- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Aygulcum bende takip yolladim gormen gerekir
Gordum rakibem guzel hatunBen gördüm seni rakibem çok hoşsun maviş sen gördünmu beni
Kizlar foto yuklemeye calistim kabul etmiyo boyut falan diyor 1 tane atabildim
Beni takip edenler gorebilir sizde atin gorelim gul cemalinizi
Bugünde annem sağolsun uğradık kızlarla bir elmalı kurabiye bir dilime yakın börek incecik bir dilimde tiramisu anam nere gidem itiraflara gel
TesekkurlerSu perisi86
Herkese merhaba
Ben 3ay once dogum yaptim. 55ile hamile kaldim. 80ile doguma girdim. Suan 67 kiloyum. Hedefim yine 55e dusmek.
29 yasindayim. Boyum 1.60.
Özelden nisana giderken son halimi gönderdim AygülKisiler ayarında cnm album oluştura girip yapabilirsinSu perisi86
Özel özel yolluyorum :)) gormek isteyenler parmak kaldırsın
Sagol kaptancim iyi uykularGördüm canımmaşallah çok hoşsunuz Ana kız
Hiçte kilon yok bana göre
Abowwwww bu durumda yarın az daha eksi beklemiyorum
Şaka bir yana ama bu kadar kaçamaktan sonra haftaya kadar kaçamak yok sana
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz TAkım Kaptanı Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ( gerçi daha dolu dolu 17 ve 7 değiller )
Maşallah kilon gayet güzelama inşallah hepbirlikte hedefine ulaştığınıda göreceğiz.
Bu arada RAbbim yavrunu Analı babalı büyütsünAminnnnnnnnnn
Geç oldu uzun uzun kendimi tanıtamıyorum ama yarın söz telafi ederiz
Kızlar bana müsaade sabah yine 8de yollara döküleceğimgelince rahat rahat sohbetimizi ederiz nasılsa
Hepiniz Allaha emanet olun çokta geçe kalmayın uykunuzu alın ki yarın bildirim günü malum ödem oluşmasın
Kocaman öpüyorum hepinizi
Musmutlu ne guzel ismin varTesekkurlerSu perisi86
Herkese merhaba
Ben 3ay once dogum yaptim. 55ile hamile kaldim. 80ile doguma girdim. Suan 67 kiloyum. Hedefim yine 55e dusmek.
29 yasindayim. Boyum 1.60.
Sagol canim 167 boy 91 kilo kimse inanmasadaAyy cok tatliymissin cnm bu arada boy kilo nekadar diHuzurvemavi
Aygül kız bende uğraşıyorum aynı yeri bulmaya resim atmaya dimek yanlışlıkla beni alintiladin yok sana resim
Sagol canim 167 boy 91 kilo kimse inanmasada
Cok ski etliyim daha once plates falanda yapmistim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?