Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hosbulduk canım insallah diyorum ben de.
Şu haftayi hayirlisiyla bir atlatsak .tatil sonradi cok daha istikrarli olacagim.bu hafta ve gecrn hafta pek istedigim gibi olmadi.
Evet tatilden dolayi biraz gec kalkiyoruz pek duzen olmuyor
Bende havalar isinsa yuruyus yapsam spor yapmadan veremiyorum

Bugün yediklerim
Sabah yumurta,peynir zeytin iki dilim ekmek

Öğlen lahana kavurması bir kase yoğurt iki dilim ekmek

Ara bir avuç Fındık badem ceviz

Aksam Üç kaşık bezelye yemeği bir küçük tabak bulgur pilavı
Salata yoğurt

Öğlen 30 dk spor Akşam 20dk
Toplam 50dk

Ay inşallah canım sende aynısın o zaman kaldığımız yerden devam♡ Eddoras

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana

Sabah kızkardeşimle kahvaltıya buluştuk sonrada biraz AVMde dolaşıp çocukları eğlendirdik sonrada bir baktım net yok deli oldum daha yeni net geldi sayılır hatta biraz evvel eşimin halası aradı onlardada sabah beri internet yokmuş sırf bize mi özgü sizdede varmı diye öğlen aramıştı düşünün kaç saat oldu onlarda hala yok

Havalar biraz değişince anında internette sıkıntı oluyor ya deli oluyorum

Allah Allah msj yok oldu nire gitti ki Banu birlikte Karatay yapalım ama önce ilaç ve iğnelerine hemen başla

Benimki tam karatay sayılmaz ama Herşeyin organiğini bulamam ( bulurum aslındada maşallah fırsatçılar baya fiyat şişiriyorlar bazı ürünlerde ama elimden geldiğince uymaya çalışırım özellikle leptin olayına )

oynakbasi34 canim interneti hemen devir yaparlarmi bilmiyorum,bir de yerlesme sureci,eger giremezsem haberiniz olsun dedim.

Canım sana kolay gelsin inşallah çabucak sıkıntısız bir şekilde geçer o bir yılda
Paylaşımı kafana takma canım şu an zaten listede değilsin henüz o yüzden idare ederiz tabiki he fırsatın olursa sohbete gelirsin ve bir hafta 10 gün sonrada yine devam edersin Nasılsa düzenli paylaşımın oldu hep bu güne kadar döndüğünde de seni listeye dahil ederiz nasılsa deneme süresi de bitmiş olucak Tabi sen yinede dikkat et ki kilo vermiş olarak dön

Demir hep düşük benim oldum olası dedim Dr.da böbrek lerine baktır dedi aaaa dedim zaten babamın doğuştan calismiyormus bir böbreği geçen sene öğrendik dedim hemen kontrol ettirin dedi gidicem haftaya

Aman ihmal etme canım mutlaka sende doktora git
Bak ben yarın gidiceğim yine Ne göğüsmüş anasını satam
Demin oturup hemen koltuk altlarımıda ağda yaptım ( çok az vardı ama doktora ayıp olur sevmem öyle minik de olsa birşeylerin görünmesini

oynakbasi34 kaptanim nereleedesn seeeeennnnnnnnn((((((

oynakbasi34 Banu abla bugün ilkkez girmedin inş önemli bişey yoktur
Merak ediyoruz seni kaptanim ☺

Çok sağ olun kızlar İnternet maduru oldum Akşam çaya kızkardeşime gittik doğum günü diye ( herkes bir dilim pasta yedi ben sadece 2 - 3 çatal aldım aslında hiç almasaydım iyidi de kızkardeşim çok ısrar etti ama kendi doğum günümü saymazsam ki o gün kesinlikle pasta almayacağım bir sonraki doğum günü ağustosta küçük kuşumun ki o zamana kadar baya fark görmüş olurumda asla ağzıma sürmem )

Kızlar herkes az çok yarın kaç çıkacağını tahmin ediyordur yada biliyordur

Kaptanim yüzde kaç olmamız gerekiyor

Inşallah herkes kilo veya gr verebilmisizdir

Canım takım ortalamamız 0,30% un üzerinde olması lazım Notaları ancak ilk 3e girebilirsek sildirebiliriz ama bu hafta olmazsa bir sonraki hafta sildiririz Allahın izniyle çünkü eminim bugünden sonra herkes çok daha dikkatli olacak

Ben sabah malum yine doktor yollarına düşeceğim ama işim 1 saati bulmadan biter ve evime dönerim en geç 11de diye tahmin ediyorum ( oda kar yağarda trafik olursa minibüsle döneceğim için )
Orda yürüyeceğim zaten belli bir mesafe ama söz eve gelincede plates yapacağım

Bu arada bugün sabahtan 4 500 adım yürümüşüz kızkardeşimle çok iyi değil ama hiç yoktan iyidir ki ayrıldıktan sonrada ben baya yürüdüm ( eve geçene kadar )

Hos geldin canim gozumuz yollarda kaldi

İyi akşamlar hanımlar
Iyi aksamlar hosgeldin rakibem ...

Npynz bakim kış diyemi nedir iştahlar açık malesef ama bu sabah geçen haftaya nazaran baya eksiydim umarım bugün yediklerim sonucu değiştirmez
Neler yedin ki anlat hele

Ben en iyisi bugün bildirim yapayım sabah çünkü su toplamış olucam biliyorum karbonhidrat yiyince ben çok sisiyorum
Bu kadar dert.ettigine gore yedin hamurlu biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…