belden aşağı zıplama nasıl oluyor kız:)yukarın başka aşağın başka mı oynuyor?15 dk kalca bacak egzesizi ve 400 belden asagi ziplama yaptim
Hos buldum kaptancim iyyim cok sukur sen nasilsin ...
Gecmise baktim oyle neler olmus diye
Arkadasima gitmistim yeni geldim ...
Genel cerraha gideceksin sanirim malesef cogu erkek ve utana skila anlatip gosteriyoruz derdimizi bende gitmistim keske bayan olsalar
Canim buraya yukleme albümlerini ekle ayarlari izledigim kisiler de kimi izlersen sadece onlar girebilir ve kaldirmanada pek gerek kalmaz
Kiz smdi ben bole yapsam sonra yinede silmk istesem silebiliyomuyim sen smdi silebiliyomsn mesela fotolrni15 dk kalca bacak egzesizi ve 400 belden asagi ziplama yaptim
Canm genel cerrah dr bakmamisti sanirim sikayetimi anlattim ultrason istemisti o cok zordu genc bir doktor ve uzaniyorsun hamileyken gobuste gezdirdigi gibi tek tek inceliyor. Zor bir an ama yapacak bisey yok saglik icin katlaniyorsun umarim iyi cikar sonuclarinKız cistaları göstereceğiz göstermesine de adam üstünü komple çıkar derse koca göbekte çıkacak ortaya
Zaten çekinirken birde göbeğim beni daha çok rahatsız edecektir ama ne yapalım artık üzerimdeki kıyafetle kapatırım en azından göbişi :)
Elifcim profiline yukler ayarlarini yaparsan silebilirsinKiz smdi ben bole yapsam sonra yinede silmk istesem silebiliyomuyim sen smdi silebiliyomsn mesela fotolrni
belden aşağı zıplama nasıl oluyor kız:)yukarın başka aşağın başka mı oynuyor?
Kiz smdi ben bole yapsam sonra yinede silmk istesem silebiliyomuyim sen smdi silebiliyomsn mesela fotolrni
Kız cistaları göstereceğiz göstermesine de adam üstünü komple çıkar derse koca göbekte çıkacak ortaya
Zaten çekinirken birde göbeğim beni daha çok rahatsız edecektir ama ne yapalım artık üzerimdeki kıyafetle kapatırım en azından göbişi :)
Gecen gun bende yüzümün yarısını koydum profılime sonra kaldırdımKiz smdi ben bole yapsam sonra yinede silmk istesem silebiliyomuyim sen smdi silebiliyomsn mesela fotolrni
Hoşgeldın canımmMerhaba herkese ancak girebildim siteye, malum memlekete gelince sabahtan akşama kadar bitmiyor akraba tanıdık ziyaretleri. Nasılsınız? :)
Çok memnun oldum :) Yapacağıızz olacak inanıyorum
Bende sendenim valla bende bilmiyom nedirCistalar ne ola ki ayy ne cahalim ben
Meraba canim sanki gorur gibi oldum yarim guzel bir yuz vardiGecen gun bende yüzümün yarısını koydum profılime sonra kaldırdım
Gogusler canm agri varmis kontrol icin konustuk banuyla iyi merak ettirdi siziBende sendenim valla bende bilmiyom nedir
hiii anladımHuzurvemavi nin dedigi gibi canim buraya yuklesen silinmez ama albumune eklesen istedigin zaman silebilirsin cnm
kiz o biraz tuaf aciklamasi dur anlatim simdi koltuk sandalye gibi bir yere egilip iki elinle tutuyosun ve zipliyip sadece kalcalarini ziplatiyosun anlayabildin mi anlatabildim mi acep
Cistalar ne ola ki ayy ne cahalim ben
Kızlarrrrrr ben geldim eskilerden kim kaldı bi tek banumu gördümoynakbasi34 nasılsın banum nasıl gidiyor diyetler ♡
Meraba canim sanki gorur gibi oldum yarim guzel bir yuz vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?