- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Sporumu yaptım kızlar takımca bugün yogun geçti galiba
Yarın kızımın bir yaş aşısını yaptırmaya götüreceğim
Sabah sağlık ocagini arayip aşının olup olmadığını sorup ona göre gideceğim
Inşallah atessiz geciririz
Selam kizlar benimde misafirim var pek giremedim kv ler bizde
Banucum hayirli olsun hersey gonlunce olur insallah :)
Seranalar kardesin nisanlanmis canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin...
Kurtlari doktunmu
Yediklerim
Sabah 1 hurma
Bol su
11 kahvalti
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d kizarmis ekmek
Az kaymak
Bal
Ara
2 kayisi 1 hurma
1 bardak tarcinli sut
Aksam
1 kase corba
Bol yogurtlu Manti
2.5 lt su
Evde bol hareket
1 dilim meyveli pasta
( cocuklar istedi yaptim )
Pisman degilim cumaya kadar yakarim diye dusunuyorum
günaydın ben geldim*** 8. Takım 501. Etap ***
oynakbasi34 (110 /110 / 0 / 0 %) Sabit
Diademe ( 72,8 / / / %)
Titan_ ( 75,3 / / / % )
ISILDURU ( 86,6 / / / % )
Yena ( 107,7 / 107,7 / 0 / 0 %) Sabit
LargeGemini ( 74,7 / / / % )
Esrasi ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / 0,59 % )
serenalar ( 77 / 76,6 / 0,4 / 0,52 %)
Huzurvemavi ( 91,8 / / / % )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 71,6 / / / % )
8. Takım Ortalaması;
Çok geçmiş olsun canımYalnız Şeker orucunda meyvede yenmemesi gerekiyor daha doğrusu içeriğinde şeker olabilecek herhangi bir şey Sen yinede bol su iç hatta limon sık biraz suyuna
Pazartesiye kadar toparlar aramıza dönersin nasılsasıkıntı yapma okadar idare ederiz tabiki birbirimizi
dünkü menü
sabah: 2 dilim kepek ekmek, 1 yumurtalı lorlu omlet, 1kb peynir, 2 zeytin
öğle: 1 haşhaşlı çörek
akşam: 3 yk tavuklu patates, 2 yk pilav, limonlu turp
1 kivi, 1 dilim portakal
45 dk leslie, 3 lt su
sabah tartıldım 2 kg fazla çıktım, üstelik kaç gündür dikkat ediyorum, vucut olarak şişkin değilim ama neden böyle oluyo off
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Dün nasıl yorulduysam resmen baygın düşmüşümSabah eşimin gittiğini bile duymadım Saat 10u geçiyordu uyandım Artık kahvaltıyla öğlen bir olacak daha yeni karnımı doyuracağım
Bugün evdeyim biraz evle ilgilenip birazda kızlarla ilgilenirim ( ufaklığa kitap okutacağım birazda yazma yaptırırım ki unutmasın)
Kızlar bana dua edinYarın bir mahkeme davam var ( kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını yok etmişler kadında davacı olunca kendilerini kurtarmak için beni suçlamışlar eşyalara zarar veren oydu bizde çöp diye attık hesabı Ki benle gram alakası olmayan bir şey yüzünden 4 - 5 saat karakolda ifade vermek için beklemiştim bende bunun üzerine gidip hepsini mahkemeye verdim bana iftira atıldı diye ) Yarın ikinci duruşmamız olacak
Hayatım boyunca kimsenin bir gram malına zarar vermeyi bırakın git öte bile dememiş biri olarak kendime yediremedim bu durumu ( gerçi ben yine af ederdim ama özellikle eşim daha çok sinirlendi bu durumakimse benim karıma hiç bir şekilde iftira atamaz, sen herkese yardıma koşarken böyle birşeyi kabul edemem demişti )
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu davayı en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanırda şu dert biter ve birileri insanlara iftira atmanın karşılığını görürlerAminnnnnnn
Ne kötü bir durum.. inşallah dilediğin şekil de sonuçlanır banucum
Ne kötü bir durum.. inşallah dilediğin şekil de sonuçlanır banucum
bugün pili değiştircem eşimde 3 kilo fazla çıktı umarım tartı saçmalıyodur, yoksa pes artık bu nedir yaaCanım tartının pilinde sıkıntı mı var yoksaşiş hissetmiyorum diyorsun
Hee belkide regl yakınsa oda etkileyebilir sen rakama takılma düzelir cumaya kadar
geçmiş olsun canım, en iyisini yapmışsınSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Dün nasıl yorulduysam resmen baygın düşmüşümSabah eşimin gittiğini bile duymadım Saat 10u geçiyordu uyandım Artık kahvaltıyla öğlen bir olacak daha yeni karnımı doyuracağım
Bugün evdeyim biraz evle ilgilenip birazda kızlarla ilgilenirim ( ufaklığa kitap okutacağım birazda yazma yaptırırım ki unutmasın)
Kızlar bana dua edinYarın bir mahkeme davam var ( kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını yok etmişler kadında davacı olunca kendilerini kurtarmak için beni suçlamışlar eşyalara zarar veren oydu bizde çöp diye attık hesabı Ki benle gram alakası olmayan bir şey yüzünden 4 - 5 saat karakolda ifade vermek için beklemiştim bende bunun üzerine gidip hepsini mahkemeye verdim bana iftira atıldı diye ) Yarın ikinci duruşmamız olacak
Hayatım boyunca kimsenin bir gram malına zarar vermeyi bırakın git öte bile dememiş biri olarak kendime yediremedim bu durumu ( gerçi ben yine af ederdim ama özellikle eşim daha çok sinirlendi bu duruma kimse benim karıma hiç bir şekilde iftira atamaz, sen herkese yardıma koşarken böyle birşeyi kabul edemem demişti )
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu davayı en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanırda şu dert biter ve birileri insanlara iftira atmanın karşılığını görürler Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?