bu arada buluŞma fotolarınızı gÖrdÜmm sÜpersİnİzzz....
SÜpersİn.....bİr gÜlÜŞÜnn herŞeye bedel ÇıkmıŞsınnn.....
tabii yarından itibaren başlıyoropuyorumnanaktan
BU ARADA KAPTANIM SABAH TARTILIRIZ YARIN Kİ KİLODAN SONRA 8 KİLO DÜŞECEZZ....DİMEE??
bu arada buluŞmada bİr yarıŞ var demİŞtİn ne oldu? Merak ettİm.??
merhaba arkadaşım yazdıklarını okudum ama yaptığının hatalı olduğunu düşünüyorum ve sana bir kaç şey söylemek istiyorumSinirimdeN 4 BÜYÜK DıLıM KEKyedim birdaha gelemem büyükbir ihtimalle Ben çıkıyorum .Hiç bir takımda beni(çoğununda kontenjanı boş olduğu halde)almadığına göre burda olmamın bir anlamı kalmadı. Kekide yedikten sonra yapılacak hiçbirşey yok.Burada olsam n'olur olmasam n'olur. (elma-krom hapından 2 pk. olduğu halde dürüst olmak adına kullanmadım)Bundan sonrada herşey anlamsız gelir. Kusuruma bakmayın canınızı sıktıysam.(dağçileği sende kusuruma bakma seni yarıyolda bıraktım) BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK APTAL BıRıYıM BıLıYOR MUSUNUZ?(HEM TAKIMLARDAN BıRıNE GıREBıLMEK ıÇıN SIRA BEKLEDıM HEMDE TAKIMLAR DAĞILMASIN DıYE ARADA ONLARI MOTıVE EDECEK MESAJLAR YAZARAK ELıMDEN GELENı YAPMAYA ÇALIŞTIM).Neyse boşverin gerçek olan birşey varki ben sizleri görmedende sevdim. Şimdiye kadarki gösterdiğiniz yakınlıktan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. VASıYETıM, TAKIM ÖNCÜNÜZÜ VE KENDıNıZı HEDEFıNıZE ULAŞARAK(AMA SAĞLIKLI BıR ŞEKıLDE) ÖDÜLLENDıRıN.BAŞARILARINIZIN DEVAMI DıLEĞıYLE HEPıNıZE ELVEDA...
SinirimdeN 4 BÜYÜK DİLİM KEKyedim birdaha gelemem büyükbir ihtimalle Ben çıkıyorum .Hiç bir takımda beni(çoğununda kontenjanı boş olduğu halde)almadığına göre burda olmamın bir anlamı kalmadı. Kekide yedikten sonra yapılacak hiçbirşey yok.Burada olsam n'olur olmasam n'olur. (elma-krom hapından 2 pk. olduğu halde dürüst olmak adına kullanmadım)Bundan sonrada herşey anlamsız gelir. Kusuruma bakmayın canınızı sıktıysam.(dağçileği sende kusuruma bakma seni yarıyolda bıraktım) BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK APTAL BİRİYİM BİLİYOR MUSUNUZ?(HEM TAKIMLARDAN BİRİNE GİREBİLMEK İÇİN SIRA BEKLEDİM HEMDE TAKIMLAR DAĞILMASIN DİYE ARADA ONLARI MOTİVE EDECEK MESAJLAR YAZARAK ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIM).Neyse boşverin gerçek olan birşey varki ben sizleri görmedende sevdim. Şimdiye kadarki gösterdiğiniz yakınlıktan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. VASİYETİM, TAKIM ÖNCÜNÜZÜ VE KENDİNİZİ HEDEFİNİZE ULAŞARAK(AMA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE) ÖDÜLLENDİRİN.BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE HEPİNİZE ELVEDA...
HAKKINIZI HELAL EDİN. azra_sıla arkadaşım sende hakkını HEAL ET benim için elinden gelen herşeyi yaptın ama olmadı kısmet değilmiş.HOŞÇAKALIN
merhaba arkadaşım yazdıklarını okudum ama yaptığının hatalı olduğunu düşünüyorum ve sana bir kaç şey söylemek istiyorum
bende ilk bir takıma girmek istediğimde 14 takıma 2 takıma kadar bir çok takıma beni aralarına almalarını istedim fakat ilk önce davet ettiler sonrada yerlerinin olmadığını söylediler bu durum beni çok üzmüştü daha sonra 5 takım dan mahellim bana 5 takımda yazabileceğimi ama listeye alamıyacaklarını sadece motivasonumun kırılmaması için ve bir takımda boş yer buluncaya kadar onlarla birlikte zayıflıya bileceğimi söylemişti ozaman okadar hırs yaptım ki illaki bir takıma girmek için daha sonra 8 takıma geldim güzel kaptanımın daveti üzerine iyikide gelmişim yaşadıklarımı açık açık yazdım almıyacaksanız hemen gideyim diye yok olurmu öyle şey dediler yerimiz var gel dediler ve ben 8 takımın listesinde ilk hafta yer aldım çok mutlu oldum fakat bir süre sonra şunu anladım önemli olan arkadaşlarla birbirimizi motive etmekti listenin bir önemi yoktu ben kendimi buraya ait olartak hisettim çünki güzel arkadaşlık vardı eger ortamı sevmeseydim liste felan hiç kafama takmazdım ki ben kendim için zayıflıyorum liste için zayıflamıyorum ki liste için zayıflasam 2 haftadır 6 kilo geri almazdım neden geri aldın dersen yine kendi sorunlarımdan dolayı geri aldım ve ne diğer takım arkadaşlarıma bir faydam oldu nede kendime aksine zararım oldu bu demek oluyorki takımda olsanda olmasanda önemli olan zayıflama amacımız bu,
bence sen burda çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun aramızdan birisi herhangi bir sebeple ayrılacak olsa takıma alınacak ilk kişisin bence çok fazla kafanı takıma alınma işi ile yorma sen bence vermen gereken kilona hedeflen ve sadece kilo vermen gerektiğini düşün gereksiz yerede kendini yıpratma anlaştıkmı şimdi eski selma geri gelsin ve dağ çileği ile yarışına devam etsin böyleliklede dağ çileğini yarı yolda bırakmamış olursun
SinirimdeN 4 BÜYÜK DİLİM KEKyedim birdaha gelemem büyükbir ihtimalle Ben çıkıyorum .Hiç bir takımda beni(çoğununda kontenjanı boş olduğu halde)almadığına göre burda olmamın bir anlamı kalmadı. Kekide yedikten sonra yapılacak hiçbirşey yok.Burada olsam n'olur olmasam n'olur. (elma-krom hapından 2 pk. olduğu halde dürüst olmak adına kullanmadım)Bundan sonrada herşey anlamsız gelir. Kusuruma bakmayın canınızı sıktıysam.(dağçileği sende kusuruma bakma seni yarıyolda bıraktım) BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK APTAL BİRİYİM BİLİYOR MUSUNUZ?(HEM TAKIMLARDAN BİRİNE GİREBİLMEK İÇİN SIRA BEKLEDİM HEMDE TAKIMLAR DAĞILMASIN DİYE ARADA ONLARI MOTİVE EDECEK MESAJLAR YAZARAK ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIM).Neyse boşverin gerçek olan birşey varki ben sizleri görmedende sevdim. Şimdiye kadarki gösterdiğiniz yakınlıktan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. VASİYETİM, TAKIM ÖNCÜNÜZÜ VE KENDİNİZİ HEDEFİNİZE ULAŞARAK(AMA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE) ÖDÜLLENDİRİN.BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE HEPİNİZE ELVEDA...
varmı başka bizle 1ayda 8kg için yarışan gönülllü
delikafadulden
8 kilo çok deilmi yaa zaten ben 8 kilo versem heddefime ulaşırım amaolsun bende varımmm bende gönüllüyüm 8 kilo veremezsem cezam ne olcak bide ben resim ekleyemiyorum facebookdan bulsak birbirimizide ordan baksanız bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?