Bazen oluyor canim boyle duygu patlamalari,aglaman uzucu olmus ama rahatlamissindir en azindan.Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün resmen evi kazıdım geberdim yorgunluktanama şansıma tam iş bitti derken Arkadaş aradı akşama evdeyseniz çaya geleceğiz diye
Tabiki buyrun gelin dedimbirazdan akşam yemeğimizide yiyelimde 8 gibi gelirler nasılsa
Bu arada gündüz temizlik yaparken tabi kızlarda etrafı bir yandan talan edince resmen sinirden oturup ağladımUlen acıyın az bana ben bekarken böyle hayal etmiyordum 18 sene oluyor yeterin len artık diye Bir an sinirlerim boşaldı hatta büyük kızım o an şaşırdı çünkü hep neşe saçan ben birden çok boş bir şeye ağlamaya başladım
Neyse oturdu beni teselli etti ( rolleri değiştik o an) sonrada hadi bende yardım edeyim dedi
Üstten yapacakken dip köşe girdik
Bu arada sanırım okçuluğa giderken babasını aradıçünkü eşim nerden çıktıysa ya aşkım yarın senle sinemaya gidelim mi seninde kendine vakit ayırmaya hakkın var dedi
Aslında büyük kızım akşam babam gelince oturup konuşalım ya hepimiz olmadı bir ev planı yapalım senin en azından yükünü almak için demişti bende gerek yok nasılsa 2 gün sonra yine aynısınız demiştim belkide o yüzden aramıştır :)
Neyse bu onlara bir kaç gün gider
Elimden geldigince Dikkat etmeye calisiyorum canim.ben kasimdan buyana da bir3-4 kg aldim.onlarda moralimi bozuyor.hava soguk diye yuruyuse cikmiyorum,guya bir kac gun once de leslie yapacaktim.o nuda yapamadim.hele birde iki hafta tatil ,allah yardimcim (miz)olsun.Deniz 60 kilosun belliki yemiyorsun tatlı falan benim kardesimde seninle aynı kiloda bir çatal alır bırakır mıy miy yesene diye durterim yetti bana der ben pesss
Ana okulu canim,45 ayligiz dahaSabah 6 da kalkması gerçekten çok zor ilkokul 1 diymi neden öyle oldu ki ?Günah valla
Gecmis olsun ,tahlil sonuclarin da insallah iyi cikar canim.Kan verdim cuma sabahı salı günü sonuç sağlık ocağına gelir dediler onuda alayım ilaclarimi icsem çok daha iyi olucak demir zaten hep eksik digerlerinede bakicaz artık bi arada TSH t3 t4 çalışmiyordu acaba şimdi ne yapıyor kendileri:))
Yarim gun,sabahla oglen donem basi yer degistiriyor.biz de ogretmenimiz degismesin diye oglene gecmedik .calismiyorum ben,ev hanimiyim.amin canim .Tam güne mı geciceniz ondanmi sabah 6 da çalışıyorsun sanırım Allah yardım etsin kuzuya
Bazen insanda oluyo banu abla bedeninin verdigi tepki aslinda aglaman ii olmus aslinda insani beyni vucudu rahatlatir ama okurken uzuldum sıkma canini bak kizin toparlamis seni
Bazen oluyor canim boyle duygu patlamalari,aglaman uzucu olmus ama rahatlamissindir en azindan.
Benimde oluyor çok yorulunca bir çığlık atıyorum herkes hizaya geçiyor insanız bazen doluyoruz çok yorulunca oluyor banada oynakbasim
Ders sekizde baslayacak ama servis yedide gelecek ,uyan ,hazirlan ,kahvalti derken anca yetisiriz diye sabah alti diyorum ki ancak yetisiriz.bakalim ,bir baslayalim hayirlisiyla,cok zorlanirsak degistiririm artik.Bence sen öğlene geç sabah 6 ne ya zifiri karanlık 8 de hava hala karanlık Burda sen hangi sehirdesin?
Bence sen öğlene geç sabah 6 ne ya zifiri karanlık 8 de hava hala karanlık Burda sen hangi sehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?