Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün büyük gün sabahın 6sında hortladım resmen aman geç kalmıyayım diye
Hayatımda ilk kez mahkemeye çıkacağım
Davacı olduğum hatunlar mahkemede iyi görünmek için kendilerini bakıma almışlar kuaförlere gidilmiş saçlar boyanmış Dün kızkardeşim arayıp söylediğinde resmen koptum
Hatta avukatla konuştuğumda onada söyledimde kızcağız nasıl gülüyor abla istedikleri kadar süslensinler iyi bir izlenim veremezler diye

Çok merak ediyorum bakalım mahkemede nasıl bir savunmayla kıvırmaya çalışacaklar Gerçi savcılık sırf beni soktukları durum yüzünden birde kamu davası açtı benim şikayetim üzerine ( yargıyı yanıltıp iftira atmaktan )
ASlında bir yandan cidden bu tip şeylerle uğraşmak bana boş geliyor ama kadınlar yaşlarından utanmadan gram pişmanlık yaşamıyorlar ( hepsi 50 yaşlarında hatunlar )
İlk bu olaylar çıktığında küçük kuşumun döktüğü gözyaşları için bile vazgeçmem bu davadan Kuzu ne bilsin benim karakola gideceğimi duyduğu an oturup dakikalarca ağladı Anneciğim seni hapsemi atacaklar ama sen kötü bir şey yapmadın ki Kedileri sevmek yasakmı diye
Zaten asıl olayda Kedi yüzünden başladı ya Apartmana kedi girmiş kızkardeşimde yönetici o zamanlar ama kediden korktuğu için ben ona gidince sen bodruma inip şu kediyi çıkarırmısın apartmandakiler söyleniyor kokuyor diye dedi ( gerçi gram koku yoktu ) Benim 5 dakika bodruma inmem kadınlar için bahane oldu ( gerçi kızkardeşimle o davacı olduğum kadınlardan biride yanımdaydı ve sadece burası bu kadar doluyken kedi bulunmaz diyip çıkmıştık yine yukarı hani belli bir gün önce bodrumu boşaltır herkes sonra nasılsa kedi çıkar diye fakat diğer iki kadın hiç görüşmediğimiz halde o çatlak komşuyla bir olup evet gördük eşyalara o zarar verdi dediler meğer 3ü bir olup hoşlanmadıkları komşunun aynı gece eşyalarını yok etmişler tabi mal sahibide davacı olunca kendilerini kurtarmak için Yöneticinin baldızı eşyalara zarar verdi kullanılamaz hale gelince mecbur attık ama o komşunun olduğunu bilmiyorduk ayağına yatmışlar Aptallar ama diğer komşulara oh canımıza deysin şu komşunun eşyalarını attık falan demişlerde mal sahibi onu duymuş ve zaten benide iyi kötü tanıdığı için sağ olsun benle birlikte karakola gelip ifade verdi hatta savcı bile demiş diyelim ki o bayan zarar verdi yinede başkasının eşyasını atmaya hakları yok madem o an polis çağırsalarmış demiş

Ay sizinde başınızı sabah sabah şişirdim ama cidden bana çok saçma geliyor ve bugün neler olacak heycanla bekliyorum Artık gece uzun uzun anlatırım

Kızlar kk kitlendi benim sayfalar açılmıyor hayrolsun neden acaba son üç sayfayı okuyamadım iyi geceler grsrz

Canım bilgisayardan yada ceptende giriyorsan arada internet sayfalarının geçmişini temizle baya kasıyor zamanla gerçi cepten oluyormuydu bilmiyorum ama bilgisayardan girince internet sayfasının ayarlar kısmına gelip geçmişi temizle butonunu buluyorsun anında baya rahatlıyor sayfaların geçişi

dünkü menü
sabah: yarım simit, 1 kb peynir, 3,4 zeytin
öğle: 1kase tarhana, 1 büyük köfte, 1,5 yk pilav, mevsim salata, ayran
akşam: 1 orta yufka, 1 kase mercimek çorbası
1,5 saat Leslie, 3 lt su

Günaydin

Banucum hadi sans seninle olsun...
Merakla sonucu bekliyorum :)

Sanada Günaydın canım
Sağ olasın canım Rabbim inşallah hayırlısıyla çok fazla uzamadan sonuç çıkmasını nasip eder...Aminnnn

günaydın kızlar bugün nasılsınız

Sanada Günaydın canım
İYiyiz çok şükür sen nasılsın Menülerine bakılırsa cumaya süper bir sonuç göreceğiz

teşekkür ederim canım biraz yorgunluğum var üşüttüm sanırım, geçen haftada çok gayret ettim ama 300 gr gitti, üstelik bu pazar tartıya çıktım keşke çıkmasaydım 2 kg fazla çıkıyorum, pilinide değiştirdim hala aynı, ama cumaya kadar tepinmeye devam inatlaşıcam eşimin dediğine göre kış ayları olduğu için direniyo, ama bu kadar çabalarken sabit kalsan neysede yukarı doğru çıkmak çok kötü

Ümitsizliğe kapılma canım eşin haklı soğuklarda kilo vermek dahada zor şimdi düşünüyorumda bende genelde hep yaza doğru mart nisan gibi genelde kilo veriyordum zaten bu kez yine o dönem ayarlayıp sabah erkenden eşim uyurken yürüyüşümü yapıcağım parkta en azından sabah erkenden temiz havaya çıkınca insan daha bir enerjik oluyor bana kalsa şimdide çıkmak isterimde eşim az daha bekle diyor hasta olursun terledikçe diye tutturuyor
Eminim sende cumaya kadar sabitte olsa o fazladan çıkanları gönderirsin

Neyse kızlar ben ufak ufak hazırlanmaya başlıyayım
Birazdan eşimde kalkar ( sağ olsun oda beni yalnız bırakmayacak patronu da şansa tatilde sıkıntı olmaz nasılsa )

Ben hep cepten giriyom kaptancım bilgisayarım yok hep temizlerim gecmişi sayfalaraı sma kk ya gelince cok yavas calısıyo normalde internetim cok hızlı

günaydın
grup atak ta bu cuma bol eksiler olur inşallah
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 parça peynir 2 dilim ekmek açık çay
ara 2 gün kurusu 1 ceviz
öğlen bir porsiyon ev yapımı çiğ köfte marul 1 kase yoğurt
ara 1 avuç leblebi
akşam 6 kaşik sulu köfte salata 1 bardak ayran
ara 1 küçük nar çok az fındık 2 gün kurusu
1,5 lt su

sen yinede diyetini sporunu yap,kendini başka şeylere odaklama kan değerlerim düzelmezse veremem gibi,bak benim de kan değerlerim düşük ama geçen hafta 1 kilo verdim kalori hesaplayarak su içerek ve tabiki spor yürüyüşle üstelik regl haftamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…