- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
@ Titan_ saglikli,mutlu ve huzuru bir omur dierim.dogum gunun kutlu olsun canim.
Teşekkürler canım yüreğine saglik@ Titan_ saglikli,mutlu ve huzuru bir omur dierim.dogum gunun kutlu olsun canim.
Keske isinsada havalar yuruyus yapsak soyle acik havada eminim daha hizli gider bu kilolar canimİyi aksamlar kizlar,
Bugun kv aradi ,oglen saati sana gelecegim diye.hemen bir kek cirptim,oda kis yufkasi getirmis ,sabah klasik kahvaltimi yapmistim.sonrasinda bir dilim keke ve bir peynirli gozleme yedim.aksam uzeri de yarim portakal.aksam yemegi yemedim bu yuzden.bu siskinlik bende de var.hem soguk havalara hem de suyu yeterince icemiyorum sanirim bu yuzden oluyor diye dusunuyorum.insallah tatil sonrasi acik havada tempolu yuruyuslere baslamayi istiyorum,parktaki spor aletleri de cik etkili oluyor ,onlarda da calisirim diye dusunuyorum.yarindan yarin ve persembe gunu bol su ,corba ve yogurt agirlikli beslenecegim.cuma ya faydasi olur insallah.iki haftayi geride biraktim ,ama bu surede hedefledigim kiloya ulasamadim,bundan sonra daha dikkatli olacagim.yoksa mazeret ve bahanelerin sonu yok .
Afiyet olsun canim sana ve tum arkadaslara ben gonullu caycinizCanım nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve fit yıllaraİnşallah herşey gönlünce olur ve bir sonraki yaş gününde çoktan hedefine ulaşmış olursun Aminnnnn
Aynen canım bunda da vardır bir hayır
Ben kadın doğuma sonucumu göstereceğim hemen arkasındanda eşimi psikatriye göstereceğiz
Hazır gitmişken kadın doğumcuya göğüslerimdeki ağrılarıda söyleyeyim de oda aradan çıksın hazır gitmişken
Ohhh ellerine sağlıkBende şimdi kahvemi içtim ama hatır için bir çay alırım
Bunda davardir bir hayir canim.ama bunun size bildirilmesi gerekmiyormu.ilginc yani.
Banu abla nasılsın kv 'deden yeni geldik geçmişi okuyamadim daha dava ertelenmiş
Kızlar kv gitmeden önce sporumu yaptım yarım saat
Ordada meyve yedim yarım elma
Eltim güzel kilo verdin fln dedi buradan bahsetmedim hiç
65kadar inmeyi düşünüyorum dedim
Inşallah dedi sanki biraz inanmayarak
Şuan öyle açım ki meyve bile yememek için zor tutuyorum kendimi
Evet ablacim aynen yanlış yerede çekebilir gerçi eşim biliyor kkBoşver güzelim ona en güzel cevabı 65i gördüğünde verirsin ona zaten
İYi yapmışsın buradan bahsetmeyereken azından burada rahat ol öbür türlü ay şunu dedi bunu dedi malzeme çıkar
Acıktıkça onun sana inanmayan bakışlarını hatırla canım
Olmadı bol limonlu bir bardak su iç yada 1 bardak süt iç tarçınlı
Canım hoşgeldin kaptanimizMerhaba çok teşekkür ederim, hiç bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum inanılmaz heyecanlandımBu arada konuyu okuyamadım tam ama geçmiş olsun size de mahkemeniz için
Merhaba çok teşekkür ederim, hiç bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum inanılmaz heyecanlandımBu arada konuyu okuyamadım tam ama geçmiş olsun size de mahkemeniz için
Evet ablacim aynen yanlış yerede çekebilir gerçi eşim biliyor kk
Yemiyorum zaten ben iradeli bir kadınım zayiflayacagim
Hıh midem bana hukmedemez
KizzzLargeGemini nasılsın canım paketin bu gece yenileniyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?