çok haklısın kaptancım bende öyle düşünüyorum anca kendimnizi kandırmış oluruz yapsak , ki yapacak insanlar değiliz.Canım istiyorsan koyabilirsin ama ben burada kimsenin kalkıpta 500 gr için yalan söyleyebileceğini düşünmüyorumsonuçta yeri geldi 3 kg artı bile gördüğümüzü itiraf etmiş insanlarız
He yarışma olarak bakıldığında bence takımlar içinde 2 kgdan fazla kilo verdiğini söylenlerin resim atması tabiki mantıklı ama 1 kgya kadar veya az fazlası için gerekli değilona bakarsan ondada hile yapılabilir istendikten sonra Mesela tek bacakla istediğin ağırlığa gelene kadar basıp sonra sabitlenince hemen resmini çekilebilir Anam şeytanlıkta kafam fena çalışıyor hee yaparmıyım asla çünkü kendimi kandırmış olurum ancak
Keşke eşin en azından Annesine bu hafta başka yere sözümüz var deseydi yada sen aaa eşimin haberi yok ben arkadaşlara söz verdim deseydinBenimde en nefret ettiğim şey emrivaki sonuçta gelselerde gitmek gereksede buna ben karar vermek isterim Allah yardımcın olsun canım
Hadi bakalım kızlar Allah yardımcınız olsuninşallah çok fazla sıkıntı yaşamadan atlatırsınız
Ay oraya bakmak aklıma gelmediİyi bari okadar artı çıkarım diye korkuyordu en azından sabit çıkmış
İnşallah gelirler kaptancımmKızlar yaaa 1 saat kaldı bildirimin kapanmasına inşallah elif ve xyz_s arkadaşlarımız bir an önce gelirler
Ya bildirimler geç saatte kalınca ben geriliyorum nedense
Lİsteye bildirimsiz olarak girmek istemiyorum kimseyi üstelik 3.cü bildirimsizlikte liste dışı kalmak zorunda oluyor üyeler onada hiç gönlüm el vermiyor çünkü herkese çok alıştım ve kimseyi kırmak üzmek istemiyorum açıkçası
valla ben bu sefer kendime güveniyorum inş, çünkü hatam kahvaltılardaydı onu düzeltince vede leslie yapınca daha fazla kilo verebilicemEksi bir bildirim oldu ama sondan ikinciyiz en azından :)
Haftaya bomba gibi bir listeyle yarışmayı sallamamız lazım kızlar üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım artık
valla ben bu sefer kendime güveniyorum inş, çünkü hatam kahvaltılardaydı onu düzeltince vede leslie yapınca daha fazla kilo verebilicem
Bencede Banu abla diğer takımlara bakıyorum 60li kilolarda 900gr bir kilo veriyorlarEksi bir bildirim oldu ama sondan ikinciyiz en azından :)
Haftaya bomba gibi bir listeyle yarışmayı sallamamız lazım kızlar üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım artık
Hayirli aksamlar kizlar ...
Sabah
3 hurma 2 bardak ilik su
Oglen
Peynir
Zeytin
Yesillik
Yarim gozleme (kv yollamis sagolsun )
Ara
Tarcinli sut
Hibiskus cayi
Aksam
Firin tavuk but
Salata
Yogurtlu biber firinda kizarttim
2.lt su
20 dak spor
Menum
Sabah peynirli yumurta
Iki dilim ekmek
Öğlen Kıymalı Menemen salata üç dilim ekmek
Ara iki dilim kek
Bir saat spor
Aksam yarım karniyarik üç kaşık pilav salata
Portakal
Bencede Banu abla diğer takımlara bakıyorum 60li kilolarda 900gr bir kilo veriyorlar
Bizim maşallah kilolar fazla ama anca gr gidiyor
Kendime rakip arıyorum hırslı azimli cumaya bir kilo verebilecegimiz
LargeGemini ne dersin canım yarisalimmi hazır bizim reglde bitti
Kızlar yarın akşam nisanimiz var
Öğleden sonra kuaforde olacağım
Yarın akşam oyundan hiç çıkmam artık eee gorumce oluyorum
Bu arada spor olur
Yarın ancak gece yarısı girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?