Kızlar kk kitlendi benim sayfalar açılmıyor hayrolsun neden acaba son üç sayfayı okuyamadım iyi geceler grsrz
Kızlar kk kitlendi benim sayfalar açılmıyor hayrolsun neden acaba son üç sayfayı okuyamadım iyi geceler grsrz
Günaydin
Banucum hadi sans seninle olsun...
Merakla sonucu bekliyorum :)
günaydın kızlar bugün nasılsınız
teşekkür ederim canım biraz yorgunluğum var üşüttüm sanırım, geçen haftada çok gayret ettim ama 300 gr gitti, üstelik bu pazar tartıya çıktım keşke çıkmasaydım 2 kg fazla çıkıyorum, pilinide değiştirdim hala aynı,Sanada Günaydın canım
Sağ olasın canımRabbim inşallah hayırlısıyla çok fazla uzamadan sonuç çıkmasını nasip eder...Aminnnn
Sanada Günaydın canım
İYiyiz çok şükürsen nasılsın Menülerine bakılırsa cumaya süper bir sonuç göreceğiz
teşekkür ederim canım biraz yorgunluğum var üşüttüm sanırım, geçen haftada çok gayret ettim ama 300 gr gitti, üstelik bu pazar tartıya çıktım keşke çıkmasaydım 2 kg fazla çıkıyorum, pilinide değiştirdim hala aynı,ama cumaya kadar tepinmeye devam inatlaşıcam eşimin dediğine göre kış ayları olduğu için direniyo, ama bu kadar çabalarken sabit kalsan neysede yukarı doğru çıkmak çok kötü
Ben hep cepten giriyom kaptancım bilgisayarım yok hep temizlerim gecmişi sayfalaraı sma kk ya gelince cok yavas calısıyo normalde internetim cok hızlıCanım bilgisayardan yada ceptende giriyorsan arada internet sayfalarının geçmişini temizlebaya kasıyor zamanla gerçi cepten oluyormuydu bilmiyorum ama bilgisayardan girince internet sayfasının ayarlar kısmına gelip geçmişi temizle butonunu buluyorsun anında baya rahatlıyor sayfaların geçişi
inşallah canım,hep beraberYa gelen giden çok olunca maalesef diyete uymak çok daha zor oluyor ama daha Pazartesi ve cumaya kadar inanıyorum eksi bile görürsün yeterki şu andan itibaren bir daha kaçamak yapma
sen yinede diyetini sporunu yap,kendini başka şeylere odaklama kan değerlerim düzelmezse veremem gibi,bak benim de kan değerlerim düşük ama geçen hafta 1 kilo verdim kalori hesaplayarak su içerek ve tabiki spor yürüyüşle üstelik regl haftamdıKızlar bu arada 499. Etapta ve bu hafta yani 501.etapta zorunlu olan 0.30% barajını geçemediğimiz için 2 kere nota almış olduk ( 0.30un altında kalınca 1 nota alınır, 2ci kerede bir nota daha alınır ve 2 nota eşittir 1 sarı kart)
2 sarı kart olunca ( yani 4 nota alırsa takımımız ) kırmızı karta dönüyor ve bu takımın diskalifiye olmasına sebep oluyor ( Allah korusun öyle bir durum olmaz inşallah ...Aminnn )
Silinmesi için ilk 3e girmemiş şart
Farkındayım ben takıma faydalı olamıyorum uzun zamandır hatta zararım da çok dokunmuşturben kendi adıma eğer cuma günü eksi göremezsem takımı korumak adına haftaya izne ayrılırım en azında kilo vermeye başlayana kadar ( tabi izne ayrılmış olmam takımdan uzak kalacağım anlamına gelmez tabiki her gün yine burada olurum ama sadece listeye zararım olmaz )
En azından ben bu şekilde zararı engellemiş olurum
Tabi elimden geleni yapacağım eksi görmek için ama malum daha çarşamba kadın doğumcuyla görüşeceğim bakalım ne diyecek sonuçlara göre
teşekkür ederim ,inşallah canımMisafir olunca ne kadar dikkat edeyim desen de kaciriyor insan,biraz dikkat edeip ,bir de bitki caylari icersen toparlarsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?