- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım en sevmediğim şey yatılı misafirArtik yeter diye bagirmak istiyorum ayni sehirde yatili kalmak nedir ya bide cumartesi yine bizdeler
Ne büyük bir mutluluk Banu abla dimiYarın malum karne günü
Küçük kuşum ilk karnesini alacak ve çok heycanlı
Sınıf Annemiz sağ olsun hiç üşenmeden 32 çocuğa da oturup '' Ben okuyorum'' rozeti yapmş arı şeklinde
Birde kızlara Karlar Ülkeli Karne dosyası, erkeklerede Şimşek MCQueenli Karne dosyası almış( daha evvel sınıf kasasında biraz para vardı )
Tabi çocuklara sadece yarın size süprizimiz var demişler ve hepsi evde ay çok heycanlıyım sürpriz ne acaba diyip duruyorlarmışSAat 11de Velilerde okula gelecekmiş ondan sonra karne teslimi yapılacak sanırım
Artık sabah süslenir püslenir okula giderim
LargeGemini canım ne oluyor bize ya benim regl yüzünden bu hafta motivasyonum bayagi düşüktü ağrım çok oldu bu ay nedense
Takimca bi hareket bi canlama lazım bize
Benimkiler hep bizde biktim artikCanım en sevmediğim şey yatılı misafir
Allahtan senede bir kez büyük gorumcem gelir kalır bir gece başka kalan olmaz saat kaç olursa olsun giderler
Artik yeter diye bagirmak istiyorum ayni sehirde yatili kalmak nedir ya bide cumartesi yine bizdeler
reglin olunca spor yapmıyormusun?neden?regl iken daha çabuk kilo veriliyor metebolizma o zamanlar hızlanıyor aslında o zaman daha çok yapmak lazım ,o dönemde normalde verdiğinin 2 katını verebilirsin dikkat ederekKızlar Merhaba
Iki gündür yazamadım telefonda sorun vardı donum duruyor ekranı
Yarın tartı günümüz dün sabah tartildigimda artidaydim hem doğum günü hem hala regl oluyorum çok moralim Bozuldu bu duruma
Inşallah regl biter bitmez spora devam edeceğim
sevgili rakibim kilo bildirimi yapar mısın bakalım bu hafta hangimiz kazandıkreglin olunca spor yapmıyormusun?neden?regl iken daha çabuk kilo veriliyor metebolizma o zamanlar hızlanıyor aslında o zaman daha çok yapmak lazım ,o dönemde normalde verdiğinin 2 katını verebilirsin dikkat ederek
canım Allah yardımcın olsun,seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım,Allahıma çok dua ettim bu durumdan kurtulayım diye başka bir şehire taşındıkda kurtuldum,haftanın 3 günü yatılı misafir 4 günü bir salon dolusu sohbet arkadaşları diğer odada bazıları ailesini de getiriyordu,annemlerin alt katında oturup kat kaloriferini ben yakıyordum(çok zahmetli bişey)yeni doğum yapmışım 2-3 aylık bebeğim var,bir de eşim sohbete gelen bazı arkadaşlarını yemeğe de çağırıyordu(gelmeden 30 dk önce şu şu da yemeğe gelecek diyordu,haydiii ben bize göre yemeğimi yapmışım)Artik yeter diye bagirmak istiyorum ayni sehirde yatili kalmak nedir ya bide cumartesi yine bizdeler
tabiki sevgili rakibim,yalnız şu an regl'im onu da belirtmek isterimsevgili rakibim kilo bildirimi yapar mısın bakalım bu hafta hangimiz kazandık
tebrik ederim canım benden fazla vermişsin bu hafta sen kazandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?