Amin banummmmKesinlikle haklısın canım ben kendime inanmam lazım ki karşımdakilerde bana cidden inansın
Benim Holde boy aynası var maalesefBu ara eşimi her işe geçirdiğimde yada kapıya gittiğimde kendime bakıp bakıp sen bu musun, ruhun 38 - 40 bedenken senin göbeğin her gün sanki daha fazla büyüyor ama sen hala sadece kendine acıyorsun diye kendi kendime konuşuyorum ama icraat sıfır ( spor açısından )
Allah razı olsun eşim bir gün bile sen çok kilo aldın göbeğin ne hale geldi demedi kaç senedir aksine benim gözümde hala evlendiğimizde 52 kg olan fıstıksın der ama tabi aynada kendimi görünce hep sen işte bu yalanlara inandığın sürece böyle kalırsın diyorum
Ben bile güzel bir hatun görünce vay be diyorsam o adamın aklından kim bilir ne geçiyordur diyorum kendi kendime sonrada evet seviyor asla bakmaz ama Allah korusun elden ayaktan düşsen bu adam sana nasıl bakacak diyorum bırak başka birilerine imrenerek bakmayı
Bunu önce kendim sonra ailem için başarmak zorundayım
Hep doğum günümde 2li rakamlarda olmayı hayal ederken ( ki geçen sene 2li rakamlardaydım ama doğum günüme kadar yine almıştım ) bu kez söz veriyorum kendime ve sizlere ; bu sene son kez bu kadar kilolu olarak doğum günü kutlayacağım ( ki pasta bu sene olmayacak bile )
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nekadar sevindim bilemezsin
Şükürler olsun seninde mucizen yola çıkmış
Rabbim inşallah sağlıkla hayırlı birşekilde kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhh .....Aminnnnnnnnnn
Doktordan onaylı gülşennnn 6.ayın sonuna kadar ver yada sabit kal dedi bakalım basarabilirsem inşallah senin akapunktura baslamana çok sevindim canım yaza ben lohusa sen de fıstık gibi bi teyze olacaksın inşallahOooo kimler gelmiş
Canım hoşgeldin bebeğine çok sevindim hayırla kucağına alırsın inşallah
Maşallah kilon da gayet iyi hamilelikte kilo verilir mi kız dikkat et yeter ayyyy çok özlemiştim seni bi foto koy nasıl oldun merak ediyorum
Ben de 2 haftadır akapunktur a başladım 66 ile
Şuanda 63 civarıyım hedefim tabiki 55
Hayirli olur insallah canim kk da kayin valide yakinina tasinmaya kilse sicak bakmiyo pek insallah sen guzel anladiyosan sorun olmazGelelim bana ,kizlar haftaya ev tasiyacagiz,yaklasik bnir yil gecici surelogine kv binasina tasiniyoruz.14yildir oturdugumuz evi sattik ,hem onun buruklugu ve sevinvi var uzerimizde.birde yavas yavas toarlanmaya da basladim artik.kafam su siralar baya dolu.ne olacak,nasil olacak vs.Allah yardimcimiz olsun insallah.tasinma isi bahara olsaydi cok iyi olacakti ama ,evi alanlarda bir an once tasinmak istediler,dogal olarak.biz de kv min kiracisini bekledik bir aydir.o da yeni ev aldi bu hafta tasinacak insallah.kisin badana olmaz,zor olur olsa da ama rengi degistirmeden yapacagiz artik,bir gunde .bakalim onumuzdeki hafta baya yogun ve yorucu gececek bizim icin.
Cok tesekkur ederim canimmmmoynakbasi34 lutfeb ihmak etme canim saglik doz konusu
ISILDURU lutfen sende hic ihmal eyme erknden ogren tedavi gerekiyorsa ol ki ins hicbisey cikmaz
@deniz_74 hayirli ugurlu olsun tatlim
Cok tesekkur ederim canimmmHayirli olur insallah canim kk da kayin valide yakinina tasinmaya kilse sicak bakmiyo pek insallah sen guzel anladiyosan sorun olmaz
Amin canim,cok tesekkur ederimGunaydin kizlar deniz hayırlı olsun cnm umarim mutlu huzurlu bir evde oturmak nasip olur rabbim tez zamanda bizede ev almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?