bnm facee var mesaj ad ad soyad ekleyim seni bn
kızlar cezam aslında hazır ama biraz ağır kaaçr ii de olur aslında ama:1ninca:
size öneriim 1 ayda 8 kilo vermeyeni okuldan uzaklaştrr gibi takımdan uzaklaştrmmikötükedihüso
çok mu ağır yoksaCADIARZU
4km yürüdüm sauna eşofmanıyla akşam 1 elma yedimm
günaydın kaptanım ben bugün fazla giremicem yanımda eğitim gören biri var ekrana birlikte bakıyoruz :)kilomu yazıp kaçayım hatta ortalıktan yok aolyım en iyisi:)
tatilde 2.5 kg almıştım 500 gr vermişim sadece yani 84.5 kg ım..
sahurda bir yumurta bir domates 3 zeytin ve peynir yedim..
herkese hayırlı ramazanlar...öpüyorum sizi...
saol cnm bnnmslm kızlar azracım editörlüğün hayırlı olsun çok sevindim ya ee kaptanımıza da yakışır dimi:)) ya ben de o 8kilo vermek isteyen gönüllülerden olmak isterim ama biliyorum sen küçüksün diceksiniz yine haksız mıyım?? selma nereye gidiyosun ya sırf listede olmuyom die bizi bırkıp gitcen mi bea ne güzel paylaşımlarda bulunuoduk bu arada sbh 1yumurta 1k.kpeynir 2dilim kepek şekersiz çay ve domates yedim 15dk yürüdüm 50mekik çektim öğlen yine 1 yumurta bikaç kaşık düğü pilavı 2dilim kepek ekmek biaz da reçel yedim 50mekik dha çektim araöğünde 2brdak şekersiz yeşilçay içtim ve biaz da yoğurt yedim rapor böyle
ekledim cnm seniiiopuyorumnanaktandelikafadulden
8 kilo çok deilmi yaa zaten ben 8 kilo versem heddefime ulaşırım amaolsun bende varımmm bende gönüllüyüm 8 kilo veremezsem cezam ne olcak bide ben resim ekleyemiyorum facebookdan bulsak birbirimizide ordan baksanız bana :)))
yok tabii şaka ama yaptırımlar olacakdr:1shok:
ewt çok ağır gerçekten ben yokum ozaman :))ciddiyim takımdan uzaklaştırmaksa ben vazgeçtim
ha şöle ol işteeeArkadaşlar SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM .bEN SİZLER OLMADAN YAPAMAYACAĞIMI ANLADIM AĞLAYARAK GİTTİM AMA GÜLEREK GERİ DÖNDÜM. SİZLER MEĞERSE BENİM NEŞE KAYNAĞIMMIŞSINIZ ,ALDIĞIM NEFES GİBİ İÇTİĞİM SU GİBİ SİZE MUHTACIM.AFFEDİN BENİ ... YAZDIĞINIZ GÜZEL MESAJLARDAN DOLAYI HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM. ARKADAŞLAR BUGÜN İNANAMAYACAĞINIZ KADAR UZUN BİR GÜNDÜ BENİM İÇİN...BEN KARARIMI VERDİM SİZDEN BAŞKA BİR TAKIMDA OLMAK İSTEMİYORUM.(YER OLSA BİLE ) İYİ GECELER HEPİNİZE ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
cnm bnm şuan full doluyuz ama sen yaz yer oluır sa neden olmasın sen eski üyesiiinyerimsenibenhayırlı ramazanlar arkadaşlar yer varmı aranıza dönebilirmiyim geç oldu biraz ama cemiyetler bitti tatilimide yaptım kg mu da aldım yer varsa aranıza geri döneceğim
amanin bu da oldu teknolojinin gozune pal dokup yiyem benim kalas telefon bunuda yapti dneme tadinda ilk msjmi yaziyorum buraya -..Merhapa azracim kusura pakma eve hala a gecmedim...ama bi yol buldum tel dn griyorum buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?