- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ben göremedim canımKizlar foto yuklemeye calistim kabul etmiyo boyut falan diyor 1 tane atabildim
Beni takip edenler gorebilir sizde atin gorelim gul cemalinizi
Masallah rakibem simdiden tebrik ediyorum guzel gitmisTabisi sabahtan giremem ben zaten şöyleki 86.5 olmuştum ya +3 kilo ile 84.9 idim sabah artikin ilgililere duyurulur yani -1600 Gr dahada giderdide KV sağolsun içli köfte yaptı iki gündür azda olsa yiyorum
Ama tatlilar hamurlar da yenmis bilmiyorum haftaya bunlari yakman lazim kacamak hakkin dolmus benceBugünde annem sağolsun uğradık kızlarla bir elmalı kurabiye bir dilime yakın börek incecik bir dilimde tiramisu anam nere gidem itiraflara gel
Kizlar foto yuklemeye calistim kabul etmiyo boyut falan diyor 1 tane atabildim
Kizlar foto yuklemeye calistim kabul etmiyo boyut falan diyor 1 tane atabildim
Bugünde annem sağolsun uğradık kızlarla bir elmalı kurabiye bir dilime yakın börek incecik bir dilimde tiramisu anam nere gidem itiraflara gel
TesekkurlerSu perisi86
Herkese merhaba
Ben 3ay once dogum yaptim. 55ile hamile kaldim. 80ile doguma girdim. Suan 67 kiloyum. Hedefim yine 55e dusmek.
29 yasindayim. Boyum 1.60.
Canım 500 -600gr gibi sanki eksi olacak bendedeBen bu hafta kendimden umutlu degilim sende nasilSu perisi86
Ben gördüm seni rakibem çok hoşsun maviş sen gördünmu beni
Aygulcum bende takip yolladim gormen gerekirBen gormedim seni tek rakibine ozel mi yukleyecen ne
Nerden ekleniyor bir bulabilsem ekliycemSagol canm bende zor ekledim boyut diyor kolaj yap resmini daha kolay kabul ediyor
Canım 500 -600gr gibi sanki eksi olacak bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?