varsa helal olsun ne demeksende helal et ve pazartesi inşallah bomba gibi yine aramıza dönersin
reglinmi yakınTesekkurler canim.gecen hafta cok mutlu oldum ama bugun ki durumdan dolayi bu hafta biraz bekledigim gibi degil.bakalim yarin maydanoz suyunu bir iceyim,insallah rahatlatir.
Kızlar normalde internetim cok guzrl çalışiyo ama kk ya gırınce sayfalar yarım saate anca acılıyo sinir oluyorumyaa
ben de hızlı yürürüm normalde ama avm de de hızlı yürünmezki canım şöyle vitrinlere baka baka didikleye didikleye gideceksin
iyi olmaya çalışıyoruz,sen nasılsın bakalım:)günaydın kızlar nasılsınız bakalım
o sürükleme işini benim eşimde yapıyorYok valla eşim sağ olsun nişanlıyken ne zaman AVMye gitsek alışverişe niyetlenmiyeyim diye ( hani her erkek kadınların hepsi alışveriş delisi diye düşünür ya bizimkide benide aynı sanıyordu ) çabuk çabuk geçerdi vitrin önünden bende peşinden sürüklenen ufak çocuk gibi hep geriye doğru bakarak geçerdim
Tabi sonraları bende hızlı yürümeye alışınca takıntı kaldı bende dehızlı yürürüm ama gözüme bir şey hoş göründüğü an anında frenler devreye girebiliyor
Öyle bir alıştım ki mıy mıy gezenleri böyle bir itekleyesim geliyorsemt pazarında da pardon pardon diye diye bir hal oluyorum
sen yine de ödem atıcı şeyler ye iç,belki bakarsın yarın daha az çıkarsınGünaydın kızlar
Bu sabah cuma günü diye uyandım tartıldım hayal kırıklığına uğradım. Yemeği üst üste 3 gün falan fazla kaçırdım ama o zaman tartıldığımda birşey yoktu ama bugün 67,7 kilo çıktım geçen hafta ile arada tam bir kilo var
klasik maydanoz,yeşil çay,kiraz sapı aklıma gelenler bunlar bir de bu akşam hafif şeyler ye istersen
iyiyim bende biraz soğuk aldım dün halsizlik var işte, yarın için heyecanlıyım umarım bu sefer güzel sonuçlar çıkariyi olmaya çalışıyoruz,sen nasılsın bakalım:)
ya pasta çikolata yiyince hemen 1 kilo alıyoz banada oluyo öyle, bugunde kardeşimin doğum günü napıcam bilmiyomGunaydin kizlar moralim çok bozuk dune gore bu sabah +800 gram ben şok dun okadar spor hareket temizlik yaptim niye böyleoldu ki bir dilim pastayida eritmisimdir offf sinirlerim alt üst
Kızlar bana şimdilik müsaade
Hazırlanıp ufak ufak kendimi yollara dökeyim
Görümcem bakalım neler yapmış olucakhanımefendiye geçen sordum sürpriz dedi
Umarım bana uygun birşeyler olurda aç kalmamtartı öncesi olması aslında hiç işime gelmiyor Neyse bir sonraki turda cumartesi olsun diye ısrar edeyim
Hepinizi kocaman öpüyorum
Olabildiğince hafif geçirelim günümüzümalum yarın tartı günü
Gunaydin kizlar moralim çok bozuk dune gore bu sabah +800 gram ben şok dun okadar spor hareket temizlik yaptim niye böyleoldu ki bir dilim pastayida eritmisimdir offf sinirlerim alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?