Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah gec kalktigim icin dunden kalan patatesli yemegi yedim yaninda salata

Aksam 5 yk pilav iki parca tavuk biraz yogurt

2 litre su
Sabah 25 dk spor

Canim nice senelere inşallah doğum günün kutlu olsun
30 oldum bugün :)

Merhaba çok teşekkür ederim, hiç bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum inanılmaz heyecanlandım Bu arada konuyu okuyamadım tam ama geçmiş olsun size de mahkemeniz için
hoşgeldin aramıza canim kendini tanitarak basla istersen birlikte guzel guzel kilolar veririz insalalh

İnşallah gerçekten.. Bu arada çok tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsiniz :) Elimden geldiğince ben de yardımcı olmak isterim herkese umarım kaynaşırız çabucak.
Ben ilk sayfadaki kuralları okudum yine mutlaka takipte olurum yeni bilgilendirmeler için:)
Kendimden bahsedeyim ben öyleyse. 22 yaşındayım İstanbulda okuyorum ve çalışıyorum. Boy 170 kilo 85.
Ben birkaç yıl önce yeme bozuklukları yaşadım bir süre, o şekilde 50'li kilolara kadar düştüm sağlığım, bütün dengem bozuldu. Haliyle fark edildi bu durumum, ailemin ve arkadaşlarımın desteğiyle kendimi toparladım. Sonra okul masa başı iş derken hiiiç fark etmeden bir baktım ki bu hale gelmişim, bu durumda kısa zamanda aşırı sağlıksız şekilde kilo vermemin de çok etkisi oldu tabi. Aslında spor yapmaktan çekinmem hatta spor geçmişim de var, çok yemeğe düşkün bir insan da değilim ama o tartıya çıktığımda ya da aynada kendimi gördüğümde bütün motivasyonum dibe vuruyor. Ne yaptım kendime deyip duruyorum.
Artık sağlam ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum yani kısacası.
Kısaca böyle yani durumum :) Herkese tekrardan merhaba

Bugünkü yediklerim
Sabah gec kalktigim icin dunden kalan patatesli yemegi yedim yaninda salata

Aksam 5 yk pilav iki parca tavuk biraz yogurt

2 litre su
Sabah 25 dk spor
Aygül şu geç kalkma nasıl oluyor ya benim kız erken uyanıyor gerçi bunada şükür önceleri 7de uyaniyordu şimdi 8-9 arasında uyanıyor gece kaç kere uyanıyor yazmıyorum bile sayamam o kadar çok

Maşallah senin bebise

Merhaba hos geldin canm saglikli kilo vermeler

Huzurvemavi nerelerdesin nasıl gidiyor diyet ben bugün kan tahlili sonucumu aldım yine demir eksikliği zaten hep eksik hapını icicem ama böbrek Dr.gidicem babamda genetik sıkıntı var diyince hemen göster dedi sağlık ocağı ndaki Dr. Demir üretemiyor vücut diye oraya bağladı valla neler var bilmedigimiz

Mesajınızı görmemişim kusura bakmayın bir önceki sayfada kalmış.
Çok çok gemiş olsun anlıyorum halinizden bizim de ailecek başımızdan geçti buna benzer bir mahkeme olayı. Ama haklı olan önünde sonunda hakkını alıyor inşallah siz de karşılığını alırsınız çabucak.
Şimiden daha iyi hissediyorum valla yarın sabah erkenden başka bir hayata uyanıyorum!!

Yok kız çocukların elinden alabilsem teli bakicaz da fırsat veren yok birde bu akşam benim dizim vardı hayat şarkısı tek izlediğim dizi pür dikkat başındayım hadi dedim herkese açılın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…