Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Keske isinsada havalar yuruyus yapsak soyle acik havada eminim daha hizli gider bu kilolar canim

Afiyet olsun canim sana ve tum arkadaslara ben gonullu cayciniz
Insallah guzel sonuclar alirsin bendede arada oluyor o gogus agrisi hormon ilaclari yapiyor sanirim daha once kontrole gittim bisey cikmadi sendede cikmaz insallah canim

Bunda davardir bir hayir canim.ama bunun size bildirilmesi gerekmiyormu.ilginc yani.

Valla bende anlamadım aylar önce tarih verilmişti Hakim nasıl izin alıyor
Şimdi E - Devlet şifremden girip baktım bir sonraki duruşma tarihi 11 Nisan olarak verilmiş Bir yandan iyi çünkü o arada savcılığın açtığı iftira davasıda sanırım sonuçlanmış olur yada en azından ordanda işime yaracak birşeyler çıkar sonuçta Avukat savcılığa durumu bildirince oda ayrı bir dava açmış İftira ve Kanunu yanıltma adına benim zor durumda bırakılmama dair

Dediğin gibi vardır bunda da bir hayır

Banu abla nasılsın kv 'deden yeni geldik geçmişi okuyamadim daha dava ertelenmiş

Banu abla nasılsın kv 'deden yeni geldik geçmişi okuyamadim daha dava ertelenmiş

Evet canım Hakim izin almış sanırım o yüzden 11 Nisana ertelenmiş çokta heycanlanmıştım hatunlar benim karşımda nasıl davranacaklar diye ama onlar yoktu meydanda hatta benim avukat orada bulunduğuna dair evrak imzaladı ve oradaki görevli diğer avukat gelmedi imza atmaya idari para cezası alır sanırım dedi ilk duruşmada gelmemişti hatta hakim kızmış bu nasıl bir avukat bizi takmıyor diye buda iki etti artık bir sonraki davayada gelmezse sanırım daha çok sıkıntı yaşarlar
Çok merak ediyordum nasıl kıvırmaya çalışacaklar diye ama neyse sayılı gün çabuk geçer nasılsa şubatta diğer davayıda müşteki olarak izleyebileceğim

Kızlar kv gitmeden önce sporumu yaptım yarım saat
Ordada meyve yedim yarım elma

Eltim güzel kilo verdin fln dedi buradan bahsetmedim hiç
65kadar inmeyi düşünüyorum dedim
Inşallah dedi sanki biraz inanmayarak

Kızlar kv gitmeden önce sporumu yaptım yarım saat
Ordada meyve yedim yarım elma

Eltim güzel kilo verdin fln dedi buradan bahsetmedim hiç
65kadar inmeyi düşünüyorum dedim
Inşallah dedi sanki biraz inanmayarak

Boşver güzelim ona en güzel cevabı 65i gördüğünde verirsin ona zaten
İYi yapmışsın buradan bahsetmeyerek en azından burada rahat ol öbür türlü ay şunu dedi bunu dedi malzeme çıkar

Şuan öyle açım ki meyve bile yememek için zor tutuyorum kendimi

Acıktıkça onun sana inanmayan bakışlarını hatırla canım
Olmadı bol limonlu bir bardak su iç yada 1 bardak süt iç tarçınlı

Merhaba çok teşekkür ederim, hiç bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum inanılmaz heyecanlandım Bu arada konuyu okuyamadım tam ama geçmiş olsun size de mahkemeniz için

Evet ablacim aynen yanlış yerede çekebilir gerçi eşim biliyor kk

Yemiyorum zaten ben iradeli bir kadınım zayiflayacagim
Hıh midem bana hukmedemez

Merhaba çok teşekkür ederim, hiç bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum inanılmaz heyecanlandım Bu arada konuyu okuyamadım tam ama geçmiş olsun size de mahkemeniz için
Canım hoşgeldin kaptanimiz oynakbasi34 sana yapman gerekenleri yazar
Bende 1aralikta bu gruba katıldım 6kilo verdim yaklaşık inş sende güzel kilolar verirsin
Birlikte uçar gider kilolar

Aramıza Hoş geldin
Bendeniz Takım Kaptanı Banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve maalesef benim kilo konusunda rekorum 124.5 kgdu Şükür 110u gördüm ( gerçi geçen sene 92lere kadar inmiştim de eşimin sağlık sorunları falan derken sapıttım tekrar )
Pko ve insülin direnci, B12 ve D vitamini eksikliği yüzünden çok zor kilo veriyorum hatta şu ara yeni yeni tedavi olmaya başladım ve inşallah bende şu direncimi kırıp yaza kadar 2li rakamlara inmiş olmayı ve hatta 8li rakamları ucundan da olsa görmüş olmayı istiyorum

Teşekkür ederim canım benim mahkeme olayı 1 sene olacak Birileri kendi totoşlarını kurtarmak için bana iftira attılar bende manevi tazminat davası açtım Karşımdaki insanlar maalesef laftan anlayan cinsten değildi ve çevrelerinde herkese her fırsatta kötülük yapıyorlardı tabi benimde sessiz kalacağımı düşündüler ama yanlış taşa çarptılar

Bu arada birinci sayfada kurallar yazıyor ama sana bizim uyguladığımız bir kaç kuralı hemen sayayım;

Her gün en az 5 mesaj bekliyorum
Onların içinde 1 tanesinde günlük menünü ve yapıyorsan sporunu paylaşmanı istiyoruz ( spor zorunlu değil tabiki )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz en geç 15:00de herkes bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu yazıyor
Yeni gelen arkadaşlarımızda 3.cü cuma bildiriminde listemize dahil oluyorlar ( deneme süresi gibi Maalesef bir tek bu kuralda esneklik yapamıyorum büyük patron kızıyor hesabı şaka bir yana ama bu kural kaptanları boşa yormamak için zorunlu )

Tabiki arada bizlerinde gelemediği oluyor ama benim ricam bir gece önce en azından yarın işim var akşam gelirim yada atıyorum misafirim var 2 gün uğrayamayabilirim diye haber vermek tabi cuma günleri bildirim konusunda deneme süresinde sıkıntı yokda listeye girince o günlerde bahane kabul etmiyorum hee tabiki işide olabilir insanın cuma ama o zaman perşembeden bildirimini yaparsa tam süper olur

İnşallah sende çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın
Biraz kendini takıma tanıtırsan çabucak kaynaşma olur gerçi geç oldu ama yarın full enerji başlarsın artık olmadı

Evet ablacim aynen yanlış yerede çekebilir gerçi eşim biliyor kk

Yemiyorum zaten ben iradeli bir kadınım zayiflayacagim
Hıh midem bana hukmedemez

Benim eşimde KKya iyice alıştı kaç senedir Hatta KKdan tanışıp dışarda görüştüğüm arkadaşlarım bile var
Bazı şehir dışında olanlardan kesinlikle yolum düşerse gideceklerimde var
İlk zamanlar nasıl söyleniyordu .ok mu var işte ne buluyorsun bu kadar yazacak diye ama ne zaman bana iyi geldiğini anladı bir daha o oldu ses etmedi hee tabi zırt pırt biriyle görüşmemi istemiyorda o konuda içini rahatlatırsam pek sıkıntı yapmıyor eskisi gibi

Neyse şimdilik bana müsaade

Yarın sabah 08:30da evden çıkıp kadın doğuma gidiceğim hem sonucumu göstereyim hemde şu göğüslerimin ağrısını söyleyeyim eşime hatta takılıyorum az mıncıklatıp geliyorum kendimi diye Allahtan doktor bayan bu seferde adam kızmıyor

Gerçi bir keresinde dahiliye gitmiştim ( yaşı ilerlemiş bir amcaydı ) o dönemde ağrım vardı adam geç paravan arkasında bir muayene edeyim dedi ve baya baya mıncıkladı meslek icabı eşimde tabi odadaydı sonradan ulen ne mıncıkladı be diye dalga geçip durdu eşşek

Neyse kaçtım bu sefer kesin

Herkese hayırlı geceler
Yarın doktordan sonra hemen damlarım yine nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…