Zor bi durumAkşam çaya davetliyiz. Yine doğum günü var tabii toplanmışken aradan çıkaralım muhabbeti .. Ev sahibi de feci hamarat ve eli çok lezzetli.. planım yememek bakalım nasıl olacak..
Hepimize bol irade diliyorum..
Cok gecmis olsun canim,Allahtan acil sifalar diliyorum.benim kizim da ana okuluna gidiyor bu yil,aylardir bir iyi bir gecmeyen oksurugumuz ve burun tikanikligimiz var bizimde.ikinci yil bagisiklik kazanilip daha iyi oluyormus bakalim insallah oyle olur.Aradık canım sorduk masallahi var 200muayene tahlillerde alt kattaki lab.yapiliyor dedi tam bir özel hastane vizitesi anlayacağın
Zor bi durumhem hazirlik yapan ev sahibine,hem de diyet yapan misafire.samimiyetiniz varsa esinin tabagindan kendine tadimlik bir servis hazirlasan diye dusundum.boylece hem aklinda kalmaz hem de fazla kalori almadan daveti atlatabilirsin bence.ben de bu durumlar da bu yontemi uyguluyorum ve az yiyerek ani geciriyorum.
Az once ictim ben,artik katlandim tadina,Evet ben de buna benzer birseyler düşünüyorum :)
Çok kararliyim yememeye çalışacağım. :)
Maydanoz suyu çok etkili ödem atmada gerçekten .. ama iğrenç bir tadı var maydanoz severim fakat suyunu hiç içemiyorum. .
Ben bir tutam maydanozu saplariyla 2-3dk kaynatip,ilininca ictim ,baya etkili odem atmada tavsiye ederim.Kızlar sallama çaylar varya limonlu maydanozlu ben onlardan iciyorum siz normal maydanozmu kaynatıp içiyorsunuz
Gunaydin kizlar moralim çok bozuk dune gore bu sabah +800 gram ben şok dun okadar spor hareket temizlik yaptim niye böyleoldu ki bir dilim pastayida eritmisimdir offf sinirlerim alt üst
Yahut cuma gününe ayarlayın Banu. .
Perşembe kötü gerçekten :)
Okuma yapılıyor diye perşembe istiyorlar sanırım.
Diyet falan kalmadi kizlar oglan uymuyor tek dk da durmuyor gücüm tükendi yemek bile yiyemiyirum uyuyamiyorum
Allah razi olsun canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Günüde bitirdik şükürGörümcemler maşallah döktürmüşler hemde öyle böyle değil 9 çeşit yapmışlar ( 5 tuzlu 4 tatlı ) Eşimin halaları hatta yahu bukadar abartmaya ne gerek vardı dediler ( normalde bir tatlı bir tuzlu birde salata diye anlaşmıştık )
Ben tabiki hamurların hiç birine elimi sürmedim
2 - 3 kaşık kadar kereviz salatası
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu patates salatası
3 tanede mercimek köftesi yedim
Ne hamurlara nede tatlılara elimi dahi sürmedim ( tiramisu bile yapmış hayin görümce)
Nedir bu bizim çektiklerimiz yersin artı görürsün yemezsende artı görürsün
Şeytan diyor çatlayana kadar tatlıya gömül ama bendeki şeker zaten sıkıntı yaratıyor iyice hastanelik olmaktan korkuyorum açıkçası
Normalde genelde senelerdir cumartesi yapıyorduk ( bir keresinde yine hafta içiydi ) Ya kalabalık olunca ( 12 kişiyiz ) mecbur herkese uygun olan günü deng getirmeye çalıştıkBenim pazartesi, büyük halanın salı çarşamba kursu varmış cumada hadi herkes belki evinde kuranını okur diye perşembe yaptık ( 15 tatilden sonra benim kursta zaten pazartesi - cuma olacağı için iyi deng geldi )
Nisanda biticek gün ondan sonra tatil sezonuemekli olanlar yazlıklara kaçıyor artık yaz sonunda tekrar olursada cumartesi yapılır sanırım o bile benim için daha iyi gerçi hangi gün olursa olsun yememeye kararlıyım
Allah yardımcın olsun canım kaç gündür helak oldun sende oğlunla
İnşallah tez zamanda oda sende huzura kavuşursunuzAminnnnn
Krese gonderemiyirum komsu da yok vitamin eksikligi varmış cok huysuz bideIrResistibLe_ neyi var acaba oğlunun yaramazliktanmi yada cokmu sıkılıyor krese oyun gurubuna falan gitse yada sen git komşuda çocuğu olanlarla oynat bizim kız bile ablası yokken deli çıkıyor
ya pasta çikolata yiyince hemen 1 kilo alıyoz banada oluyo öyle, bugunde kardeşimin doğum günü napıcam bilmiyom
Kızlar Merhaba
Iki gündür yazamadım telefonda sorun vardı donum duruyor ekranı
Yarın tartı günümüz dün sabah tartildigimda artidaydim hem doğum günü hem hala regl oluyorum çok moralim Bozuldu bu duruma
Inşallah regl biter bitmez spora devam edeceğim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Günüde bitirdik şükürGörümcemler maşallah döktürmüşler hemde öyle böyle değil 9 çeşit yapmışlar ( 5 tuzlu 4 tatlı ) Eşimin halaları hatta yahu bukadar abartmaya ne gerek vardı dediler ( normalde bir tatlı bir tuzlu birde salata diye anlaşmıştık )
Ben tabiki hamurların hiç birine elimi sürmedim
2 - 3 kaşık kadar kereviz salatası
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu patates salatası
3 tanede mercimek köftesi yedim
Ne hamurlara nede tatlılara elimi dahi sürmedim ( tiramisu bile yapmış hayin görümce)
Nedir bu bizim çektiklerimiz yersin artı görürsün yemezsende artı görürsün
Şeytan diyor çatlayana kadar tatlıya gömül ama bendeki şeker zaten sıkıntı yaratıyor iyice hastanelik olmaktan korkuyorum açıkçası
Normalde genelde senelerdir cumartesi yapıyorduk ( bir keresinde yine hafta içiydi ) Ya kalabalık olunca ( 12 kişiyiz ) mecbur herkese uygun olan günü deng getirmeye çalıştıkBenim pazartesi, büyük halanın salı çarşamba kursu varmış cumada hadi herkes belki evinde kuranını okur diye perşembe yaptık ( 15 tatilden sonra benim kursta zaten pazartesi - cuma olacağı için iyi deng geldi )
Nisanda biticek gün ondan sonra tatil sezonuemekli olanlar yazlıklara kaçıyor artık yaz sonunda tekrar olursada cumartesi yapılır sanırım o bile benim için daha iyi gerçi hangi gün olursa olsun yememeye kararlıyım
Allah yardımcın olsun canım kaç gündür helak oldun sende oğlunla
İnşallah tez zamanda oda sende huzura kavuşursunuzAminnnnn
Sormayin kizlar inanın bugun kendimi zor tuttum pes et bisver ye ic birgun ziyafet yap dedim sonra yine emeklerime acidim
Inanin iki haftadir spor yapmayinca hamlasmisim dunden beri yapıyorum yolda yürüyemiyorum bacaklarim feci agriyo yine yılmadım
Ben yarin arti gorecegimi sanmiyorim ama umarim oyledir
Dun sabah 74.2 tartida gordum hatta cok sevimdim gecen cumaya gore cumartrsi sabahi artida olmama ragmen bir kiloya yakin gitmis dedim ama bu sabah 75. 1 gorunce sok oldum
İnşallah yarın sabah da yine 74 görürsün canım
Ben şu B12 iğneleri yüzünden pek ümitli değilim açıkçası
Bugün bir tanıdıkla görüştüm sohbet esnasında doktor hapını vermedi kilo yapar dedi iğne yazdı dedimde valla hiç fark etmiyor iğnede olsa kilo yapıyor kaçarı yok dedibol bol su iç ve kesinlikle kaçamak yapma hatta gıdanıda kıs ki yağa çeviremesin vücudun dedi
Hakikatende ben çok az yiyince hatta yatağa yattığımda midem açlıktan guruldayınca ancak eksi görüyordumOlmazsa artık biraz daha gıdadan kısayım ve bol suya abanayım bakalım belki öyle bir faydası olur
Hedefe giden yolda çekilen her acı mubahtıryoksa baksana yerimde saymayı geçtim artı görmekten çok korkuyorum
Kaptanim valla ben hwr aksam misem gurul gurul inan o yuzden tartida arti gorunce yıkıma ugruyom diyete başladığımdan beri geceleri ac yatiyorim ama sen ilaclarini ihmal etme onlari kullanmazsanda zaten zatiflayamiyon bari duzelsin sonra tam baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?