- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Oooo kimler gelmişKızlar ben 18 haftalık hamileyim şuan 57 kiloyum 6 ay dolana kadar 1 2 kilo vermek istiyorum kısmetse şuan her şey iyi gidiyo çok şükür 20.haftadan sonra da spora başlayacağımoynakbasi34 @yst38
Tesekkur ederim ,Allah razi olsun canim.yeni aldigimiz evin insaati devam ediyor .bu yuzden.Deniz hayırlı olsun hakkınızda neden bir yıl geçici
İhmal etme canim,sorun belli olunca muhakkak carelerin de devami gelir insallah.Demir hep düşük benim oldum olası dedim Dr.da böbrek lerine baktır dedi aaaa dedim zaten babamın doğuştan calismiyormus bir böbreği geçen sene öğrendik dedim hemen kontrol ettirin dedi gidicem haftaya
Evet sukurler olsun ki oyle.burasi da ilk goz agrimiz,biraz onun duygusalligida var.bakalim hayirlisiyla tasinalim da .malum kis,tam okul oncesi gunu vs vs aklimda deli sorular....Güzel bir sebepmis bizde öyle yapmıştık küçüktüm ben annanemin kiracısı çıktı bir yıl oturmuştuk evimiz bitene kadar çok güzel bir heycandi yeni ev çok büyüktü çok güzeldi yada ben çok küçüktüm :)))
Olmazzzzzz,hayirrrrr,kesinlikle olamazzzzzz.yazamasamda hep aklimda olacaksiniz.gunduz giremiyorum diye icim cimmi yiyiyor zaten.Deniz kilonda çok iyi zaten işlerini hallet bizi kilolarimizla baş başa birak
Evet canim.telaseli olacak,yeterki hayirlisiyla olsun hallolacak insallah.evet bir kizim var.Herşey yoluna girer inşallah oldumuda üst üste olur eşinin ameliyatı kızın sabahçı oluşu şimdide bu tek cocukmu senin
Sagol canim,gorusuruz sana da iyi gecelerBak karışmış gene opuyorum canım grsrz sana kolay gele iyi gclr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?