Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:1shok:
ewt çok ağır gerçekten ben yokum ozaman :))ciddiyim takımdan uzaklaştırmaksa ben vazgeçtim

ya ben geldım bugun kacırdım valla ramazandan once son gun dıye :) neyse ramazanla bırlıkte ıns 50 ye duscem umuyorum off cok moral bozuk ben de almaya basladım ... yarın sabah tartılcam ama ıse gec kalırım nete gıremem yazmak ıcın orda da gıremıyorum bırı bana tel no verebılır mıı??? msj atym sabah

4km yürüdüm sauna eşofmanıyla akşam 1 elma yedimm

hıc spor yapamıyorum ben yaa .. ıstede oturuyoruz butun gunbılmıyorum ne olcak. haftasonu ıftardan sonra sıkı spor dusunuyorum. ben bugun kı kılomu yazdırıyım bu kılo ısı sorun olcak. ıste telefonda yasak oldugum yerde telefonlarla calısıldıgı ıcın. senden rıca etsem bu mesaj gorulmeyebılır sayfa ılerlerse sabah. kaptana soyler mısın benı 58.2 yazsın.

slm ya ben gelince üzüm ve yeşilçay içtim marul-salatalık yedim ama çok açtım 1tane hurma yedim hurma tok tutuyo die onu seçtim ama hala açım sabredecem bişey yemek yok inş yarın fazla çıkmayız tartıda ya bna fazla olcm gibi gelio özlemcm ben grdüm senin kilonu olmzsa ben sölerim merak etme sen hadi herkese ii geceler gerçi beni duyan yok ama olsun

Arkadaşlar SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM .bEN SİZLER OLMADAN YAPAMAYACAĞIMI ANLADIM AĞLAYARAK GİTTİM AMA GÜLEREK GERİ DÖNDÜM. SİZLER MEĞERSE BENİM NEŞE KAYNAĞIMMIŞSINIZ ,ALDIĞIM NEFES GİBİ İÇTİĞİM SU GİBİ SİZE MUHTACIM.AFFEDİN BENİ ... YAZDIĞINIZ GÜZEL MESAJLARDAN DOLAYI HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM. ARKADAŞLAR BUGÜN İNANAMAYACAĞINIZ KADAR UZUN BİR GÜNDÜ BENİM İÇİN...BEN KARARIMI VERDİM SİZDEN BAŞKA BİR TAKIMDA OLMAK İSTEMİYORUM.(YER OLSA BİLE ) İYİ GECELER HEPİNİZE ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

hayırlı ramazanlar arkadaşlar yer varmı aranıza dönebilirmiyim geç oldu biraz ama cemiyetler bitti tatilimide yaptım kg mu da aldım yer varsa aranıza geri döneceğim

amanin bu da oldu teknolojinin gozune pal dokup yiyem benim kalas telefon bunuda yapti dneme tadinda ilk msjmi yaziyorum buraya -..Merhapa azracim kusura pakma eve hala a gecmedim...ama bi yol buldum tel dn griyorum buraya..

aytenim meşgulsün galiba cnm bende sahurumu hazırlayayım fırsatbulabilirsem gelirim yine ama öğlen buradayım allah nasip ederse hayırlı sahurlar

günaydın kaptanım ben bugün fazla giremicem yanımda eğitim gören biri var ekrana birlikte bakıyoruz :)kilomu yazıp kaçayım hatta ortalıktan yok aolyım en iyisi:)
tatilde 2.5 kg almıştım 500 gr vermişim sadece yani 84.5 kg ım..
sahurda bir yumurta bir domates 3 zeytin ve peynir yedim..
herkese hayırlı ramazanlar...öpüyorum sizi...

tmm cnm bnmmm

saol cnm bnnm
sende 8 vermesn bile 4 ver 5 ver olur muyerimseniben

ekledim cnm seniiiopuyorumnanaktan

:1shok:

ewt çok ağır gerçekten ben yokum ozaman :))ciddiyim takımdan uzaklaştırmaksa ben vazgeçtim
yok tabii şaka ama yaptırımlar olacakdr
hergün sen şişgosun mesajı mı yollasam acabakaydirigubbakcemile3

ha şöle ol işteee
yaz mesajını yaz kilonu bakalım bugün de

hayırlı ramazanlar arkadaşlar yer varmı aranıza dönebilirmiyim geç oldu biraz ama cemiyetler bitti tatilimide yaptım kg mu da aldım yer varsa aranıza geri döneceğim
cnm bnm şuan full doluyuz ama sen yaz yer oluır sa neden olmasın sen eski üyesiiinyerimseniben
amanin bu da oldu teknolojinin gozune pal dokup yiyem benim kalas telefon bunuda yapti dneme tadinda ilk msjmi yaziyorum buraya -..Merhapa azracim kusura pakma eve hala a gecmedim...ama bi yol buldum tel dn griyorum buraya..

teknolojiye de bi bak yaaaa
ii anm sen böle yaz ozmn bizelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…