- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
30 oldum bugün :)
hoşgeldin aramıza canim kendini tanitarak basla istersen birlikte guzel guzel kilolar veririz insalalhMerhaba çok teşekkür ederim, hiç bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum inanılmaz heyecanlandımBu arada konuyu okuyamadım tam ama geçmiş olsun size de mahkemeniz için
Aygül şu geç kalkma nasıl oluyor ya benim kız erken uyanıyor gerçi bunada şükür önceleri 7de uyaniyordu şimdi 8-9 arasında uyanıyor gece kaç kere uyanıyor yazmıyorum bile sayamam o kadar çokBugünkü yediklerim
Sabah gec kalktigim icin dunden kalan patatesli yemegi yedim yaninda salata
Aksam 5 yk pilav iki parca tavuk biraz yogurt
2 litre su
Sabah 25 dk spor
İyi uykular size de çok memnun oldum tekrar :)Kızlar bende uyuyayim artık kız uyanmadan
Herkese iyi geceler iyi uykular
Teşekkürler canım yüreğine saglikCanim nice senelere inşallah doğum günün kutlu olsun
hoşgeldin aramıza canim kendini tanitarak basla istersen birlikte guzel guzel kilolar veririz insalalh
Merhaba hos geldin canm saglikli kilo vermelerİnşallah gerçekten.. Bu arada çok tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsiniz :) Elimden geldiğince ben de yardımcı olmak isterim herkese umarım kaynaşırız çabucak.
Ben ilk sayfadaki kuralları okudum yine mutlaka takipte olurum yeni bilgilendirmeler için:)
Kendimden bahsedeyim ben öyleyse. 22 yaşındayım İstanbulda okuyorum ve çalışıyorum. Boy 170 kilo 85.
Ben birkaç yıl önce yeme bozuklukları yaşadım bir süre, o şekilde 50'li kilolara kadar düştüm sağlığım, bütün dengem bozuldu. Haliyle fark edildi bu durumum, ailemin ve arkadaşlarımın desteğiyle kendimi toparladım. Sonra okul masa başı iş derken hiiiç fark etmeden bir baktım ki bu hale gelmişim, bu durumda kısa zamanda aşırı sağlıksız şekilde kilo vermemin de çok etkisi oldu tabi. Aslında spor yapmaktan çekinmem hatta spor geçmişim de var, çok yemeğe düşkün bir insan da değilim ama o tartıya çıktığımda ya da aynada kendimi gördüğümde bütün motivasyonum dibe vuruyor. Ne yaptım kendime deyip duruyorum.
Artık sağlam ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum yani kısacası.
Kısaca böyle yani durumum :) Herkese tekrardan merhaba
Rakibem nerdesin sen hos geldinUrmiaa3 çok gencsin çabucak verirsin kilolarını hoşgeldin
O kadar yazdim bekledim canisi hayirdr gezmelerdemiydin:)Ooo rakibemde burdaymis iyi gclr şekerim görüşemedik
Aramıza Hoş geldin
Bendeniz Takım Kaptanı Banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyimİstanbulda yaşıyorum ve maalesef benim kilo konusunda rekorum 124.5 kgdu Şükür 110u gördüm ( gerçi geçen sene 92lere kadar inmiştim de eşimin sağlık sorunları falan derken sapıttım tekrar )
Pko ve insülin direnci, B12 ve D vitamini eksikliği yüzünden çok zor kilo veriyorum hatta şu ara yeni yeni tedavi olmaya başladım ve inşallah bende şu direncimi kırıp yaza kadar 2li rakamlara inmiş olmayı ve hatta 8li rakamları ucundan da olsa görmüş olmayı istiyorum
Teşekkür ederim canımbenim mahkeme olayı 1 sene olacak Birileri kendi totoşlarını kurtarmak için bana iftira attılar bende manevi tazminat davası açtım Karşımdaki insanlar maalesef laftan anlayan cinsten değildi ve çevrelerinde herkese her fırsatta kötülük yapıyorlardı tabi benimde sessiz kalacağımı düşündüler ama yanlış taşa çarptılar
Bu arada birinci sayfada kurallar yazıyor ama sana bizim uyguladığımız bir kaç kuralı hemen sayayım;
Her gün en az 5 mesaj bekliyorum
Onların içinde 1 tanesinde günlük menünü ve yapıyorsan sporunu paylaşmanı istiyoruz ( spor zorunlu değil tabiki )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruzen geç 15:00de herkes bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu yazıyor
Yeni gelen arkadaşlarımızda 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil oluyorlar ( deneme süresi gibiMaalesef bir tek bu kuralda esneklik yapamıyorum büyük patron kızıyor hesabı şaka bir yana ama bu kural kaptanları boşa yormamak için zorunlu )
Tabiki arada bizlerinde gelemediği oluyor ama benim ricam bir gece önce en azından yarın işim var akşam gelirim yada atıyorum misafirim var 2 gün uğrayamayabilirim diye haber vermektabi cuma günleri bildirim konusunda deneme süresinde sıkıntı yokda listeye girince o günlerde bahane kabul etmiyorum hee tabiki işide olabilir insanın cuma ama o zaman perşembeden bildirimini yaparsa tam süper olur
İnşallah sende çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın
Biraz kendini takıma tanıtırsan çabucak kaynaşma olurgerçi geç oldu ama yarın full enerji başlarsın artık olmadı
Benim eşimde KKya iyice alıştı kaç senedirHatta KKdan tanışıp dışarda görüştüğüm arkadaşlarım bile var
Bazı şehir dışında olanlardan kesinlikle yolum düşerse gideceklerimde var
İlk zamanlar nasıl söyleniyordu .ok mu var işte ne buluyorsun bu kadar yazacak diyeama ne zaman bana iyi geldiğini anladı bir daha o oldu ses etmedi hee tabi zırt pırt biriyle görüşmemi istemiyorda o konuda içini rahatlatırsam pek sıkıntı yapmıyor eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?