- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Gecmis olsun canim herseyi bobrek suzuyor tabi bilip bilmeden bazen iciyoruz ilaclari hayirli sonuc alirsin insallah ...Huzurvemavi nerelerdesin nasıl gidiyor diyet ben bugün kan tahlili sonucumu aldım yine demir eksikliği zaten hep eksik hapını icicem ama böbrek Dr.gidicem babamda genetik sıkıntı var diyince hemen göster dedi sağlık ocağı ndaki Dr. Demir üretemiyor vücut diye oraya bağladı valla neler var bilmedigimiz
Iyi geceler canimHepinize teşekkür ederim tek tek hoşbuldum :) Yarın görüşmek üzere iyi geceler herkese
Iyi canim cok sukur yuvarlanip gidiyorumSen neler yaptın görüşmeyeli
Evet bir umut iciyoruz verelim diye yanlis vucudumuza nasil zararlar veriyoruz ...Aman aman ben zamanında çok zayıflama hapları içtim şimdi nasil pişmanım bana acaba ne yaptı böbreklere karaciğere vs ne kadar genç ve cahilmişiz okumuş cahil üstelik
Yakisir benim rakibeme iradeli olup kurtulalim su yaglardanBende bugün güne gittim kizlarimla iyi geldi ama yemek olarak iradeliydim çok şükür
Kiz ne cok gunun var senin :)Yarında gün var eşim git diyor ne gidicem be dedim hergun aynı sınavami tabi kalayım bugün yemedik yarının garantisi yok ya çok sevdiğim şeyler olursa gitmem dedim dur bakalım yarın ola hayrola:))
Sen bilirsin canm istersen yeee ben kazanirim sonra cumaya gorursunValla bende sırf bu yüzden dikkat ediyorum yemiyorum, diyorum bir amacım var hep hatirlamami sağlıyor burası normalde olsa salla mis yemistim hepsini
Aygül şu geç kalkma nasıl oluyor ya benim kız erken uyanıyor gerçi bunada şükür önceleri 7de uyaniyordu şimdi 8-9 arasında uyanıyor gece kaç kere uyanıyor yazmıyorum bile sayamam o kadar çok
Maşallah senin bebise
mutlu yıllar canım30 oldum bugün :)
saç boyaları boşa gitti yani,dip boyaları gelir o zamana kadarEvet canım Hakim izin almış sanırım o yüzden 11 Nisana ertelenmişçokta heycanlanmıştım hatunlar benim karşımda nasıl davranacaklar diye ama onlar yoktu meydanda hatta benim avukat orada bulunduğuna dair evrak imzaladı ve oradaki görevli diğer avukat gelmedi imza atmaya idari para cezası alır sanırım dedi ilk duruşmada gelmemişti hatta hakim kızmış bu nasıl bir avukat bizi takmıyor diye buda iki etti artık bir sonraki davayada gelmezse sanırım daha çok sıkıntı yaşarlar
Çok merak ediyordum nasıl kıvırmaya çalışacaklar diye ama neyse sayılı gün çabuk geçernasılsa şubatta diğer davayıda müşteki olarak izleyebileceğim
ben de akşam karnımın gurultusundan zor uyudumŞuan öyle açım ki meyve bile yememek için zor tutuyorum kendimi
hoşgeldin canımİnşallah gerçekten.. Bu arada çok tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsiniz :) Elimden geldiğince ben de yardımcı olmak isterim herkese umarım kaynaşırız çabucak.
Ben ilk sayfadaki kuralları okudum yine mutlaka takipte olurum yeni bilgilendirmeler için:)
Kendimden bahsedeyim ben öyleyse. 22 yaşındayım İstanbulda okuyorum ve çalışıyorum. Boy 170 kilo 85.
Ben birkaç yıl önce yeme bozuklukları yaşadım bir süre, o şekilde 50'li kilolara kadar düştüm sağlığım, bütün dengem bozuldu. Haliyle fark edildi bu durumum, ailemin ve arkadaşlarımın desteğiyle kendimi toparladım. Sonra okul masa başı iş derken hiiiç fark etmeden bir baktım ki bu hale gelmişim, bu durumda kısa zamanda aşırı sağlıksız şekilde kilo vermemin de çok etkisi oldu tabi. Aslında spor yapmaktan çekinmem hatta spor geçmişim de var, çok yemeğe düşkün bir insan da değilim ama o tartıya çıktığımda ya da aynada kendimi gördüğümde bütün motivasyonum dibe vuruyor. Ne yaptım kendime deyip duruyorum.
Artık sağlam ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum yani kısacası.
Kısaca böyle yani durumum :) Herkese tekrardan merhaba
oooo rakibem nasılsın,nasıl gidiyor kilocuklardünkü menü
sabah: yarım küçük evde pişirilmiş yufka, 1 kb peynir
öğle: 1 kase tavuksuyu çorba, 1 tabak salata
akşam: 200 gr kadar karışık et ızgara
ara: 1 kase patlamış mısır
45 dk Leslie, 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?