Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız cistaları göstereceğiz göstermesine de adam üstünü komple çıkar derse koca göbekte çıkacak ortaya
Zaten çekinirken birde göbeğim beni daha çok rahatsız edecektir ama ne yapalım artık üzerimdeki kıyafetle kapatırım en azından göbişi :)

Canm genel cerrah dr bakmamisti sanirim sikayetimi anlattim ultrason istemisti o cok zordu genc bir doktor ve uzaniyorsun hamileyken gobuste gezdirdigi gibi tek tek inceliyor. Zor bir an ama yapacak bisey yok saglik icin katlaniyorsun umarim iyi cikar sonuclarin

Huzurvemavi nin dedigi gibi canim buraya yuklesen silinmez ama albumune eklesen istedigin zaman silebilirsin cnm
belden aşağı zıplama nasıl oluyor kız:)yukarın başka aşağın başka mı oynuyor?
kiz o biraz tuaf aciklamasi dur anlatim simdi koltuk sandalye gibi bir yere egilip iki elinle tutuyosun ve zipliyip sadece kalcalarini ziplatiyosun anlayabildin mi anlatabildim mi acep

Kiz smdi ben bole yapsam sonra yinede silmk istesem silebiliyomuyim sen smdi silebiliyomsn mesela fotolrni

Cistalar ne ola ki ayy ne cahalim ben

hiii anladım

Kızlarrrrrr ben geldim eskilerden kim kaldı bi tek banumu gördüm oynakbasi34 nasılsın banum nasıl gidiyor diyetler ♡

Kuzuuuuu seni gördüğüme ne kadar sevindim bilemezsin

Valla benim diyetler yalan oldu malum pko ve insülin direnci devam hatta daha beter oldu bu ara doktordan doktora koşturuyorum adet düzensizliği, kilo alma yada verememe, ödem, tüylenme ve göğüs ağrıları
Ama seni gördüm çok sevindim bir an umut doldu içim kızzzzz

Asıl seni sormalı fıstık gibi oldun bizi bırakıp gittin şu an sen ne alemdesin

Son düzenleme:
Eddoras
@adayaren38
MRTMUHASEBE
@yst38

KIzlar bakın kim geldi hadi sizde toplanında beni bir güzel zayıflatın artık be arkadaşım Yeni eski kim varsa bana odaklasın tepeme binin hatta beni gerekirse kınayın da bende artık daha sıkı tutayım bu işi
Bugün bir şey dikkatimi çekti nasılsa gitmiyor diye ufak ufak savsaklamaya başlıyormuşum gibi hissettim bugün ve kendi kendime çok kızdım

Direnc varsa kırılacak okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…