- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Nice guzel yaslarin olsun fatima kutlarim canim30 oldum bugün :)
Rakibem ne guzel dikkat etmisin cumaya guzel haberlerini bekliyorumSlm kızlar iyi akşamlar nslsnz ben günden geldim ama kacirmadim birer lokma tattim
iyiki dogdun canim rakibem Rabbim gonlunden gecenleri yasayabilecegin hayirli bi yil nasip eylesn ins sana nedenini bilmeksizin sana farkli bi yakinlik hissediyorum:)30 oldum bugün :)
ohhh daha nolsunnn:)zencefilli limonlu suyumu da içiyorum ohh miss
akşama sporumu da yaparım inşallah
biraz da koşu bandında yürüsem hiç fena olmaz hani
helal olsun iradene:)Slm kızlar iyi akşamlar nslsnz ben günden geldim ama kacirmadim birer lokma tattim
erimistr o iskender ooo 4000 adimmm:)Sabah 2 bardak su
1 hurma
10 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
Acuka
2 d ekmek
5 gibi
Iskender kebap 570 kalori
1 avuc kuruyemis
2.lt su
4000 adim
Banu'nun mahkemesi ertelenmiş ..
Vardır hersey de bir hayır. ..
Aksama ancak gelir haber edeyim dedim siz de merak ediyorsunuz diye..
Aleykum selam hos geldin kaptancimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Annemlerden ancak gelip laptob başına oturacak zamanı buldum
Sabah büyük bir heycanla çıktım ama fos çıktıNasıl bir şey anlamadım ama hakim izinliymiş ( aslında çok uzun zamandır tarih belliydi ) Zaten karşı tarafta nedense yine gelmedi gerçi benim avukata göre iyi oldu çünkü mahkeme olmasa bile verilen saatte orada olup imza vermesi gerekiyormuş avukatların ve karşı taraf ikinci kez umursamazmış gibi gelmedi Hatta oradaki sekreter idari para cezası alır sanırım dedi
Vardır bundada bir hayır ne diyelimboşuna sabah sabah koşturdum ve orada da baya bekledim
Çıkışta Anneme geçtim kızkardeşimde gelecek diye ve akşam yemeği falan derken ancak geçebildim laptob başına
Yarın sabahdan yine doktor randevusu var ama o çabuk biter öğlende inşallah bol bol vakit geçiririz sizlerle rahat rahat
Insallah erimistir elifcim bende oyle umuyorumerimistr o iskender ooo 4000 adimmm:)
30 oldum bugün :)
oynakbasi34 mahkemn ertelnms olsun gec olsun guc olmasin cnm hayirlsi ins
Aleykum selam hos geldin kaptancim
Herseyde vardr bir hayir
Bir heycan stres yaptin o oldu iste. Saglik olsun ...
Yarinki randevun ne icindi. Canim senin ?
Kizlar hadi toplanin caylar hazir
Afiyet olsun canim.iskenderi ben tereyagsiz yiyiyorum ,lezzetini etkilese de ,ki ben yagsiz seviyorum.kalorisi baya fark ediyordur.iki ogun yerine yemissin,avm de gezmissin .yakmissindir bence.Sabah 2 bardak su
1 hurma
10 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
Acuka
2 d ekmek
5 gibi
Iskender kebap 570 kalori
1 avuc kuruyemis
2.lt su
4000 adim
Canım nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve fit yıllaraİnşallah herşey gönlünce olur ve bir sonraki yaş gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun Aminnnnn
Aynen canım bunda da vardır bir hayır
Ben kadın doğuma sonucumu göstereceğim hemen arkasındanda eşimi psikatriye göstereceğiz
Hazır gitmişken kadın doğumcuya göğüslerimdeki ağrılarıda söyleyeyim de oda aradan çıksın hazır gitmişken
Ohhh ellerine sağlıkBende şimdi kahvemi içtim ama hatır için bir çay alırım
iyiki dogdun canim rakibem Rabbim gonlunden gecenleri yasayabilecegin hayirli bi yil nasip eylesn ins sana nedenini bilmeksizin sana farkli bi yakinlik hissediyorum:)
ohhh daha nolsunnn:)
helal olsun iradene:)
erimistr o iskender ooo 4000 adimmm:)
Bunda davardir bir hayir canim.ama bunun size bildirilmesi gerekmiyormu.ilginc yani.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Annemlerden ancak gelip laptob başına oturacak zamanı buldum
Sabah büyük bir heycanla çıktım ama fos çıktıNasıl bir şey anlamadım ama hakim izinliymiş ( aslında çok uzun zamandır tarih belliydi ) Zaten karşı tarafta nedense yine gelmedi gerçi benim avukata göre iyi oldu çünkü mahkeme olmasa bile verilen saatte orada olup imza vermesi gerekiyormuş avukatların ve karşı taraf ikinci kez umursamazmış gibi gelmedi Hatta oradaki sekreter idari para cezası alır sanırım dedi
Vardır bundada bir hayır ne diyelimboşuna sabah sabah koşturdum ve orada da baya bekledim
Çıkışta Anneme geçtim kızkardeşimde gelecek diye ve akşam yemeği falan derken ancak geçebildim laptob başına
Yarın sabahdan yine doktor randevusu var ama o çabuk biter öğlende inşallah bol bol vakit geçiririz sizlerle rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?