bidenemsinopuyorumnanaktanaşk olsun kaptanım yaa kaçarmı hiç gözümden
:gitme::gitme::gitme:şimdi çıkmam gerekiyor bu gün çok işim var onları bitirecem sonra gelirim yine öptüm hepinizi
günaydıkkk mirmirmirmir
kızlar ben dün değil bi önceki gün adana kebap yedim hala aklımda nie yedim ben onu yaa hatta saat 10 gibi yedim biliomusunz ama inanılmaz canım istiodu bütün gün şirketteki herkese kebap kokusunu sizde alıomusunuz fln diodum yarın ''+'' gelmekten çok korkuyorummm :çok üzgünüm:
ewt ya azra neden nickin yeşil olmuş
sabah 2 tane kayısı kurusu
1 elma 1 fincan yeşilçayve beşibiyerde
günaydın arkadaşlara.s.
günaydın arkadaşlar ben artık kendimi toparlamaya karar verdim bu iş böyle gitmiyecek verdiğim bütün kiloları geri alıyorum hemde 2 hafta gibi bir zamanda delirmek üzereyim 8 aydır uğraşıyorum kilo verecem diye ama kendimi iyice bıraktım olaylar üst üste gelince ama karar verdim bu haftada artı çıkarım belki ama bu günden itibaran başladım bayrama kadar en az 8 kilo vericem
kaptanım yeşillenmişsin bu arada hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar bn az kaçar
sonra yine glrim
OLEYYY KAPTANIMMMM....
BUNLAR SENİN İÇİN GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIM.....
turkbayragi delikafadulden hihoyyyt :içelim: :sm_cool: :dance: :hooray: a.s. :enbuyukkk:
evet kaptanımmm...
Ama dÜn İlter İle gÖrÜŞtÜkk farkettİk kİ salmıŞız kendİmİzİ ve bİrbİrİmİze sÖz verdİk bayram sabahı 8kg. VermİŞ olarak kalkacaĞızz....bu Çabamız olacakk...
bu arada ceza dÜŞÜnmÜŞtÜm ama bulamamıŞtımmm senİn cezan sÜper olacakk....İİ bİr ceza buldun yanİ bİzİm İÇİn....
Ayrıca hergÜn ne yedİĞİmİ kesİnlİkle yazacamm ramazan olduĞu İÇİn daha zor olacak evet ama olmak zorunda artısı yok....
Bebek İÇİn saĞlık İÇİn vereceĞİzzzz..............Önce kendİmİz İÇİnn....
DÜŞÜnsene yenİ kıyafetler alırız bayramaa....Çekerİz resmİmİzİ koyarız buraya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?