Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Servise kapıdan biniyor ben yanında oluyorum kapının içinden bebişimle ablayi ugurluyoruz küçükte el sallıyor anne ben ben diyor oda gidecekmiş abyaaa diye kıyameti koparıyor :))

Yazayim yedigimi ictigimi
Sabah 1 hurma bol su
11 gibi
Peynir
zeytin
Kasar
Yesillik
1 simit

Ara
Hibuskus cayi
Biraz siyah kuru uzum
2 kayisi
1 fincan sade kahve
Arkadasa gitmistim

Aksam
Mercimek corbasi
Ciger sote az patates kizrtmasi
1 kase yogurt

2.5 lt su
20 dak spor

Valla çok zor çocuk yetiştirmek sokağa yollamak Allah hepsini korusun çok haklısın bende olsam hep bakarım aklım çıkar

Bizim zamanımızda her yer daha güvenliydi ki ben Almanya gibi yerde yetiştiğim halde Annem gözü kapalı bizi her yere gönderirdi hatta ben 13, kızkardeşim 12 ve erkek kardeşim 8 yaşındayken Annemler 1 ay bizi bırakıp Hacca gitmişlerdi ( tabi komşular devamlı bizimle ilgileniyorlardı ama biz gece 3 kardeş tek kalırdık ve hiç çekinmezdik )
Şimdi büyük kızım bazen kızıyor ya 17 yaşındayım hala bir gecede olsa beni evde tek bırakmadınız yada kardeşimlede olsa kalmamıza izin vermediniz hep Ananneme gönderiyorsunuz diye

Şimdi önümüzdeki haftasonu Bilecikteki Kuzene gidelim istiyoruz hatta eşimin halasıda eşiyle bizimle gelmek istiyor Ben başta yine Anannede kalırsınız diyordum ama bu kez yalnız evde kalmak istiyorlar zaten 1 gece kalıp döneceğiz Tamam dedim ama Allah biliyor ya tedirginim açıkçası Annemde dedim hatta kızlar evde kalır sıkıntı yok Allah korusun bir şey olmaz ki sıkıntı olsada Annemler sokağın az ilerisindeler zaten
Bakalım ufaklığı götürelim diyorum eşimde oda kalsın ablasıyla bari sende biraz kafa dağıt diyor Nasip o güne bir çıkalımda inşallah Rabbim nasip ederse gideriz

Servise kapıdan biniyor ben yanında oluyorum kapının içinden bebişimle ablayi ugurluyoruz küçükte el sallıyor anne ben ben diyor oda gidecekmiş abyaaa diye kıyameti koparıyor :))

Ya servisede yazdırsak hem aylık 300 lira istiyor ( ki oto büsle aylık 60 tlye gidip geliyor ) hemde evimiz bayırda olduğu için servis inmiyor o yüzden zaten 1 sokak yukarı çıkıyor bizim apartmandan aynı okula giden kız ( otobüse bayırı iniyor direk otobüs durağı karşısında )
Hatta o kız öğlenci akşam 20:00de okuldan çıkıyor 21:45de ancak evde oluyor ki normal otobüsle dönüş 30 dakika sürüyor aktarmalı gidip bayırı çıkacağıma üst mahaleden inerim derse Kızcağız hep diyor keşke bende sabahçı olsaydım kızınla birlikte yürürdük diye Aileside tek yollamıyor yolda bir şey olur diye

Menün gayet güzel canım inşallah patates kızartmasıda sadece tadımlıktır

Bugunki menum
Sabah iki yumurtali omlet 2 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir yesilcay

Oglen yok

Aksam biraz kofteli patates 2 kasik makarna 2 kasik yoğurt

2 litre su
Sabah 20 dk spor
Ondan sonra hic oturmadim tam 2 saat ayakta ütü yaptim sonra hic oturmadan yemek yaptim bugun cok yoruldum aksamki yapmam gereken spor niyetine gecmistir umarim

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün inanılmaz yoğundum hatta daha 1 saat oldu eve geleli
Kahvaltı faslından sonra az evle ilgilendim sonrada eşimle birlikte bir iş görüşmesine gittik
Aldığımız CNC makinesiyle yapabileceğimiz bir iş görüşmesi eski iş arkadaşının eşiyle aslında eşim tek gidecekti de hadi sende gel sonuçta ortağım sayılırsın sende patronsun diye takıldı bana
Kadıköyde bir Hobby Atölyesi açmışlar Birlikte oturup baya sohbet ettik tabi bir yandanda istediği ürünleri bizlere yapabilirmiyiz diye sordular Tahminimden çok daha güzel bir iş üstelik sürekli

RAbbim inşallah daim ederde bende kendime gönlümce bir atöyle açabilirim Senelerdir eşim zaten hep istiyordu bu tip bir iş çok sevindim onun o haline çünkü kafası iyice dağılıyor bu iş sayesinde

Kızlar tşk ederim hepinize sağolun
Okadar yorulmusumki anlatamam bir buçuk saat kizimla uyudum

Aksam yemegi yalan oldu ben tam buğday ekmeginden tost yaptım
Esimde kendine yarım ekmekten Sucuklu Kaşarlı tost yaptı
Yiyor yiyor bu adam kilo almıyor sabit kilosu deli oluyorum

Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek

Öğlen Kıymalı sebze yemeği yoğurt iki dilim ekmek

Ara yarım muz

Aksam tost

Yarım saat spor yapacağım şimdi

Yarın sabahtan itibaren kendime yoğunlaşıyorum Gerçi şimdi yine Annem aradı Salı akşamı bizdesiniz diye ama gerekirse yemeğimi yanımda götürüceğim
Çarşamba günüde Kadın Doğumda tekrar randevum var Sonuçlarımı göstermeye gidememiştim kardan dolayı sonrada zaten randevu sorun olmuştu Bakalım doktor Endokrine yönlendirecek mi gerçi sonuçlarımı sağlık ocağında çalışan bir arkadaşıma göstermiştim yüksek yada düşük diye bir ibare yoktu ama bakalım doktor ne diyecek

Sporumu yaptım kızlar takımca bugün yogun geçti galiba
Yarın kızımın bir yaş aşısını yaptırmaya götüreceğim
Sabah sağlık ocagini arayip aşının olup olmadığını sorup ona göre gideceğim
Inşallah atessiz geciririz

Selam kizlar benimde misafirim var pek giremedim kv ler bizde

Banucum hayirli olsun hersey gonlunce olur insallah :)

Seranalar kardesin nisanlanmis canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin...

Kurtlari doktunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…