Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben 18 haftalık hamileyim şuan 57 kiloyum 6 ay dolana kadar 1 2 kilo vermek istiyorum kısmetse şuan her şey iyi gidiyo çok şükür 20.haftadan sonra da spora başlayacağım oynakbasi34 @yst38
Oooo kimler gelmiş
Canım hoşgeldin bebeğine çok sevindim hayırla kucağına alırsın inşallah
Maşallah kilon da gayet iyi hamilelikte kilo verilir mi kız dikkat et yeter ayyyy çok özlemiştim seni bi foto koy nasıl oldun merak ediyorum
Ben de 2 haftadır akapunktur a başladım 66 ile
Şuanda 63 civarıyım hedefim tabiki 55

İyi geceler kizlar,bogazim dugum dugum,basim bir milyon ,ne guzel sohpet almis basini gitmis.
Oncelikle banucum gecmis olsun,hayirlisiyla mayenenide atlatirsin insallah.rahatsizliklarin kilonu kilonda rahatsizliklarini tetikliyor zannimca.hani dun aksam ara vereyim vs dedin bence hic oyle bir sey yapma canim.aksine daha da hirslan.medela buraya menulerini paylasmiyorsun,bir hafta dene ve bence aradaki olumlu farki goreceksin.bir de tarcinli cay oneririm ,yeme ve tatli ataklarina karsi.insallah Allahtan sifalar diliyorum saglik sorunlarin icin.
İsilduru sana da gecmis olsun canim.vucudun demir uretmemesi demissin neden kaynaklaniyor bu sorun.gecen tv de denk geldi ,yanlos hatirlamiyorsam cia tohumuydu sanirim demir yonunden cok faydaliymis,bilmem yarari olurmu.
Yeni gelen arkadaslara da kocaman hosgeldiniz kizlar

Gelelim bana ,kizlar haftaya ev tasiyacagiz,yaklasik bnir yil gecici surelogine kv binasina tasiniyoruz.14yildir oturdugumuz evi sattik ,hem onun buruklugu ve sevinvi var uzerimizde.birde yavas yavas toarlanmaya da basladim artik.kafam su siralar baya dolu.ne olacak,nasil olacak vs.Allah yardimcimiz olsun insallah.tasinma isi bahara olsaydi cok iyi olacakti ama ,evi alanlarda bir an once tasinmak istediler,dogal olarak.biz de kv min kiracisini bekledik bir aydir.o da yeni ev aldi bu hafta tasinacak insallah.kisin badana olmaz,zor olur olsa da ama rengi degistirmeden yapacagiz artik,bir gunde .bakalim onumuzdeki hafta baya yogun ve yorucu gececek bizim icin.

Demir hep düşük benim oldum olası dedim Dr.da böbrek lerine baktır dedi aaaa dedim zaten babamın doğuştan calismiyormus bir böbreği geçen sene öğrendik dedim hemen kontrol ettirin dedi gidicem haftaya

Güzel bir sebepmis bizde öyle yapmıştık küçüktüm ben annanemin kiracısı çıktı bir yıl oturmuştuk evimiz bitene kadar çok güzel bir heycandi yeni ev çok büyüktü çok güzeldi yada ben çok küçüktüm :)))

Bugun ogleden sonra biraz kuruyemis ve biraz meyveyi kacirdim.ama onun disinda guzel gecti gunum.
Sabah,bir yumurtadan peynirli omlet,yarim dilim ekmek cay
Ara,yarim dilim kek ve sade kahve
Oglen/aksam bir oldu bugun .saat dort gibi yedim cunku.uc kasik kereviz yemegi,bol limonlu,uc kasikta nohutlu pilav .
Aksam,biraz kuruyemis ve iki portakal yedim

Demir hep düşük benim oldum olası dedim Dr.da böbrek lerine baktır dedi aaaa dedim zaten babamın doğuştan calismiyormus bir böbreği geçen sene öğrendik dedim hemen kontrol ettirin dedi gidicem haftaya
İhmal etme canim,sorun belli olunca muhakkak carelerin de devami gelir insallah.

Evet sukurler olsun ki oyle.burasi da ilk goz agrimiz,biraz onun duygusalligida var.bakalim hayirlisiyla tasinalim da .malum kis,tam okul oncesi gunu vs vs aklimda deli sorular....

Herşey yoluna girer inşallah oldumuda üst üste olur eşinin ameliyatı kızın sabahçı oluşu şimdide bu tek cocukmu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…