Aminnn canım inşallahİnan o zaman okadar üzüldüm ki hiç alakam yokken karakolluk oldum, küçük kuzum oturup ağladı Annemi hapisemi atacaklar diye ki biz karakol nedir bilmezdik.
Kadınlar zaten edepsizlermiş hatta apartmanda gülerek başka bir komşuya demişler oh biz çamuru attık şimdi onlar düşünsün hesabı ama tabi benim mahkemeye vereceğimi düşünemedilerartık iş inada bindi Şaban gibi senelercede sürse attıkları iftiranın bedelini ödeyecekler
Allah yardım etsin bir an önce bitsinde bi daha bu stresi yaşamaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Dün nasıl yorulduysam resmen baygın düşmüşümSabah eşimin gittiğini bile duymadım Saat 10u geçiyordu uyandım Artık kahvaltıyla öğlen bir olacak daha yeni karnımı doyuracağım
Bugün evdeyim biraz evle ilgilenip birazda kızlarla ilgilenirim ( ufaklığa kitap okutacağım birazda yazma yaptırırım ki unutmasın)
Kızlar bana dua edinYarın bir mahkeme davam var ( kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını yok etmişler kadında davacı olunca kendilerini kurtarmak için beni suçlamışlar eşyalara zarar veren oydu bizde çöp diye attık hesabı Ki benle gram alakası olmayan bir şey yüzünden 4 - 5 saat karakolda ifade vermek için beklemiştim bende bunun üzerine gidip hepsini mahkemeye verdim bana iftira atıldı diye ) Yarın ikinci duruşmamız olacak
Hayatım boyunca kimsenin bir gram malına zarar vermeyi bırakın git öte bile dememiş biri olarak kendime yediremedim bu durumu ( gerçi ben yine af ederdim ama özellikle eşim daha çok sinirlendi bu durumakimse benim karıma hiç bir şekilde iftira atamaz, sen herkese yardıma koşarken böyle birşeyi kabul edemem demişti )
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu davayı en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanırda şu dert biter ve birileri insanlara iftira atmanın karşılığını görürlerAminnnnnnn
plates kilo vermen için yeterli olmaz bence canım,yanına leslie falanda ekle benceBende kendime sıkı bir program yaptımyarın sabah başlıyorum nasipse
Madem bünye aç kalmadan vermiyor gerekirse aç gezerim sadece günde 3 öğün yaparak birde spor eklereyerek devam ederim bakalım bu haftaSpor olarak ama sadece plates yapacağım ilk etapta malum kilom fazla bari dizlerimi ve belimi zorlamayayım ki uzun süreli olsun
Rakibem bu hafta hava guzel cocuklar evde olsada yuruyus yapmayi dusunuyorum cumaya guzel sonuclar alalim insallahHuzurvemavi rakibem günaydın, hadi bakalım yeni bir hafta başladı bizde başlayalım görünmüyorsun hiç
Insallah canim yaz geliyor gitsin artik bu kilolar hafif girelim baharaGünaydın kızlar iyi haftalar inşallah bu hafta bolca zayıflar ve grubumuzu birinci çıkartırız.
Gecmis olsun canim ay cok acimistir kiyamam ateslenmez insallahMerhaba kızlar kızımı sabah aşıya götürdüm 12gibi geldik eve çok ağladı iki bacaga üç iğne yavrum bastı çığlığı
Mizmiz Dr ateşi yukselirse ateş düşürücü ver dedi takipteyim
Bende biraz önce öğle yemeğimi yedim
Geçmişi okumadım daha okuyayım bakalım
Dikkat edersen eksi olur canm insallah ...Herkese hayırlı günler kızlar
Misafirlerimi uğurladım
benim diyet spor yalan oldu cumadan beri
künefe,kızartma,çekirdek,tatlı,kurabiye herşeyi yedim maalesef
bugün dikkat etmeye başlıyorum yeniden
inşallah kilo almamışımdır
İnşallahhhSelam kizlar guzel bir hafta olsun ...
Kv deleri ugurladim evi toparlarken bakim dedim nasilsiniz
Rakibem bu hafta hava guzel cocuklar evde olsada yuruyus yapmayi dusunuyorum cumaya guzel sonuclar alalim insallah
Sen neler yaptin gittimi sisligin?
Bu arada ben dun regli oldum ama cok sis degilim iyi hissediyorum
Insallah canim yaz geliyor gitsin artik bu kilolar hafif girelim bahara
Bu arada sen pek gorunmuyorsun calisiyormuydun?
Sağol canım şu saate kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim yinedeGecmis olsun canim ay cok acimistir kiyamam ateslenmez insallah
Dikkat edersen eksi olur canm insallah ...
Misafir olunca denge bozuluyor gercekten
Cumaya hepimiz eksi olalim kizlar cok amin...
Tabi bogazimizi tutabilirsek
Senin actıgın konunu okumuştum kaptancım dualarım senınleSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Dün nasıl yorulduysam resmen baygın düşmüşümSabah eşimin gittiğini bile duymadım Saat 10u geçiyordu uyandım Artık kahvaltıyla öğlen bir olacak daha yeni karnımı doyuracağım
Bugün evdeyim biraz evle ilgilenip birazda kızlarla ilgilenirim ( ufaklığa kitap okutacağım birazda yazma yaptırırım ki unutmasın)
Kızlar bana dua edinYarın bir mahkeme davam var ( kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını yok etmişler kadında davacı olunca kendilerini kurtarmak için beni suçlamışlar eşyalara zarar veren oydu bizde çöp diye attık hesabı Ki benle gram alakası olmayan bir şey yüzünden 4 - 5 saat karakolda ifade vermek için beklemiştim bende bunun üzerine gidip hepsini mahkemeye verdim bana iftira atıldı diye ) Yarın ikinci duruşmamız olacak
Hayatım boyunca kimsenin bir gram malına zarar vermeyi bırakın git öte bile dememiş biri olarak kendime yediremedim bu durumu ( gerçi ben yine af ederdim ama özellikle eşim daha çok sinirlendi bu durumakimse benim karıma hiç bir şekilde iftira atamaz, sen herkese yardıma koşarken böyle birşeyi kabul edemem demişti )
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu davayı en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanırda şu dert biter ve birileri insanlara iftira atmanın karşılığını görürlerAminnnnnnn
Gecmis olsun canim acil sifalar dilerim esine duzelir tez zamanda insallah ...Kocaman bi merhabaaaaaa nasilsiniz kizlar cok sukur dondum aranzdayimmm esimin amelyati cok iyi gecmis cok sukur ins oledr bi gece kaldk geldk cok sukur gelen gden hic eksk olmdi yorucu bi tempo oldu biraz Allah gelendende gelmeyendende razi olsun ins tabi bu arada o kdsr dengesz beslndmki cok da duskun olmadgm abur cuburlarn dibine vurdm malasef sirf vakit gecsn diye biseyler yemk adina ve su cok cok az tukettim sabh tartldm 72.5 gozukuy +900 gr yani ama olsun bugun diyetme basldm ims cumaya en azndan eski kiloma donmus olmayi diliyrm
Bu arada hepinizi cok ozledm butun sayfalarida okudum tekrr burdayim ins hepiniz iyisinizdir saglikli hayitli ve bol eksili bi hafta olur ins
Evet canim haklisin neden burdayiz zaten evimizde yapiyoruz diyetimizi?Evet böyle olunca motivasyon düşüyor diğer takımlara göre daha az paylaşım oluyor gibi
Diğer takımın birinde kilosu yakın olanları takım içinde rakip yapmışlar kim daha çok verecek diye
Afiyet olsun canm masallah sporunu yapmisin yine neler yapiyosun spor olarak ?Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir iki dilim ekmek
Ara yarım muz portakal
Öğlen
Mantar et sote iki dilim ekmek
Ara bir dilim ekmek bi küçük parça kaşar
Bir avuç fındık fıstık kaju
Yarım saat spor
Akşam mantar et sote bir kase çorba
Meyve son olarak yerim
Yarım saat spor yaparım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?