Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de hızlı yürürüm normalde ama avm de de hızlı yürünmezki canım şöyle vitrinlere baka baka didikleye didikleye gideceksin

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah büyük kız biraz gecikince ilk derse yetişsin diye eşim sabah her zamankinden erken kalkıp okula bıraktı ( normalde 1 saat sonra uyanıp ufaklığı bırakırdı hep )
Geldikten sonrada oturup kahve içtik ve onlarıda uğurladıktan sonra bir güzel duşumu aldım kendime geldim

Akraba günümüz bugün görümcemde Kuran biter bitmez eve atarım kendimi normalde bazı yerlere kızlarda sonradan geliyordu ama bugün gerek yok İnşallah hava da çok soğuk değildir öncesinde malum kuzene takı bakacağım

Kızlar normalde internetim cok guzrl çalışiyo ama kk ya gırınce sayfalar yarım saate anca acılıyo sinir oluyorumyaa

Canım bilgisayardan gidiyorsan web browserın geçmişini temizle çok rahatlıyor bilgisayar ve daha hızlı sayfa geçişi oluyor
web sayfasındaki üst menüden ayarlara gelip bulabilirsin ( tam yerini yazamıyorum her bilgisayarda farklı olabileceği için ) ama biraz bızıkla bulursun nasılsa

ben de hızlı yürürüm normalde ama avm de de hızlı yürünmezki canım şöyle vitrinlere baka baka didikleye didikleye gideceksin

Yok valla eşim sağ olsun nişanlıyken ne zaman AVMye gitsek alışverişe niyetlenmiyeyim diye ( hani her erkek kadınların hepsi alışveriş delisi diye düşünür ya bizimkide benide aynı sanıyordu ) çabuk çabuk geçerdi vitrin önünden bende peşinden sürüklenen ufak çocuk gibi hep geriye doğru bakarak geçerdim
Tabi sonraları bende hızlı yürümeye alışınca takıntı kaldı bende de hızlı yürürüm ama gözüme bir şey hoş göründüğü an anında frenler devreye girebiliyor

Öyle bir alıştım ki mıy mıy gezenleri böyle bir itekleyesim geliyor semt pazarında da pardon pardon diye diye bir hal oluyorum

o sürükleme işini benim eşimde yapıyorben de kızıyorum madem mağazalara girmeyeceksem didiklemeyeceksem niye geliyoruz avm'ye diyorum

Günaydın kızlar
Bu sabah cuma günü diye uyandım tartıldım hayal kırıklığına uğradım. Yemeği üst üste 3 gün falan fazla kaçırdım ama o zaman tartıldığımda birşey yoktu ama bugün 67,7 kilo çıktım geçen hafta ile arada tam bir kilo var

Toplam
825
kcal
Akşamki yediğimi yazmayı unutmuşum diyet arkadaşıma 160-170 kalori de o olsa toplam ağzı düz 1000 kalori olmuştur
Spor olarak da 30 dk yürüyüş+20 dk dans+10 dk da spor(yatağın için de yaptım)

sen yine de ödem atıcı şeyler ye iç,belki bakarsın yarın daha az çıkarsın

klasik maydanoz,yeşil çay,kiraz sapı aklıma gelenler bunlar bir de bu akşam hafif şeyler ye istersen
bir de şu form çayları var ya bağırsak çalıştıran içinde sinameki barut ağacı kabuğu falan var sürekli kullanmak hiç iyi bişey değil metebolizmayı tembelleştiriyor ama bu tartıdan bir gün önce kullanmakta fayda var bence ben geçen hafta kullandım içinde ne var ne yok bişey kalmıyor böylelikle tartıda çok fazla çıkmıyorsun bir dene istersen

Kızlar bana şimdilik müsaade

Hazırlanıp ufak ufak kendimi yollara dökeyim
Görümcem bakalım neler yapmış olucak hanımefendiye geçen sordum sürpriz dedi
Umarım bana uygun birşeyler olurda aç kalmam tartı öncesi olması aslında hiç işime gelmiyor Neyse bir sonraki turda cumartesi olsun diye ısrar edeyim

Hepinizi kocaman öpüyorum
Olabildiğince hafif geçirelim günümüzü malum yarın tartı günü

Gunaydin kizlar moralim çok bozuk dune gore bu sabah +800 gram ben şok dun okadar spor hareket temizlik yaptim niye böyleoldu ki bir dilim pastayida eritmisimdir offf sinirlerim alt üst
ya pasta çikolata yiyince hemen 1 kilo alıyoz banada oluyo öyle, bugunde kardeşimin doğum günü napıcam bilmiyom

Akşam çaya davetliyiz. Yine doğum günü var tabii toplanmışken aradan çıkaralım muhabbeti .. Ev sahibi de feci hamarat ve eli çok lezzetli.. planım yememek bakalım nasıl olacak..
Hepimize bol irade diliyorum..

Yahut cuma gününe ayarlayın Banu. .
Perşembe kötü gerçekten :)
Okuma yapılıyor diye perşembe istiyorlar sanırım.

Gunaydin kizlar moralim çok bozuk dune gore bu sabah +800 gram ben şok dun okadar spor hareket temizlik yaptim niye böyleoldu ki bir dilim pastayida eritmisimdir offf sinirlerim alt üst

Günlük dalgalanmalar oluyor. Bence yarına eksi çıkarsın üzülme. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…