Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli aksamlar kizlar
Bugun once dis kontrolu sonra avm gittik gezdik biraz alis veris cocuklarada iyi oldu banada iyi geldi hatta 1 beden kucuk ustume biseyler aldim fazla kilo vermesemde biraz skilastim sanirim
30 oldum bugün :)
Nice guzel yaslarin olsun fatima kutlarim canim

Slm kızlar iyi akşamlar nslsnz ben günden geldim ama kacirmadim birer lokma tattim
Rakibem ne guzel dikkat etmisin cumaya guzel haberlerini bekliyorum
Ben bugun iskender yedim kalorisine baktim 570 civari cok yagli degil guzeldi
Tabi oglen ve aksam yemegi yerine yedim

Sabah 2 bardak su
1 hurma

10 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
Acuka
2 d ekmek

5 gibi
Iskender kebap 570 kalori
1 avuc kuruyemis

2.lt su
4000 adim

iyiki dogdun canim rakibem Rabbim gonlunden gecenleri yasayabilecegin hayirli bi yil nasip eylesn ins sana nedenini bilmeksizin sana farkli bi yakinlik hissediyorum:)

zencefilli limonlu suyumu da içiyorum ohh miss
akşama sporumu da yaparım inşallah
biraz da koşu bandında yürüsem hiç fena olmaz hani
ohhh daha nolsunnn:)

Slm kızlar iyi akşamlar nslsnz ben günden geldim ama kacirmadim birer lokma tattim
helal olsun iradene:)

Sabah 2 bardak su
1 hurma

10 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
Acuka
2 d ekmek

5 gibi
1 avuc kuruyemis

2.lt su
4000 adim
erimistr o iskender ooo 4000 adimmm:)

Selam kızlar masıl yogun bi gün gecırdım yemegi zor yetiştirdım
Sabah camiye gıttım

11bucuk ta cıkmadan hocam (turkiden den geldi cok olmadı yalnız yaşıyo) beni arabayla pazara götürürmüsün dedi

pazara gittik ordanda hıc sıvı yagımda kalmadı deyınce bende markete de götüreyim dedim saat 2de fransızca kursu vardı ,oraya yetişmemiz gerekiyodu , hocam dedi gel bende biseyler atıştıralım . Ona cıktık 2ye dogru kahvaltı gıbı bişey yaptık o. saate kadar bişey yememiştim
Fransızca kırsundan sonra tekrar hacamın sohpetı vardı ona gırdık
Akşam yemegini zor yetiştırdim
Cok yorgunum ve başim agrıyo kızlar öpüyorum hepınızı

Bugun cook dengesz bi gun oldu saat 22 gbi kalktim iki uc gundur yataktan kalkmami zorlastran bi bel agrum var ama en cok bugun zorldi beni kalktm ama hicbisey yapamfm saat 1 i gecti esim alcili ayagyla kahvltisni hazrlmk zornda kaldi saatde gectiii bende dunden kalma etli patates yemegi yedim cok az sabah +ogle diyelim
Ara
Sejersz kahve
Ara
1 elma
Aralarda 2.3 koy sarmasi
Aksam
Kiymali turlu(o da patates agrlkliydi malasef)
Ara
Cay ve bi avuc civari findk fistik
Birazdan portkl dusnuyrm
Su
2.5 lt olmstr sanrm
Spor yok malasef bu ara evden pek cikamiyrm biliyosnz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Annemlerden ancak gelip laptob başına oturacak zamanı buldum
Sabah büyük bir heycanla çıktım ama fos çıktı Nasıl bir şey anlamadım ama hakim izinliymiş ( aslında çok uzun zamandır tarih belliydi ) Zaten karşı tarafta nedense yine gelmedi gerçi benim avukata göre iyi oldu çünkü mahkeme olmasa bile verilen saatte orada olup imza vermesi gerekiyormuş avukatların ve karşı taraf ikinci kez umursamazmış gibi gelmedi Hatta oradaki sekreter idari para cezası alır sanırım dedi

Vardır bundada bir hayır ne diyelim boşuna sabah sabah koşturdum ve orada da baya bekledim
Çıkışta Anneme geçtim kızkardeşimde gelecek diye ve akşam yemeği falan derken ancak geçebildim laptob başına

Yarın sabahdan yine doktor randevusu var ama o çabuk biter öğlende inşallah bol bol vakit geçiririz sizlerle rahat rahat

Aleykum selam hos geldin kaptancim
Herseyde vardr bir hayir
Bir heycan stres yaptin o oldu iste. Saglik olsun ...
Yarinki randevun ne icindi. Canim senin ?

İyi aksamlar kizlar,
Bugun kv aradi ,oglen saati sana gelecegim diye.hemen bir kek cirptim,oda kis yufkasi getirmis ,sabah klasik kahvaltimi yapmistim.sonrasinda bir dilim keke ve bir peynirli gozleme yedim.aksam uzeri de yarim portakal.aksam yemegi yemedim bu yuzden.bu siskinlik bende de var.hem soguk havalara hem de suyu yeterince icemiyorum sanirim bu yuzden oluyor diye dusunuyorum.insallah tatil sonrasi acik havada tempolu yuruyuslere baslamayi istiyorum,parktaki spor aletleri de cik etkili oluyor ,onlarda da calisirim diye dusunuyorum.yarindan yarin ve persembe gunu bol su ,corba ve yogurt agirlikli beslenecegim.cuma ya faydasi olur insallah.iki haftayi geride biraktim ,ama bu surede hedefledigim kiloya ulasamadim,bundan sonra daha dikkatli olacagim.yoksa mazeret ve bahanelerin sonu yok .

Canım nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve fit yıllara İnşallah herşey gönlünce olur ve bir sonraki yaş gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun Aminnnnn

oynakbasi34 mahkemn ertelnms olsun gec olsun guc olmasin cnm hayirlsi ins

Aynen canım bunda da vardır bir hayır

Aleykum selam hos geldin kaptancim
Herseyde vardr bir hayir
Bir heycan stres yaptin o oldu iste. Saglik olsun ...
Yarinki randevun ne icindi. Canim senin ?

Ben kadın doğuma sonucumu göstereceğim hemen arkasındanda eşimi psikatriye göstereceğiz
Hazır gitmişken kadın doğumcuya göğüslerimdeki ağrılarıda söyleyeyim de oda aradan çıksın hazır gitmişken

Kizlar hadi toplanin caylar hazir

Ohhh ellerine sağlık Bende şimdi kahvemi içtim ama hatır için bir çay alırım

Sabah 2 bardak su
1 hurma

10 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
Acuka
2 d ekmek

5 gibi
1 avuc kuruyemis

2.lt su
4000 adim
Afiyet olsun canim.iskenderi ben tereyagsiz yiyiyorum ,lezzetini etkilese de ,ki ben yagsiz seviyorum.kalorisi baya fark ediyordur.iki ogun yerine yemissin,avm de gezmissin .yakmissindir bence.

Cok sağol canım inşallah

Bunda davardir bir hayir canim.ama bunun size bildirilmesi gerekmiyormu.ilginc yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…