Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla kaptanim ben kinamam birkere fikir beyan etmistim ayy cok vicdan azabi cektim kendimi cok suclamistim benden bekleme banu abla

Hakikaten kızlar hesapta kaptan olacağım
Sizin paylaşımları görükçe daha fazla kendimden utanır oldum bu ara ama işte kabullenmekte istemiyor insan
Ne güzel sporunuzuda yapıyorsunuz diyetinizide sıkı sıkı takip ediyorsunuz ama ben olmuyor diye ufak ufak savsaklamaya başladım

Öğleden beri düşünüyordum ne olacak bu halim diye hatta sabah eşime doktoru anlatırken uyuz oldum demiştim sırf kilo verirsen daha çabuk adetin düzene girer dedi diye ama kadın haklı sonuçta boşuna okumadı ve buda benim kaderim der ve yemeğe devam edersem daha beter hastalıklar çıkacak meydana ve ondan sonra tedavide daha zor olacak

Yok anam yok ben kesinlikle yarın sabah itibariyle yine olmadı karatayımsı beslenmeme döneyim yani mümkün olduğunca karbonhidrattan uzak 2 öğün ( he çok acıkırsam ara öğün yaparım malum okul zamanı özellikle sabah erkenden hortluyorum )
Hatta yarın hemen gidip kendime cam şişe alıyorum 1 litrelik ( plastik olanlar zamanla kötü oluyor )
Hazır kızlarda evdeyken gündüzde plates yaparız onlarla bilirkte hem makara olur hemde bana hareket

Kızlar bak aklınıza gelen birşeyler olursa takviye olarak onlarada açığım
Bundan sonra her gün bende menümü paylaşacağım hatta diyorum ki acaba akşamları sırf 1 tabak çorbayla yoğurt yada salatamı yapsam ( nasılsa eşimde devamlı işten direk dükkana geçiyor gelincede yemek derdi olmuyor onun pek ki çorbayı oda sever hemde büyük kızda belki az zayıflar benimle beraber )

Valla kaptanim ben kinamam birkere fikir beyan etmistim ayy cok vicdan azabi cektim kendimi cok suclamistim benden bekleme banu abla

Yok kuzu yok valla hiç vicdan yapma
Hem ne demişler İmam osurursa Cemaat mıçar

Diyorum ya öğleden beri kendi kendime muhasebe yapıyorum
Sen Kaptan olarak ne veriyorsun ki kızlardan ne bekliyorsun dedim kendi kendime
Millet ampute bacaklarla Olimpiyatlara katılıyor ben yarım saat mıçımı kaldırmaya üşeniyorum bacaklar sağlamken
Millet senelerce yatalak yaşadığı halde fizik tedavi uygulatıyor ben aman belim diye kıvranıyorum hemen ( sabahları tamam dayanılmaz ağrım oluyor ama neticede 2 saatte kendime geliyorum )
Millet keşke yürüyebilsem açık havada diye hayaller kurarken benim koca git istediğin yerde yürüyüşünü yap dediği halde ( gerçi soğuk diye az bekle diyor bu ara ) ben aman üşürüm diyorum

Birde akşam üzere bir hatunu inceledim facede tam 40 kg vermiş kendi çabasıyla ama her gün mutlaka 1 saat spor yapmış ve kar da yağsa dışarda her gün yürümüş 40 kgyu veredikten sonrada şimdi ücretli bir plates stüdyosuna gidip aletli plates yapmaya başlamış iyice şekillensin diye ki inanılmaz hoş bir hatun olmuş
Hatta hatun ilk diyete başladığı zamanlar evde kendini spor yaparkende çekmiş maşallah benim kadar olmasada baya oda etli butluymuş ve şu anda fıstık gibi hatun eeee o yapabiliyorsa benim neyim eksik

Babamla Ümre iddasına girdik ama ben sanki nasipse zaten zayıflarım moduna girdiğimi fark ettim bu ara
Emek vermezsem nasıl karşılığını alayım ki

Aslında bunları sizlere yazarken bir yandan da kendim için tekrar ediyorum çünkü eğer ilk başta olduğu gibi azimli olabilseydim şimdiye çoktan hedefime ulaşmış olurdum

Iyi geceler kızlar
Yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta iki dilim ekmek zeytin peynir
(20dk spor )
Öğlen sebze yemeği yoğurt iki dilim ekmek

Ara ikişer ceviz fındık badem Biraz nar
(Hepsini aynı anda yemedim 15dk arayla fln )

Aksam köfte patetes iki acı biber iki dilim ekmek şekersiz çay
(Hiç olmaması gereken bir öğün oldu )

25 dk spor

Bence akşam için yoğurt yerine salata yapın. Hem seçenek bol hem hazırlarken doyuyor insan. Bir de göz de doyuyor tabağı dolu dolu görünce. Akşam yemeğinden sonra çok acıkırsanız yoğurtla takviye edersiniz ben öyle yapıyorum. Bazen içine special K/yulaf ezmesi ya da çekilmemiş keten tohumu atıyorum yoğurdun mis oluyor.

Bakın kızlar benim bahsettiğim hatunun paylaştığı yazı;

Evladın için neler neler yapmazsın? Gerekirse canını verirsin değil mi? Ben gözümü kırpmadan veririm! Sen de verirsin eminim! E o seninle oynarken mutsuz oluyor diye bir 20 kilo veremeyeceksen, anlık tatminlere tav olacaksan gerçek mutlulukları kaçıracaksan iradesiz olduğunu düşündüğün için nerede senin gücün? Nerede senin annelik gücün? İçinde aslında o Allah tarafından sana verildi! Erteleme bul onu! Evladının her şeyden öte sağlıklı bir anneye ihtiyacın olduğunu sakın unutma! Dost acı söyler affet beni, ama unutma sen teksin sevmediğin bedende yaşamak zorunda değilsin
!

Banum sendeki azim bende olsaydı Gülşen gibi olmuştum diyetsiz. Hayır maşallah totoyu yere koyan bir yqpın yoj bide spor yapıyorsun
glsbrs hoşgeldin nasılsın. Böyle yabancı gibi kaldık yaa özledik seni bilesin.

Büyük oğlum doğduğunda 1 yılda diyet ve sporla 20 kg verdim. Ama sürekli gözüm saatteydi. Ne zaman yiyeceğim diye. O bahaneyle koyuyordum çocuğu arabaya 1 saat yürüyordum. Sarkmamda olmamıştı. Çok sık emmiyorduda. Vs vs sonuç ....

Banu abla sende yapabilirsin hepimiz yapabiliriz eğer çok istersek
Bazen aklımdan geçiyor hamurisi yapıp yiyeceğim diyorum sonra. ..

Sen bu kadarsin işte sen kendine inanmazsan başkaları hiç inanmaz
60li kilolara dusecegim diyorum
Bu sefer olacak diyorum

Aslında birbirimizi daha fazla teşvik edip hirslandirmamiz lazım
Kilosu yakın olanlar yarissin birbirleriyle

Günlük bir saat spor yapılsın mutlaka
Sen yazmıştın ceza alırız fln diye
Herşeyden önce kendimiz için yapalım

VERELIM ARTIK ŞU YAĞLI KILOLARI
BEN HER DUZENE UYARIM

Sorma Haticecigim en iyi sizler biliyorsunuz ne kadar yoğun olduğumu
Birde hareketsiz olsaydım ne olurdu bilmem
Bugün doktorda rekorumun 124.5 kg olduğunu bir ara 91e indiğimi ama tekrar kilo aldığımı söyleyince doktor bile inanamadı kiloma
Hatta sekreteri hiç üşenmedi oturduğu yerden kalkıp bana dikkatlice baktı inanmayan gözlerle
Çoğu insan okadar göstermediğimi söylüyor evet ama ben tartıda gördüğüm rakamı biliyorum ve cidden artık çok daha ufak bedenler giymek istiyorum İnan artık hiç kiyafet bakmıyorum kendime hatta aklım çıkıyor o olan iki pantalonum yırtılacaklar diye ( birini yıkarsam diğerini giyiyorum )
Eşim paso söyleniyor git alışveriş yap kendine diye ama inan hiç içimden gelmiyor çünkü büyük bedenlerde hep Babanne modelleri var ( gerçi sen benden iyi bilirsin zamanında sende çektin aynı derdi ama maşallah süper oldun artık )

Bazen senin resimleri görünce bir an ameliyata mı niyetlensem diyorum ama onuda yemiyor
Allah razı olsun sizler olsun buradaki kızlar olsun hiç bana inanmaktan bıkmadınız ( ben defalarca bıktığım halde )

Kesinlikle haklısın canım ben kendime inanmam lazım ki karşımdakilerde bana cidden inansın
Benim Holde boy aynası var maalesef Bu ara eşimi her işe geçirdiğimde yada kapıya gittiğimde kendime bakıp bakıp sen bu musun, ruhun 38 - 40 bedenken senin göbeğin her gün sanki daha fazla büyüyor ama sen hala sadece kendine acıyorsun diye kendi kendime konuşuyorum ama icraat sıfır ( spor açısından )
Allah razı olsun eşim bir gün bile sen çok kilo aldın göbeğin ne hale geldi demedi kaç senedir aksine benim gözümde hala evlendiğimizde 52 kg olan fıstıksın der ama tabi aynada kendimi görünce hep sen işte bu yalanlara inandığın sürece böyle kalırsın diyorum

Ben bile güzel bir hatun görünce vay be diyorsam o adamın aklından kim bilir ne geçiyordur diyorum kendi kendime sonrada evet seviyor asla bakmaz ama Allah korusun elden ayaktan düşsen bu adam sana nasıl bakacak diyorum bırak başka birilerine imrenerek bakmayı

Bunu önce kendim sonra ailem için başarmak zorundayım
Hep doğum günümde 2li rakamlarda olmayı hayal ederken ( ki geçen sene 2li rakamlardaydım ama doğum günüme kadar yine almıştım ) bu kez söz veriyorum kendime ve sizlere ; bu sene son kez bu kadar kilolu olarak doğum günü kutlayacağım ( ki pasta bu sene olmayacak bile )

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nekadar sevindim bilemezsin

Şükürler olsun seninde mucizen yola çıkmış
Rabbim inşallah sağlıkla hayırlı birşekilde kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhh .....Aminnnnnnnnnn

Aslinda banu abla biraz hirsli olsan sen daha cok verirsin cunku kilo orani fazla olunca dikkat ettiginde Sporla ve suyla hızlı gider mesela benim kilom gittikce azaldigi icin gram gram gidio

Hadi kaptancim hep beraber bi gaza gelelim yaa bol suyla devm edelim
Hepimizin ustunu soguktanmidir nedir bi agirlik coktu toparlanalim biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…