Ohhh yap kahveni ic:)Slm kızlar evi toparlayip açıkları sildim banyo yaptım
Öğlen yemeğimi yedim akşama koftemi yapıp dolaba koydum
Kızımı uyutuyorum
Sonra çamaşır var odaya camasirligi açıp takacagim evde hiccc iş bitmiyor
LargeGemini kizzz sen turunculu fotim en son fotom demstin dimi smdi baktimda sen gayet iti gozukuyonya ne simit var ne gobek ne basen oohhhhh MasAllah:)banads anlat nadl basardn kiz bendede bacaklarda sorun yok gobek simit ve basen ((
Örgü yapıyorum canım birsey istemediSelam kızlar napıyosunuz
geçmiş olsun canım, zor ama uğraş boşver çıksın aradan inşallah
geçmiş olsun tatlım
oynakbasi34 Banu abla bir kere ayagin hastaneye düştümu birdaha cikmak zor valla allah yardımcın olsun zor gercekten endokrin daha iyi birde goguse kadin dogum bakmaz meme polikligi bakar ben hic kadin dogumlarin memeleri inceledigini falan duymadim
oynakbasi34 canim gecmis olsun hic ihmal etme bende aksama bel fitigim icin gtcm doktra ins yaklask 10 sene once universtdeyken parktaki spor aletlernde ters bi hareket yapmism ustunede salncaktan sert bi sekilde sirt ustu dusunce...cift tarafli bel fitigi olsmstu bu aralar agrilar beni zorlmya basldi bakalim..kuvvetle muhtemel emar isteycktr..onada ne zamn sira gelir bilemuyrm gece bi saat verrse gdemm malum esimn durumndan oturu beni kim gotuteck..kendmde gdemem hayirlisi bakalim.
Bende foto yukleyip hemn silmek istiyorum yorumlarnzi almk istyrm ne dersnz
Çok memnun oldum :) Yapacağıızz olacak inanıyorumMerhabalar naslsnzzzzzUrmiaa3 hosgeldin cnm aramza sanirim en genc sensin zamanla bizi tanycksn ins ama kisaca ben:)elif 29 yasndym ogretmnm bi oglum var 2.5 yaslrnda kilom 72.5 hedefim 65 alti bakalim:)
oynakbasi34 cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda özlem diye birisi var,benim kilolarda, bir rakibim de o olabilir diye düşündüm,yer varsa çağırsak mı acaba?(birisi kapmadan )
Bende foto yukleyip hemn silmek istiyorum yorumlarnzi almk istyrm ne dersnz
15 dk kalca bacak egzesizi ve 400 belden asagi ziplama yaptim
Selam kizlar guzel aksamlar
Hos buldum kaptancim iyyim cok sukur sen nasilsin ...Hoş geldin canımNasılsın canım görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?