- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Evet tatilden dolayi biraz gec kalkiyoruz pek duzen olmuyorHosbulduk canım insallah diyorum ben de.
Şu haftayi hayirlisiyla bir atlatsak .tatil sonradi cok daha istikrarli olacagim.bu hafta ve gecrn hafta pek istedigim gibi olmadi.
Evet hareket şart ben de ilk firsstta yuruyus ve egzersizlee baslayacagim.Evet tatilden dolayi biraz gec kalkiyoruz pek duzen olmuyor
Bende havalar isinsa yuruyus yapsam spor yapmadan veremiyorum
Senin boyun kac canm kilon gayet iyi benim hedefiminde altindaEvet hareket şart ben de ilk firsstta yuruyus ve egzersizlee baslayacagim.
Hos geldin canm evet gelirdi kaptancim bu saatlerde gelemedi iyidir insallah
Ay inşallah canım sende aynısın o zaman kaldığımız yerden devam♡işte fena değil diyelim.takımdan ayrıldığım kilodan 600 gr.fazlayım şu an.82 kiloya kadar çıktım bi aramsonra yeni eve taşındım.ev dubleks.merdiven in çık 4 kilo verdim.dahada almadm.ama biraz daha kilo verip korumaya geçmem lazm.
sende ne güzel kilo almadan hamile kalmışsın canım.doğumdan sonra fazla kilolarla uğraşmazsın en azından.
Allah Allah msj yok oldu nire gitti ki Banu birlikte Karatay yapalım ama önce ilaç ve iğnelerine hemen başla
Gelelim bana ,kizlar haftaya ev tasiyacagiz,yaklasik bnir yil gecici surelogine kv binasina tasiniyoruz.14yildir oturdugumuz evi sattik ,hem onun buruklugu ve sevinvi var uzerimizde.birde yavas yavas toarlanmaya da basladim artik.kafam su siralar baya dolu.ne olacak,nasil olacak vs.Allah yardimcimiz olsun insallah.tasinma isi bahara olsaydi cok iyi olacakti ama ,evi alanlarda bir an once tasinmak istediler,dogal olarak.biz de kv min kiracisini bekledik bir aydir.o da yeni ev aldi bu hafta tasinacak insallah.kisin badana olmaz,zor olur olsa da ama rengi degistirmeden yapacagiz artik,bir gunde .bakalim onumuzdeki hafta baya yogun ve yorucu gececek bizim icin.
oynakbasi34 canim interneti hemen devir yaparlarmi bilmiyorum,bir de yerlesme sureci,eger giremezsem haberiniz olsun dedim.
Demir hep düşük benim oldum olası dedim Dr.da böbrek lerine baktır dedi aaaa dedim zaten babamın doğuştan calismiyormus bir böbreği geçen sene öğrendik dedim hemen kontrol ettirin dedi gidicem haftaya
Kızlar herkes az çok yarın kaç çıkacağını tahmin ediyordur yada biliyordur
Kaptanim yüzde kaç olmamız gerekiyor
Inşallah herkes kilo veya gr verebilmisizdir
Olurmu kine:) kaptanimm
Hos geldin canim gozumuz yollarda kaldiSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür kavuşturana
Sabah kızkardeşimle kahvaltıya buluştuk sonrada biraz AVMde dolaşıp çocukları eğlendirdiksonrada bir baktım net yok deli oldum daha yeni net geldi sayılır hatta biraz evvel eşimin halası aradı onlardada sabah beri internet yokmuş sırf bize mi özgü sizdede varmı diye öğlen aramıştı düşünün kaç saat oldu onlarda hala yok
Havalar biraz değişince anında internette sıkıntı oluyor ya deli oluyorum
Benimki tam karatay sayılmaz amaHerşeyin organiğini bulamam ( bulurum aslındada maşallah fırsatçılar baya fiyat şişiriyorlar bazı ürünlerde ama elimden geldiğince uymaya çalışırım özellikle leptin olayına )
Canım sana kolay gelsininşallah çabucak sıkıntısız bir şekilde geçer o bir yılda
Paylaşımı kafana takma canım şu an zaten listede değilsin henüz o yüzden idare ederiz tabikihe fırsatın olursa sohbete gelirsin ve bir hafta 10 gün sonrada yine devam edersin Nasılsa düzenli paylaşımın oldu hep bu güne kadar döndüğünde de seni listeye dahil ederiz nasılsa deneme süresi de bitmiş olucak Tabi sen yinede dikkat et ki kilo vermiş olarak dön
Aman ihmal etme canımmutlaka sende doktora git
Bak ben yarın gidiceğim yineNe göğüsmüş anasını satam
Demin oturup hemen koltuk altlarımıda ağda yaptım ( çok az vardı ama doktora ayıp olur sevmem öyle minik de olsa birşeylerin görünmesini
Çok sağ olun kızlar İnternet maduru oldumAkşam çaya kızkardeşime gittik doğum günü diye ( herkes bir dilim pasta yedi ben sadece 2 - 3 çatal aldım aslında hiç almasaydım iyidi de kızkardeşim çok ısrar etti ama kendi doğum günümü saymazsam ki o gün kesinlikle pasta almayacağım bir sonraki doğum günü ağustosta küçük kuşumun ki o zamana kadar baya fark görmüş olurumda asla ağzıma sürmem )
Iyi aksamlar hosgeldin rakibem ...İyi akşamlar hanımlar
Neler yedin ki anlat heleNpynz bakim kış diyemi nedir iştahlar açık malesef ama bu sabah geçen haftaya nazaran baya eksiydim umarım bugün yediklerim sonucu değiştirmez
Bu kadar dert.ettigine gore yedin hamurlu biseylerBen en iyisi bugün bildirim yapayım sabah çünkü su toplamış olucam biliyorum karbonhidrat yiyince ben çok sisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?