Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hosgeldin canim iyyiz cok sukur sen. Nasilsin

Eline saglik kaptancim

Iyi geceler kızlar iyi olmuş Banu abla etiketlemen yarın daha çok paylaşım yapalım
Katılmak isteyen olursa davet edeyimmi gruba?

Canım şu anda takımda listeye girecek arkadaşlarda daha var ama istersen bir iki kişi davet edebilirsin izne ayrılan olunca nasılsa dengesini tutururuz sıkıntı olmaz

Bugun yediklerim

Sabah 2 bardak su 1 elma

Peynir
Zeytin
Acuka (ben yaptim zeytin yagli ve bol acili
Bazlama( kucuk )
Yesillik

Ara
1 elma
2 kayisi
1 hurma

Aksam
Ispanak yemegi
Bol salata
Yogurt

Cayin yaninda yarim avuc tussuz fistik

20 dak spor
2.5 lt su

Canım şu anda takımda listeye girecek arkadaşlarda daha var ama istersen bir iki kişi davet edebilirsin izne ayrılan olunca nasılsa dengesini tutururuz sıkıntı olmaz
Tamam abla kilosu bize yakın birilerini görünce keşke davet etsem diyorum 80 90 kilo arası

Huzurvemavi canım etkiketi yaptığında @ işaretini yaptıktan sonra ismi yazdığında ufak bir kare açılıyor ya ordan üyenin adına tıklayacaksın ki etiketlenme tam olmuş olsun

Misafir olunca ne kadar dikkat edeyim desen de kaciriyor insan,biraz dikkat edeip ,bir de bitki caylari icersen toparlarsin canim.

Sağol canım şu saate kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim yinede
Gecmis olsun prensese,insallah geceyi rahat atlatirsiniz annesi.

Cok gecmis olsun canim.900 gr cok buyuk bir artis degil,biraz dikkat edersen cumaya rahat toparlarsin bence.
Afiyet olsun canim,guzel menu.

İlk haftam cok guzeldi benim de ,ama son zamanlarda ben de salsim,tatili bir atlatsam,sonrasinda yuruyuslerime baslayip,bir duzen kuracagim ben de,guzel menu afiyrt olsun canim.

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın malum gün benim için erken başlıyacak ancak gece gelebilirim sanırım çünkü mahkeme olayından sonra Annemlere uğramam lazım ille akşam yemeğine bizde olun diye tutturdu bari yardım edeyim kadıncağıza gece damlarım nasılsa yada cepten denerim

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun

Allah kolaylik versin ...
Iyi gecelwr canim ...

Banada musade yarin kizlar oku oku bitiremez insallah
Hayirli geceler kizlar
Yarin aksam caylar benden

Hosbuldum canim,amin,Allah herkese is rastligi ve bol kazanclar versin insallah canim.
Resmen saka gibi bir olay,ama adalet er yada gec yerini bulur canim.

Hosgeldin canim iyyiz cok sukur sen. Nasilsin

Eline saglik kaptancim
Hosbulduk canim,iyiyim ben de sadece biraz gun yorgunlugu var vucudumda onun disin daiyiyiym

Bugunki menum
Sabah birbucuk haslanmis yumurta 2 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir yesilcay

Ara bir portakal yarim Muz

Oglen bir avuc yer fistigi

Aksam biraz kofteli patates

Sabah 25 dk spor
Aksam 20 dk spor

2 litre su
Bu aralar az iciyom suyu ya eskiden ne guzel 3 ve 4 civarı bitiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…