Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@deniz_74 bravo bende yapım bari maydanoz suyu her yerim ödem
Tesekkurler canim.bu hafta ne oldu bana anlamadim 6,5 kg yi gordum.usuttum mu ,stresmi,vardir bir sebebi ama dundan bu sabaha,hatta gece iki kez kaltim resmen su bosalttim vucuttan ve rahatladim.ama gecen haftaya gore arti gormeseydim daha iyiydi.hatta tarti gecen haftaki kiloyu ceeee eee dedi sonra bugunki kiloda karar kildi.

@Titan_ zor bir hayatın var... Allah yardımcın olsun... Elbet düzelecek yerine oturucak hayatnda ki olumsuzluklar hep böyle olmaz emin ol... hepimiz bir şekil de farklı sınavlardan geçiyoruz ...
Senin payına da böylesi düşmüş..

İyi geceler kizlar,
Bugun aksama kadar okuldaydik.baya hareketli ,eglenceli ama ne yalan soyliyim,cok yorulmusum,bacaklarim et kesmis.
İlk karne heyecanimizida yasadik bugun.ikinci donem sabahciyiz bakalim nasil olacak.baya erken baslayacak gun bizim icin.hayirlisi olsun .

Kızlar ben geldim anaa kilomu yazdım sandım buraya yazmamışim bak sen bana, yena canım tşk ederim bildirim için misafirler yattı bende size bakım öyle yatayım dedim kendime çok kızdım lahmacun yapmıştım acılı ne çok yedim kahrolsun kilolar yarın sabah bu işe dur diycem yetti gayri

Kızlar ben geldim anaa kilomu yazdım sandım buraya yazmamışim bak sen bana, yena canım tşk ederim bildirim için misafirler yattı bende size bakım öyle yatayım dedim kendime çok kızdım lahmacun yapmıştım acılı ne çok yedim kahrolsun kilolar yarın sabah bu işe dur diycem yetti gayri

Banu çok güldüm tek ayakla tartıya çıkıp resimlemek.

Bazan ben de yapıp iç geçiriyorum görünen rakama.. hayaller hayatlar ..
umarım yavaşta olsa görürüz hayalimizde ki rakamı

Anneminde hep dediği gibi nerde bir muzurluk kesin senin başının altından çıkar diye ( gerçi babam daha argosunu söyler Babam genelde bütün P....ştluklar senin başının altından çıkar der )

İnşallah bir dürüst yollardan o rakamları görürüz yoksa tek ayağım okadar gelirse durum dahada vahim demektir

Hayırlısı canım ilk zamanlar zor gelir ama bence sabahcılık en güzeli hem insanın hayatı düzene giriyor erken yatıp erken kalkılıyor hemde ders çalışmaya yada gezmeye daha çok fırsat oluyor
Ufaklığın zaten tam gün, büyük kızımda bu sene sabahçı ve cidden çok iyi oldu öbür türlü sabah kalkmak bilmiyordu ve okuldan eve gelmesi 9u bulduğu için özelliklede kışın sıkıntı oluyordu ( yazda olsa ne fark eder derslerini yetiştirmek için sabah 3lere kadar oturuyordu )
İnşallah seneye yine sabahçı olur ama o öğlenci olurum diye tahmin ediyor çünkü bir sene sabahçı olanlar bir sonraki sene öğlenci oluyorlarmış maalesef

Afiyet olsun kuzum boşver olmuşla ölmüşe çare yok heee yarın çok dikkat edip fazladan spor yaparsın birde bir sonraki cumaya kadar kaçamak yasak sana cuma güzel bir rakam görürsen belki minik bir ödül düşünürüz sana

Kaptanim su tek ayakla tartilip resim cekme olayina bittim

Hep diyorum 80 yaşına da gelsem benim canım çıkar huyum çıkmaz
Hala her yaz kapı önünde çocuklarla voleybol oynarım arada da olsa hatta geçen ramazan gece kapı önüne çıkıyorduk kızım ve diğer komşu kızlarıyla Anneleri gelene kadar ip atlamışlığım bile oluyordu
Hep diyorum içimde şımarık, muzur bir kız çocuğu var ve o ölmediği sürece ki bence ölümsüz ben her fırsatta muzurluk yaparım

Senin muzurluklarina da ,pozitifligine de,enerjine de kocaman bir
senin muzurluklarina,pozitifligine,enerjine kocaman bir
Biz ana okulundayiz henuz,o yuzden biraz teredutteyim canim.alisiriz insallah.evet ilk ve orta ogretim saatleri cok gec ,yazik cocuklara,hele kisin ayazinda.birde ne ara dinlenip ,verimli ders calisacaklar.
Senin prenseslerini de tebrik ederim canim,mesajlar da denk gelmedim ama,basarilari daim olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…