Ya aslinda mesela diger gruplarda her hafta2 kilo veriliyor dogrulugu ne acaba grup birincilifi icin yapiliyomu die bazen dusunmuyo degilim fotograf konulmasindan yanayim acikcasi
valla olabilir o zaman topluca karar alınıp herkesten foto istenmeliAynen katiliyorum buyuk kilolar versek belki ispati gerekebilir gr. Veriyorum neyine inanmasinlar
Yalniz o haftada 4 kilo verenleri dusunmuyor degilim onlar tarti resmi koymalisok diyet yapiyolar sanirim
bide beni düşün sinir harbi yaşadım eşime belli etmedim ama sinirden ölecektim ama bende uyutmadım onları mutfagı temziledim süpürge çalıştırdım radyo açtım saat 3 e kadar ugraştım mutfakta (yan odada uyuyacaklardı )IrResistibLe_ Allah yardımcın olsun valla okurken senin stresin bana geçti başım ağrıdı
valla ben koyamam,akıllı telefonum arızalandı uzun bir sürede zor yapılır yeni bir telefon almaya müsait de değilim şuan, fotoğraf makinemizi de eşim kaynanama vermişti nasıl olsa bizim akıllı telefonlarımız var diye ,yani foto yükleyecek bişeyim yok,yanlış yazan kendini kandırır zaten,verdiğimiz kiloların başkasına bir faydası yok bize faydası vartartı fotoğrafı şartmı bizde koyalımmı ?
Allah kolaylik versin canm sana ve fatimayaYatili Misafirlerimde geldiii hadi bana kolay gelsin
Masallah canim insallah hep guzel gunlerini gorursunuzKarnelerimiz geldi cok sukur gururlandirdilar her donem oldugu gibi
Oglum onur belgesi almis okul uzak goremedim ama cok mutlu oldum
Hep boyle basarili vicdanli ahlakli olsun insallah evlatlarimiz
Amin canim Allah razi olsun ...Masallah canim insallah hep guzel gunlerini gorursunuz
amin canım aminAllah kolaylik versin canm sana ve fatimaya
Rakibem nasil bu hafta verebildinmi kilo ?
uyku sorunu devam ediyor canım çok sagolIrResistibLe_ kolaylıklar diliyorum sana.. oğlun nasıl oldu canım.
tartı fotoğrafı şartmı bizde koyalımmı ?
arayıp haber verme huyları yok malesef bide eşimin benimle plan yapmayacagını bilirler hafta sonu gezecegimizi eşim agzından kaçırdı kaynana aa olur mu ogün dayınlar çagırdı diyor kaynımda demesin mi yok anne tek beni çagırdı diye kaynanamda olsun abinde gitsin diyor
öldüm artık
valla ben koyamam,akıllı telefonum arızalandı uzun bir sürede zor yapılır yeni bir telefon almaya müsait de değilim şuan, fotoğraf makinemizi de eşim kaynanama vermişti nasıl olsa bizim akıllı telefonlarımız var diye ,yani foto yükleyecek bişeyim yok,yanlış yazan kendini kandırır zaten,verdiğimiz kiloların başkasına bir faydası yok bize faydası var
oynakbasi34 bugün yatılı misafirim gelecek yatılı onlar gidene kadar aktif olamayabilirim haberiniz olsun
Yatili Misafirlerimde geldiii hadi bana kolay gelsin
Banucum, isilduru kilosunu +90 a sabit yazmış bilgine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?