Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar,
Herkese hayirli ve keyifli bir gun diliyorum.
Dun nerdeyse patliyacak gibiydim,nasil bir siskinlikti anlatamam.reglimde cok gecikti bu ay,dogal olarak onun gerginligi de var.neyseki bugun biraz daha iyiyim.az once oglen yemegimi yedim ,birazdan maydanoz suyumu hazirlayip icecegim.imkaniniz varsa bugun hepiniz icin kizlar.vucuttan odem attirmaya birebir.ve daha bir cok faydasi var ozellikle bu soguk kis gunlerinde.yarin benim icin supriz olacak,sabit ciksam bile mutlu olacagim bu hafta.

Zor bi durumhem hazirlik yapan ev sahibine,hem de diyet yapan misafire.samimiyetiniz varsa esinin tabagindan kendine tadimlik bir servis hazirlasan diye dusundum.boylece hem aklinda kalmaz hem de fazla kalori almadan daveti atlatabilirsin bence.ben de bu durumlar da bu yontemi uyguluyorum ve az yiyerek ani geciriyorum.

Aradık canım sorduk masallahi var 200muayene tahlillerde alt kattaki lab.yapiliyor dedi tam bir özel hastane vizitesi anlayacağın
Cok gecmis olsun canim,Allahtan acil sifalar diliyorum.benim kizim da ana okuluna gidiyor bu yil,aylardir bir iyi bir gecmeyen oksurugumuz ve burun tikanikligimiz var bizimde.ikinci yil bagisiklik kazanilip daha iyi oluyormus bakalim insallah oyle olur.

Evet ben de buna benzer birseyler düşünüyorum :)
Çok kararliyim yememeye çalışacağım. :)

Maydanoz suyu çok etkili ödem atmada gerçekten .. ama iğrenç bir tadı var maydanoz severim fakat suyunu hiç içemiyorum. .

Az once ictim ben,artik katlandim tadina,
Tadi guzel olsa kesin kilo yapardi zaten.

Kızlar sallama çaylar varya limonlu maydanozlu ben onlardan iciyorum siz normal maydanozmu kaynatıp içiyorsunuz
Ben bir tutam maydanozu saplariyla 2-3dk kaynatip,ilininca ictim ,baya etkili odem atmada tavsiye ederim.

Kızlar Merhaba
Iki gündür yazamadım telefonda sorun vardı donum duruyor ekranı

Yarın tartı günümüz dün sabah tartildigimda artidaydim hem doğum günü hem hala regl oluyorum çok moralim Bozuldu bu duruma

Inşallah regl biter bitmez spora devam edeceğim

IrResistibLe_ neyi var acaba oğlunun yaramazliktanmi yada cokmu sıkılıyor krese oyun gurubuna falan gitse yada sen git komşuda çocuğu olanlarla oynat bizim kız bile ablası yokken deli çıkıyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Günüde bitirdik şükür Görümcemler maşallah döktürmüşler hemde öyle böyle değil 9 çeşit yapmışlar ( 5 tuzlu 4 tatlı ) Eşimin halaları hatta yahu bukadar abartmaya ne gerek vardı dediler ( normalde bir tatlı bir tuzlu birde salata diye anlaşmıştık )
Ben tabiki hamurların hiç birine elimi sürmedim
2 - 3 kaşık kadar kereviz salatası
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu patates salatası
3 tanede mercimek köftesi yedim

Ne hamurlara nede tatlılara elimi dahi sürmedim ( tiramisu bile yapmış hayin görümce )

Gunaydin kizlar moralim çok bozuk dune gore bu sabah +800 gram ben şok dun okadar spor hareket temizlik yaptim niye böyleoldu ki bir dilim pastayida eritmisimdir offf sinirlerim alt üst

Nedir bu bizim çektiklerimiz yersin artı görürsün yemezsende artı görürsün
Şeytan diyor çatlayana kadar tatlıya gömül ama bendeki şeker zaten sıkıntı yaratıyor iyice hastanelik olmaktan korkuyorum açıkçası

Yahut cuma gününe ayarlayın Banu. .
Perşembe kötü gerçekten :)
Okuma yapılıyor diye perşembe istiyorlar sanırım.

Normalde genelde senelerdir cumartesi yapıyorduk ( bir keresinde yine hafta içiydi ) Ya kalabalık olunca ( 12 kişiyiz ) mecbur herkese uygun olan günü deng getirmeye çalıştık Benim pazartesi, büyük halanın salı çarşamba kursu varmış cumada hadi herkes belki evinde kuranını okur diye perşembe yaptık ( 15 tatilden sonra benim kursta zaten pazartesi - cuma olacağı için iyi deng geldi )
Nisanda biticek gün ondan sonra tatil sezonu emekli olanlar yazlıklara kaçıyor artık yaz sonunda tekrar olursada cumartesi yapılır sanırım o bile benim için daha iyi gerçi hangi gün olursa olsun yememeye kararlıyım

Diyet falan kalmadi kizlar oglan uymuyor tek dk da durmuyor gücüm tükendi yemek bile yiyemiyirum uyuyamiyorum

Allah yardımcın olsun canım kaç gündür helak oldun sende oğlunla
İnşallah tez zamanda oda sende huzura kavuşursunuz Aminnnnn

Allah razi olsun canim

IrResistibLe_ neyi var acaba oğlunun yaramazliktanmi yada cokmu sıkılıyor krese oyun gurubuna falan gitse yada sen git komşuda çocuğu olanlarla oynat bizim kız bile ablası yokken deli çıkıyor
Krese gonderemiyirum komsu da yok vitamin eksikligi varmış cok huysuz bide

Sormayin kizlar inanın bugun kendimi zor tuttum pes et bisver ye ic birgun ziyafet yap dedim sonra yine emeklerime acidim

Inanin iki haftadir spor yapmayinca hamlasmisim dunden beri yapıyorum yolda yürüyemiyorum bacaklarim feci agriyo yine yılmadım

Ben yarin arti gorecegimi sanmiyorim ama umarim oyledir

Dun sabah 74.2 tartida gordum hatta cok sevimdim gecen cumaya gore cumartrsi sabahi artida olmama ragmen bir kiloya yakin gitmis dedim ama bu sabah 75. 1 gorunce sok oldum
ya pasta çikolata yiyince hemen 1 kilo alıyoz banada oluyo öyle, bugunde kardeşimin doğum günü napıcam bilmiyom

Bugunki menum
Sabah bir cavdar ekmegi biraz peynir 3 zeytin yesilcay

Ara bir armut
15 dk kalca bacak egzesizi

Oglen bir avuç ceviz fistik karisimi 3 gun kurusu

Aksam dunku sulu yemekten kalma 3 kofte ve yemegin suyu 2 kasik yogurt 3 kasik salata

15 dk kalca bacak egzesizi
3 litre su

İnşallah yarın sabah da yine 74 görürsün canım
Ben şu B12 iğneleri yüzünden pek ümitli değilim açıkçası
Bugün bir tanıdıkla görüştüm sohbet esnasında doktor hapını vermedi kilo yapar dedi iğne yazdı dedimde valla hiç fark etmiyor iğnede olsa kilo yapıyor kaçarı yok dedi bol bol su iç ve kesinlikle kaçamak yapma hatta gıdanıda kıs ki yağa çeviremesin vücudun dedi
Hakikatende ben çok az yiyince hatta yatağa yattığımda midem açlıktan guruldayınca ancak eksi görüyordum Olmazsa artık biraz daha gıdadan kısayım ve bol suya abanayım bakalım belki öyle bir faydası olur
Hedefe giden yolda çekilen her acı mubahtır yoksa baksana yerimde saymayı geçtim artı görmekten çok korkuyorum

Kaptanim valla ben hwr aksam misem gurul gurul inan o yuzden tartida arti gorunce yıkıma ugruyom diyete başladığımdan beri geceleri ac yatiyorim ama sen ilaclarini ihmal etme onlari kullanmazsanda zaten zatiflayamiyon bari duzelsin sonra tam baslarsin

İnan tek tesellim o yoksa çoktan kafayı yemiştim
Normalde beni her gördüğünde kız baya fark diyen kuaför komşum ( nereye gidersem önünden geçmem gerekiyor ) bugün Banu ya darılma ama sen biraz kilo mu aldın baya fark vardı aman dikkat et dedi
Haklıda sonuçta okadar emek verdim ve tekrar yine sil baştan uğraşmak istemiyorum sonuçta
Gerçi kışın hepimiz alıyoruz sakın moralini bozma yaza doğru eminim çok daha fazlasını bile verirsin sen dedi sağ olsun ama kesinlikle bende artık çok daha hafif olmayı istiyorum en azından o zaman yürüyüş yapmak spor yapmakta zor gelmeyecek bana

Yarın malum karne günü
Küçük kuşum ilk karnesini alacak ve çok heycanlı

Sınıf Annemiz sağ olsun hiç üşenmeden 32 çocuğa da oturup '' Ben okuyorum'' rozeti yapmş arı şeklinde
Birde kızlara Karlar Ülkeli Karne dosyası, erkeklerede Şimşek MCQueenli Karne dosyası almış ( daha evvel sınıf kasasında biraz para vardı )

Tabi çocuklara sadece yarın size süprizimiz var demişler ve hepsi evde ay çok heycanlıyım sürpriz ne acaba diyip duruyorlarmış SAat 11de Velilerde okula gelecekmiş ondan sonra karne teslimi yapılacak sanırım
Artık sabah süslenir püslenir okula giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…