Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok haklısın kaptancım bende öyle düşünüyorum anca kendimnizi kandırmış oluruz yapsak , ki yapacak insanlar değiliz.

Kızlar yaaa 1 saat kaldı bildirimin kapanmasına inşallah elif ve xyz_s arkadaşlarımız bir an önce gelirler
Ya bildirimler geç saatte kalınca ben geriliyorum nedense
Lİsteye bildirimsiz olarak girmek istemiyorum kimseyi üstelik 3.cü bildirimsizlikte liste dışı kalmak zorunda oluyor üyeler onada hiç gönlüm el vermiyor çünkü herkese çok alıştım ve kimseyi kırmak üzmek istemiyorum açıkçası

İnşallah gelirler kaptancımm

Kızlar ben listeyi taşıyorum geç oldu arada kaynamasın mecbur bildirim yapmadılar diye geçiceğim ama gelirlerse 20:00den önce düzeltmesini yaparım yoksa takımca nota alırız ve liste dışında kalırız

*** 8. Takım 501. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / 0 / 0 %) Sabit
Diademe ( 72,8 / 72,4 / 0,4 / 0,55 %)
Titan_ ( 75,3 / 76,5 / +1,2 / - 1,59 % )
ISILDURU ( 86,6 / 86,6 / 0/ 0 % ) Sabit

Yena ( 107,7 / 107,7 / 0 / 0 %) Sabit
LargeGemini ( 74,7 / 74,2 / 0,5 / 0,67 % )
Esrasi ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / 0,59 % )
serenalar ( 77 / 76,6 / 0,4 / 0,52 %)
Huzurvemavi ( 91,8 / 91,5 / 0,3 / 0,33 % )
xyz_s ( 66,7 / / / % ) 2. kez bildirimde bulunmadı
elifdnzzz ( 71,6 / / / % ) 1.kez bildirimde bulunmadı

8. Takım Ortalaması; 0,097 %

X xyz_s bildirimde bulunursan yüzden 2ye bölünecek
E elifdnzzz fırsatın olursa bildirimini yazarız olmadı artık 1.kez bildirimsiz diyeceğiz

X xyz_s nin mesajlarını bir bakayım belki kilosuyla alakalı bir şey yazdıysa hemen düzeltirim artı da olsa dünki kilosunu baz alacağım yoksa bir sonraki bildirimsizlikte liste dışı kalır 67.7 çıkmış dün
E elifdnzzz eşinin ameliyatı yüzünden zaten bildirimde bulunamayacaktı

Eksi bir bildirim oldu ama sondan ikinciyiz en azından :)
Haftaya bomba gibi bir listeyle yarışmayı sallamamız lazım kızlar üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım artık

Haftaya bomba gibi bir listeyle yarışmayı sallamamız lazım kızlar üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım artık
valla ben bu sefer kendime güveniyorum inş, çünkü hatam kahvaltılardaydı onu düzeltince vede leslie yapınca daha fazla kilo verebilicem

valla ben bu sefer kendime güveniyorum inş, çünkü hatam kahvaltılardaydı onu düzeltince vede leslie yapınca daha fazla kilo verebilicem

Bende kendime sıkı bir program yaptım yarın sabah başlıyorum nasipse
Madem bünye aç kalmadan vermiyor gerekirse aç gezerim sadece günde 3 öğün yaparak birde spor eklereyerek devam ederim bakalım bu hafta Spor olarak ama sadece plates yapacağım ilk etapta malum kilom fazla bari dizlerimi ve belimi zorlamayayım ki uzun süreli olsun

Hayirli aksamlar kizlar ...

Sabah
3 hurma 2 bardak ilik su

Oglen
Peynir
Zeytin
Yesillik
Yarim gozleme (kv yollamis sagolsun )

Ara
Tarcinli sut
Hibiskus cayi

Aksam
Firin tavuk but
Salata
Yogurtlu biber firinda kizarttim

2.lt su
20 dak spor

Bencede Banu abla diğer takımlara bakıyorum 60li kilolarda 900gr bir kilo veriyorlar

Bizim maşallah kilolar fazla ama anca gr gidiyor

Kendime rakip arıyorum hırslı azimli cumaya bir kilo verebilecegimiz

LargeGemini ne dersin canım yarisalimmi hazır bizim reglde bitti

Harika bir menü canım eee sporda var daha ne olsun

Menum
Sabah peynirli yumurta
Iki dilim ekmek

Öğlen Kıymalı Menemen salata üç dilim ekmek

Ara iki dilim kek
Bir saat spor

Aksam yarım karniyarik üç kaşık pilav salata

Portakal

Harikasın canım

Bugün bütün listelere baktım tamam artı görende var ama çoğu zaman sabit bile çıkan çok az bense kendi adıma kızdım kendime Tamam bünyede sıkıntı var ama biraz daha fazla sıksam belki yinede gider
Hadi şimdi kış kat kat giyiniyoruz ama yaza doğru millet kız sen kilomu aldın derlerse cidden kahrolurum
Şimdilik evde plates falan yaparım diye düşünüyorum ama Nisanda en geç başlarım her sabah yürümeye ( sabah 6da bizim mahalledeki parka çıkarım en azından 07:30da bile gelsem yine küçük kuşumu okula gönderene kadar duşumu bile alırım ) Hem o zamana kadar bir 10 kg bile gitse benim için çok daha rahat olur yürümek

Kızlar yarın akşam nisanimiz var
Öğleden sonra kuaforde olacağım

Yarın akşam oyundan hiç çıkmam artık eee gorumce oluyorum
Bu arada spor olur

Yarın ancak gece yarısı girebilirim

Ohhh sefan olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah...Aminnnnn
Sporun alası olur bence canım hiç oturma hatta

Kaptanim oynakbasi34 senide yarışa alalım kır şu sabit kiloyu

Valla şu şeytanın bacağını bir kırayım bak sonra nasıl naralar atacağım yokmu bana yan bakan diye benimle yarışacak babayiğit diye

Bugunki menum
Sabah iki yumurtali omlet 3 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir

Ara bir muz

Oglen yok

Aksam yarim kase corba 2 kasik yogurt 5 yk pilav biraz firinda sebzeli tavuk

Ara bir portakal

2 litre su
Sabah 15 dk kalca bacak egzesizi.
Aksam 20 dk kalca bacak egzesizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…