sana tam destek veriyorum canım bide bu yolu deneyelimBende kendime sıkı bir program yaptımyarın sabah başlıyorum nasipse
Madem bünye aç kalmadan vermiyor gerekirse aç gezerim sadece günde 3 öğün yaparak birde spor eklereyerek devam ederim bakalım bu haftaSpor olarak ama sadece plates yapacağım ilk etapta malum kilom fazla bari dizlerimi ve belimi zorlamayayım ki uzun süreli olsun
Senin muzurluklarina da ,pozitifligine de,enerjine de kocaman bir
senin muzurluklarina,pozitifligine,enerjine kocaman bir
Biz ana okulundayiz henuz,o yuzden biraz teredutteyim canim.alisiriz insallah.evet ilk ve orta ogretim saatleri cok gec ,yazik cocuklara,hele kisin ayazinda.birde ne ara dinlenip ,verimli ders calisacaklar.
Senin prenseslerini de tebrik ederim canim,mesajlar da denk gelmedim ama,basarilari daim olsun insallah.
Benim kuzumunda tüm dersleri cokiyi yazıyor ben karne gormeyeli uzun yıllar var herkesinde boylemi yazıyor bilemedim dereceler neler diye baktım çalışmalısın iyi birde cokiyi var ilkokul 1 de bizimkinde övgü dolu sözlerde var zannimca pekiyi demek oluyor:))
Aygül kız sormustun ya basen olcumuz aynı ölçtüm
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün resmen evi kazıdım geberdim yorgunluktanama şansıma tam iş bitti derken Arkadaş aradı akşama evdeyseniz çaya geleceğiz diye
Tabiki buyrun gelin dedimbirazdan akşam yemeğimizide yiyelimde 8 gibi gelirler nasılsa
Bu arada gündüz temizlik yaparken tabi kızlarda etrafı bir yandan talan edince resmen sinirden oturup ağladımUlen acıyın az bana ben bekarken böyle hayal etmiyordum 18 sene oluyor yeterin len artık diye Bir an sinirlerim boşaldı hatta büyük kızım o an şaşırdı çünkü hep neşe saçan ben birden çok boş bir şeye ağlamaya başladım
Neyse oturdu beni teselli etti ( rolleri değiştik o an) sonrada hadi bende yardım edeyim dedi
Üstten yapacakken dip köşe girdik
Bu arada sanırım okçuluğa giderken babasını aradıçünkü eşim nerden çıktıysa ya aşkım yarın senle sinemaya gidelim mi seninde kendine vakit ayırmaya hakkın var dedi
Aslında büyük kızım akşam babam gelince oturup konuşalım ya hepimiz olmadı bir ev planı yapalım senin en azından yükünü almak için demişti bende gerek yok nasılsa 2 gün sonra yine aynısınız demiştim belkide o yüzden aramıştır :)
Neyse bu onlara bir kaç gün gider
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Eşim yine erkenden kendini dükkana attı bende kızlarla kahvaltı faslı yaptım ( daha doğrusu sabah sabah canları çorba isteyince kahvaltımızı çorbayla yaptıkvalla süper iyi geldi )
Şimdide bir yandan evi temizliyorum bir yandanda ara sizlere bakarım diyorum
Akşam belki arkadaşlar çaya gelebilirler en azından evim temiz olsun da haber verirse gelmeden 1 saat öncesinde bari panık yapmam ve en azından çayın yanına bir kek çırparım olur biterama tabiki ben yemem
Canım Anaokuluda olsa inan çocuklar düzsene alışıyorbenim ufak kız okadar alıştı ki haftasonu bile en geç 21:30da hadi benim uyku saatim geldi diyor Yoksa eskiden siz yatmadan ben yatmam diye inat ederdi
Çooook teşekkür ederim güzel sözlerin içinRabbim hepimize çok güzel motivasyonlar verirde bizde hem mutlu hemde daha enerjik oluruz
Şükür büyük kızım yine teşekkür getirdigerçi hep diyorum teşekkür taktir önemli siz yeterki mutlu olun diye ama tabi öte yandan da hoşuma gidiyor onların azimli olması
Benim küçük kuzumada hepsi çok iyi yazmışlar :) gerçi sanırım birinci yılda bütün öğrencilere aynısını verdiler motive olmak için ama sıkıntı olanları zaten bizim öğretmen sağ olsun ihmal etmeyip velileri uyarıyor
İnşallah kuzularımızın taktir teşekkür aldıklarınıda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?