Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 501. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / 0 / 0 %) Sabit
Diademe ( 72,8 / / / %)
Titan_ ( 75,3 / / / % )
ISILDURU ( 86,6 / / / % )

Yena ( 107,7 / 107,7 / 0 / 0 %) Sabit
LargeGemini ( 74,7 / / / % )
Esrasi ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / 0,59 % )
serenalar ( 77 / 76,6 / 0,4 / 0,52 %)
Huzurvemavi ( 91,8 / / / % )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 71,6 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Çok geçmiş olsun canım Yalnız Şeker orucunda meyvede yenmemesi gerekiyor daha doğrusu içeriğinde şeker olabilecek herhangi bir şey Sen yinede bol su iç hatta limon sık biraz suyuna
Pazartesiye kadar toparlar aramıza dönersin nasılsa sıkıntı yapma okadar idare ederiz tabiki birbirimizi

dünkü menü
sabah 1 gofret ( bu haftadan itibaren düzgün kahvaltıya başlayacağım, ozaman daha iyi kilo veririm)
öğle 1 kase çorba, 1 tavuk göğsü, 1 dilim ekmek, salata
akşam 1 porsiyon köfteli patates yemeği 2 dilim ekmek
ara 1 sütlü türk kahvesi
3 lt su

Kızlar ben hazırlanıp kuşumun okuluna gidiyorum Karne törenimiz bitince gelirim yine

O arada da herkes bildiriminide yapmış olur nasılsa
Hadi görüşene kadar Allaha emanet olun

Ya aslinda mesela diger gruplarda her hafta2 kilo veriliyor dogrulugu ne acaba grup birincilifi icin yapiliyomu die bazen dusunmuyo degilim fotograf konulmasindan yanayim acikcasi
niye inanmıyolarki sanki yalan söyleyip çok kilo verince ödülmü veriyolar, zaten verdiğimiz kilolar kendimize fayda öyle değil mi

niye inanmıyolarki sanki yalan söyleyip çok kilo verince ödülmü veriyolar, zaten verdiğimiz kilolar kendimize fayda öyle değil mi

Aynen katiliyorum buyuk kilolar versek belki ispati gerekebilir gr. Veriyorum neyine inanmasinlar
Yalniz o haftada 4 kilo verenleri dusunmuyor degilim onlar tarti resmi koymali sok diyet yapiyolar sanirim

bunları yaşıyorum şu an daha geçen hafta kayınvalide bizdeydi hemde yatılı ama dün akşam dar vakitte yine geldiler üstelik çok hastaydım ev perişandı yemegim yoktu eşim haber vermeyi unutmuş oturmaya diye gelip gitmediler 2 defa yemek yaptım kayınvailde gece yine açıktı midesi hasta
eşime de artık söylemekten bıktım

arayıp haber verme huyları yok malesef bide eşimin benimle plan yapmayacagını bilirler hafta sonu gezecegimizi eşim agzından kaçırdı kaynana aa olur mu ogün dayınlar çagırdı diyor kaynımda demesin mi yok anne tek beni çagırdı diye kaynanamda olsun abinde gitsin diyor
öldüm artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…