Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Eşim bugün erken geldi yemek faslı falan derken ancak fırsatım oldu girmeye
Biraz yapacağımız çizimler üzerine konuştuk plan proje yaptık

geçmiş olsun canım, en iyisini yapmışsın insanlar ne kadar ahlaksız olmaya başladılar

Edepsizlik yaptıkları. . Çok iyi yapmışsın ben de aynını yapardım. .

oynakbasi34 inşallah davayı tez zamanda kazanırsın. Hak yerini bulur..

Senin actıgın konunu okumuştum kaptancım dualarım senınle

Sağ olun kızlar Bugün Avukatlada görüştüm tabiki hemen yarın belli olmaz sonuç ama rahat ol kesinlikle haklısın dedi
Ben yanlışı yapan kardeşimde olsa tepki veririm Eper ben sessiz kalsaydım bunlar aynı şeyleri belki daha beter olarak başkalarına da yapacaklardı bir musibet bin nasihattan evladır hesabı
Baştan kızkardeşimde sırf onada etkisi olur diye davacı olma dedi ama eşim kesinlikle kabul etmedi ve şimdi iyiki diyorum çünkü Rabbim zaten görüyor biliyor gram sucumun olmadığını onların apartmandaki diğer komşularda bilsin ki milletin bakışlarını anlamlı olarak algılamıyayım bende artık

Ya gelen giden çok olunca maalesef diyete uymak çok daha zor oluyor ama daha Pazartesi ve cumaya kadar inanıyorum eksi bile görürsün yeterki şu andan itibaren bir daha kaçamak yapma

İnşallahhh
Evet çalışıyorum bazende çok yoğun oluyorum giremiyorum bile. Bide bu yoğunlukla kilo versem ya.. Ama yok homini gırtlak yiyorum kötü örnek olurum diye buraya yediklerimi yazmıyorum
Tabiki yiceksin canm ama kalorisi dusuk seyler yemeyi bize zarar veren yiyeceklerden uzak durmayi basarabilirsek vericez fit olucaz insallah ...
Bence kotu ornek olmak degilde.. yedigini yazdiklarini gordugunde daha cok dikkat edersin

Aleykum selam ...Kaptancim hos geldin
Adalet yerini bulur hakli davani kazanirsin canm insallah...
Tabiki iftira atmak cok buyuk suc ve vebaldir ceksinler cezalarini ...

Aleykum selam ...Kaptancim hos geldin
Adalet yerini bulur hakli davani kazanirsin canm insallah...
Tabiki iftira atmak cok buyuk suc ve vebaldir ceksinler cezalarini ...

İnşallah canım bu dünyadada görecekler öbür dünyadada Rabbim büyük

Ya kizlar benden habersiz wtsp gurubu kurdunuzda haberimmi yok nerdesiniz
Kendi kendime konusur gibiyim yarim saatir...

YOk kız ne grubu Ya birazda okullar tatil oldu ya bizim sağ olsun kızlar hiç rahat vermiyorlar bugün hatta ille sinemaya diye tutturdularda zor kıvırdım Odanız toplanırsa olur dedim onlarda odayı toplamayacaklarına göre yırtmış oldum Artık çarşamba yada perşembe götürürüm sizi dedim tamam dediler Allahtan

Kızlar bu arada 499. Etapta ve bu hafta yani 501.etapta zorunlu olan 0.30% barajını geçemediğimiz için 2 kere nota almış olduk ( 0.30un altında kalınca 1 nota alınır, 2ci kerede bir nota daha alınır ve 2 nota eşittir 1 sarı kart )
2 sarı kart olunca ( yani 4 nota alırsa takımımız ) kırmızı karta dönüyor ve bu takımın diskalifiye olmasına sebep oluyor ( Allah korusun öyle bir durum olmaz inşallah ...Aminnn )

Silinmesi için ilk 3e girmemiş şart
Farkındayım ben takıma faydalı olamıyorum uzun zamandır hatta zararım da çok dokunmuştur ben kendi adıma eğer cuma günü eksi göremezsem takımı korumak adına haftaya izne ayrılırım en azında kilo vermeye başlayana kadar ( tabi izne ayrılmış olmam takımdan uzak kalacağım anlamına gelmez tabiki her gün yine burada olurum ama sadece listeye zararım olmaz )
En azından ben bu şekilde zararı engellemiş olurum
Tabi elimden geleni yapacağım eksi görmek için ama malum daha çarşamba kadın doğumcuyla görüşeceğim bakalım ne diyecek sonuçlara göre

Iyi akşamlar arkadaşlar. .

Banuyla konuştum ben bir süre takımdan izinli olmak istiyorum. işlerim yoğun gerekli zamanı takıma ayıramiyorum... netice de ekip işi burası.. birinin üst üste sabit kalması yahut gün için de sık uğramaması motivasyonu düşürüyor ..
Dolayısıyla her açıdan toparlandıgimda yeniden aranıza dönerim.
Zaten vakit buldukca kk dayım 90 kilo ve üzeri grubunda yıllardır takılıyorum. :)
Ama takım için de yarışmak ciddi sorumluluk gerekiyor size haksızlık yapmak istemiyorum hepinize başarılar dilerim ..

Yok canm saka yapiyorum
Benim kizda sinama keyfi istiyor bakalim belki yarin gideriz ...

Yok canım sanmıyorum yasak sitede ocak annelerinde katilmistim kaç gün siteden kuran ve katılanlar ceza aldı
Evet canm yasakmis
Burda yazalim kaynasalim gercekten motivasyon sart

Kızlar yine herkes sessiz sakin oturuyormu :) nerelerdesiniz
Ben burdayim
Ya su etiketlemeyi becerebilsem herkesi etiketlicem de beceremiyorum kaptancim etiketleyip davetmi etsek

Banucum sen çok iyi ve ilgili bir kaptansin.
Ikimizin tek sansizligi sorunlu metabolizmamız.

Elinden geleni yapıyorsun takımı canlandırma ve paylaşım adına. Netice de annesin sorumluluğun var hayat sadece cuma takımı degil. Sen ugrayamadigjn da senin adına başka birinin aktif olması çok önemli. .
Benim önerim kaptan yardımcısı edinmen kuzum.

Insallah sildiririz o sari karti canm
Sen nasil rahatsan nasil iyi hissedeceksen oyle yap canm tabiki bizi motive edici guzel sohbetinden mahrum etmeyeceksen
Saglik sorunlarimiz Allahin izniyle cozulurde bizde daha guzel kilolar veririz insallah ...aminnn ...

Bize haksizlik yaptigini dusunmuyorum hepimiz elimizden geleni yapiyoruz canim
Tabi sen boyle iyi olacagini dusunuyorsan hayirlisi diyelim bizi sohbetinden mahrum etme yenacim
Daha once yarismistim biliyorum ilerleme gormeyince geri cekiyor insan kendini izin yada ayrilmak gibi ne kadar faydali tartisilir tabi

Bende şu Salı ve Çarşamba sabahını ( doktora gidiceğim ) bir atlatayım bende kuzuları götürürüm yoksa 15 gün beni yerler Zaten bugünden başladı büyük sıkıldım demeye

Şimdi hemen etiketlerim herkesi merak etme gören damlar nasılsa uygunsa

Canım Diademe arkadaşımız zaten kaptan yardımcım ama bu ara herkeste var bir yoğunluk sanırım ama eminim yakında toparlanır herkes yine
Dediğin gibi maalesef tüm vaktimi buraya adayamıyorum sonuçta kızlarında fazlasıyla ilgiye ihtiyaçları var ( bitmeyen ev işlerinden bahsetmiyorum bile ) Şimdi bir yandan doktor koşturmacaları kendim yada eşim için ( oda çarşamba yine psikatriye gitmesi gerekiyor ) birde yeni kurduğumuz iş inan dün bütün günüm dışarda geçti hatta iş görüşmesine giderken resmen yollarda dondum rüzgara maruz kalınca
Bir müddet herşey rayına oturana kadar eşime destek olmam şart sonuçta senelerdir istediği birşeydi ve işi benim adıma kuracağımız için birde Koskepe başvurmak gerekiyor Uygulamalı eğitim için ayın 31inde de gönüllü iş adamları derneğine başvuracağım çok çalışmam lazım çoook ama yinede seve seve elimden geleni yaparım kızlara faydam olması için

Banucum kilo almamam gerek dimi takıma dönmem için :)

Aynen canım sabit bile olsan dönebilirsin ama artış olursa olmuyor ( ancak sağlık sorunu ve kendi kilonun %5inin üzerine çıkarsan birde 6 ayı geçerse izne ayrılmış olma süren tabi okadar beklemeyiz maksat biraz toparlanıp işleri düzene oturtmak )

Aminnn canım inşallah kilo vermeye başlarım tez zamanda da inan o zaman yoğunluklarda bana zor gelmez Merak etmeyin izne ayrılsamda burada olacağım tabiki duramam zaten sizlerden uzun süre ayrı

İnan bazen işlerimi bile yaparken ay dur kızlara baya oldu yazmayalı diyip ara veriyorum ama şuda bir gerçek evi biraz fazla ihmal edince ipin ucu kaçıyor sonrada debelenip duruyorum düzeni yine tuturacağım diye

İyi geceler kizlar, nasilsiniz
Tatil sebebiyle gunduz tableti elime alamiyorum,gecen hafta persembe gunu telefonda servise gitti.ancak kizi uyutunca soyle bir uzanip ,size bakiyorum.
@ oynakbasi34 yeni isiniz hayirli olsun canim.Allah is rastligi ve bol kazanclar versin.
Mahkemelik olayina da cok uzuldum,bu nasil bir edepsizliktir,hayirlisiyla en kisa zamanda sonuclanir insallah.

Hoş geldin canım
Tahmin ettiğim gibi tatil hepimizi etkiliyor
Sağ olasın canım Geçen seni bizim için pek güzel geçmemişti açıkçası ama Şükür bu sene bizim için güzel bir yıl olacaktır inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah...Aminnnnnnn

Mahkeme olayında rahatım Allahın izniyle hayırlısıyla karşı taraf hak ettikleri cezayı alacak ve inşallah bundan sonra birilerine kötülük yaparken bir kere daha düşünürler İşin garibi inan 3 kişiyide yolda görsem tanımam hani selam verseler ben bunu tanıyorum hesabı karşılıkda veririm gülümseyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…