Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin banummmm oynakbasi34

Son düzenleme:
Doktordan onaylı gülşennnn 6.ayın sonuna kadar ver yada sabit kal dedi bakalım basarabilirsem inşallah senin akapunktura baslamana çok sevindim canım yaza ben lohusa sen de fıstık gibi bi teyze olacaksın inşallah @adayaren38

Menum
Sabh
Yarm simit eslgnde kahvlti snrasnda azck nutella tadimlik
Ogle
Paca
2 dlm ekmk
Aksam
1 buyuk portakal
Ara
Cay ve bi avuc findk
Az once
Sutlu kahve
Su
2 lt civari
Spor
Yarim saat vucut ve karin egzerszi
1 saat civari norml yuruys

dünkü menü
sabah: bi poğaça
öğle: 1 kase çorba, 1 tavuk göğsü, salata, 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak ayran
ara: 2 kase yayla çorba, 2 dilim ekmek (hastayımm, soğuk almışım)
akşam: 4 yk barbunya, 2 yk pilav, turşu
2,5 lt su, 1 km yürüyüş

Hayirli olur insallah canim kk da kayin valide yakinina tasinmaya kilse sicak bakmiyo pek insallah sen guzel anladiyosan sorun olmaz

dün uğrayamadım dışarıda işlerim vardı
salı gayet güzel sağlıklı bir menüm vardı ama dün çayla kurabiye yedim
pişmanmıyım hayır 21 gündür hiç kaçamağım olmadı ama kiloda veremedim hastalığımdan dolayı
yedim ama devamı yok dünde kaldı sağlıklı yemeye devam
sabah kalktım sağlıklı bir kahvaltı yaptım oohhh miss
hastalığım süresince çok az yedim çünkü iştahim yoktu
anladım ki yemeden kilo verilmez metebolizma yavaşlıyor
yine kaçamaksız günlerim başlıyor
spora da başlıyorum
inşallah her şey yolunda gider

Gunaydin kizlar,nasilsiniz,az once camdan bir bakayim dedim aman allahim nasil bir soguk,allah herkesin yardimcisi olsun insallah.
oynakbasi34 lutfeb ihmak etme canim saglik doz konusu
ISILDURU lutfen sende hic ihmal eyme erknden ogren tedavi gerekiyorsa ol ki ins hicbisey cikmaz
@deniz_74 hayirli ugurlu olsun tatlim
Cok tesekkur ederim canimmmm

Hayirli olur insallah canim kk da kayin valide yakinina tasinmaya kilse sicak bakmiyo pek insallah sen guzel anladiyosan sorun olmaz
Cok tesekkur ederim canimmm
O konulara hic girmiyelim,benim kk nin yasida baya ilerledi bu sebeple cocuk gibi diyebilirim,artik elimizden geldigince idare ediyoruz.pazar gunu ugradik mutfaktaymis aspirator calisinca duymadim diyor,ben esime her defasinda arayarak gidelim evde yoktur ,isi vardir vs ama yok boyle kapidan dondugumuz cok olur.yaslidir ama cokta gezer vs.neyse bize neden anahtari alip iceri girmediniz diye kapris yapti.anne kapiyi resmen yumrukladik,tel aradik desekte yok.en sonunda sali gunu bize geldi.3.5yasindaki kizim babaannebiz sana geldik sen yoktun ben agladim deyince kanaat getirdiiste boyle incir cekirdegivukaatlerimiz oluyor zaman zaman

Gunaydin kizlar deniz hayırlı olsun cnm umarim mutlu huzurlu bir evde oturmak nasip olur rabbim tez zamanda bizede ev almayi nasip etsin inşallah
Amin canim,cok tesekkur ederim
İnsallah siz de en kisa zamanda gonlunuze gore bir ev alirsiniz canim.

Bugun yine maydanoz suyu yapsammi diyorum,ama gecen haftaki tadi halaivimde.hicicesim yok.yarina iyi olur aslinda odem atmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…