Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya aslinda mesela diger gruplarda her hafta2 kilo veriliyor dogrulugu ne acaba grup birincilifi icin yapiliyomu die bazen dusunmuyo degilim fotograf konulmasindan yanayim acikcasi

Aynen katiliyorum buyuk kilolar versek belki ispati gerekebilir gr. Veriyorum neyine inanmasinlar
Yalniz o haftada 4 kilo verenleri dusunmuyor degilim onlar tarti resmi koymali sok diyet yapiyolar sanirim
valla olabilir o zaman topluca karar alınıp herkesten foto istenmeli

IrResistibLe_ Allah yardımcın olsun valla okurken senin stresin bana geçti başım ağrıdı
bide beni düşün sinir harbi yaşadım eşime belli etmedim ama sinirden ölecektim ama bende uyutmadım onları mutfagı temziledim süpürge çalıştırdım radyo açtım saat 3 e kadar ugraştım mutfakta (yan odada uyuyacaklardı )

tartı fotoğrafı şartmı bizde koyalımmı ?
valla ben koyamam,akıllı telefonum arızalandı uzun bir sürede zor yapılır yeni bir telefon almaya müsait de değilim şuan, fotoğraf makinemizi de eşim kaynanama vermişti nasıl olsa bizim akıllı telefonlarımız var diye ,yani foto yükleyecek bişeyim yok,yanlış yazan kendini kandırır zaten,verdiğimiz kiloların başkasına bir faydası yok bize faydası var
oynakbasi34 bugün yatılı misafirim gelecek yatılı onlar gidene kadar aktif olamayabilirim haberiniz olsun

Karnelerimiz geldi cok sukur gururlandirdilar her donem oldugu gibi
Oglum onur belgesi almis okul uzak goremedim ama cok mutlu oldum
Hep boyle basarili vicdanli ahlakli olsun insallah evlatlarimiz
Masallah canim insallah hep guzel gunlerini gorursunuz

*** 8. Takım 501. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / 0 / 0 %) Sabit
Diademe ( 72,8 / 72,4 / 0,4 / 0,55 %)
Titan_ ( 75,3 / 76,5 / +1,2 / - 1,59 % )
ISILDURU ( 86,6 / / / % )

Yena ( 107,7 / 107,7 / 0 / 0 %) Sabit
LargeGemini ( 74,7 / 74,2 / 0,5 / 0,67 % )
Esrasi ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / 0,59 % )
serenalar ( 77 / 76,6 / 0,4 / 0,52 %)
Huzurvemavi ( 91,8 / 91,5 / 0,3 / 0,33 % )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 71,6 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Şimdilik listemiz şu durumda İnşallah eksik olanlarda bir an önce gelir

Bu arada ISILDURU kuzum sohbeti ettin ama bildirimi unuttun sanırım sayfaları 3 kere kontrol ettim ama bildirimini göremedim İnşallah 1 1/2 saat içinde görürsünde bildirimini yaparsın

tartı fotoğrafı şartmı bizde koyalımmı ?

Canım istiyorsan koyabilirsin ama ben burada kimsenin kalkıpta 500 gr için yalan söyleyebileceğini düşünmüyorum sonuçta yeri geldi 3 kg artı bile gördüğümüzü itiraf etmiş insanlarız
He yarışma olarak bakıldığında bence takımlar içinde 2 kgdan fazla kilo verdiğini söylenlerin resim atması tabiki mantıklı ama 1 kgya kadar veya az fazlası için gerekli değil ona bakarsan ondada hile yapılabilir istendikten sonra Mesela tek bacakla istediğin ağırlığa gelene kadar basıp sonra sabitlenince hemen resmini çekilebilir Anam şeytanlıkta kafam fena çalışıyor hee yaparmıyım asla çünkü kendimi kandırmış olurum ancak

Keşke eşin en azından Annesine bu hafta başka yere sözümüz var deseydi yada sen aaa eşimin haberi yok ben arkadaşlara söz verdim deseydin Benimde en nefret ettiğim şey emrivaki sonuçta gelselerde gitmek gereksede buna ben karar vermek isterim Allah yardımcın olsun canım

Yatili Misafirlerimde geldiii hadi bana kolay gelsin

Hadi bakalım kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah çok fazla sıkıntı yaşamadan atlatırsınız

Banucum, isilduru kilosunu +90 a sabit yazmış bilgine :)

Ay oraya bakmak aklıma gelmedi İyi bari okadar artı çıkarım diye korkuyordu en azından sabit çıkmış

*** 8. Takım 501. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / 0 / 0 %) Sabit
Diademe ( 72,8 / 72,4 / 0,4 / 0,55 %)
Titan_ ( 75,3 / 76,5 / +1,2 / - 1,59 % )
ISILDURU ( 86,6 / 86,6 / 0/ 0 % ) Sabit

Yena ( 107,7 / 107,7 / 0 / 0 %) Sabit
LargeGemini ( 74,7 / 74,2 / 0,5 / 0,67 % )
Esrasi ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / 0,59 % )
serenalar ( 77 / 76,6 / 0,4 / 0,52 %)
Huzurvemavi ( 91,8 / 91,5 / 0,3 / 0,33 % )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 71,6 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Şimdilik listemiz şu durumda İnşallah eksik olanlarda bir an önce gelir

X xyz_s
E elifdnzzz Kuzular bir tek siz kaldınız hadi bakalım bir an önce alalım bildirimlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…