Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmaya mesaj çektim arkadaşlar cvp gelmedi
cemre geç kaldı
kurlalar unutuldu sanırım en geç saat12 idi bildirm işi
huselde tatilde bu hafta izinli sabit
bildirmi yapıyoruz şuan

selam kızlar nasıl gidiyor oruç??
ben gayet iyiyim ama çok uykusuzum sahurdan sonra pek uyuyamadım..bu aralarsize yazamıyorum maalesef ama p.tesiden itibaren açığı kapatcam merak etmeyin:)
dağçileği ve asuum çok tebrik ederim kızlar süpersiniz..

teşekkür ederim.......zemuszemus

saol canım.. bende uyuyamadım ya yatcam birazdan.. gerçi oruç değilim ama sahura kalktım..dahada bi lokma geçmedi boğazımdan.. akşama kadarda yemem heralde..insan diyet yapınca orucuda kolay tutuyor..benim bünye alışmış artık acıkmıyorum..

ahh benim de yatma şansım olsa ne güel olurdu yaaa

6. TAKIM * *118.ETAP SONUÇLARI**
kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0 / 0 % )
referans ( 73,6 / 73,0 / 0,6 / 0,82 % )
Naz ( 60,0 / 61,8 / -1,8 / -3,0 % )
mmmf27 ( 62,0 / 60 / 2.0 / 3.23%)
yumukum ( 73,0 / 73,0 / 0 / 0 % )
nilüfer 79 ( 66,0 / 66,0 / 0 / 0 % )
nurhayatk ( 78,0 / 79,0 / -1 / - 1,28 % )
pınarım (88,0 / 89,0 / -1 / -1,14 % )
ceylin ( 61,9 / 62,3 / -0,4 / - 0,65 % )
melek ( 69,7 / 71,1 / -1,4 / -2,01 % )
kirazz_z ( 72,5 / 73,0 / -0,5 / -0,69 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 783,7 / 787,2 / -3,5 / - 0,45 % )

slm kardeş takımcım
listemizi bakarmısınız,onay bekliyoruz

Mehaba arkadaşlar nasısınız? güne sizlerle başlamak çok güzel, insan elindekilerin kıymetini bilmeli ve dört elle sarılmalı öyle değil mi?
61.8 / 60.6 / (1.2) (1.9 % ) Böyle olmaması gerekiyordu ama neyse...

TÜnaydınn kızlarrr.....

Hepınıze hayırlı ramazlar dılıyorummm....rabbım herŞeyı gÖnlÜmÜze gÖre versın..

Denır kı bıze "hıÇbırŞey - benımdır- deme. De kı -sadece yanımdadır" ve
denır kı " ne bu senındır ne de suyu ıÇen dudak.... ıkısı arasındakı yakınlık, o'nun ıznıyledır, o'nun ısmıyledır".
AÇlıĞı ve susuzluĞu her hıssedıŞte, yer yÜzÜne mÜsaade ıle yaŞamanın tadı yayılır damaĞımıza. Mahrumıyetımızı hatırladıkÇa dÜnyada mısafır ıznı ıle ve ızzetı ıle nefes almanın genıŞlıĞı doĞar gÖnlÜmÜze. BÖylece sÜreklı devınen ve sÖzsÜz de sÖylenen bır "bısmıllah"a dÖnÜŞÜr oruÇ.
Ramazan'ımız mÜbarek olsun bız "oruÇ'u"

Denır kı bıze "hıÇbırŞey - benımdır- deme. De kı -sadece yanımdadır" ve
denır kı " ne bu senındır ne de suyu ıÇen dudak.... ıkısı arasındakı yakınlık, o'nun ıznıyledır, o'nun ısmıyledır".
AÇlıĞı ve susuzluĞu her hıssedıŞte, yer yÜzÜne mÜsaade ıle yaŞamanın tadı yayılır damaĞımıza. Mahrumıyetımızı hatırladıkÇa dÜnyada mısafır ıznı ıle ve ızzetı ıle nefes almanın genıŞlıĞı doĞar gÖnlÜmÜze. BÖylece sÜreklı devınen ve sÖzsÜz de sÖylenen bır "bısmıllah"a dÖnÜŞÜr oruÇ.
Ramazan'ımız mÜbarek olsun bız "oruÇ'u" TUTARKEN "ORUÇ'TA BıZı TUTSUZ ıNŞALLAH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…