Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım oldukça iyisin ya....bırakmak yok mücadeleye devam.....

herkese selam,
nasılız görüşmeyeli umarım herkesin hayatında herşey yolundadır,
hepinize ve bütün islam alemine hayırlı ramazanlar...

Asum pepegm kiz telefondan griyorum puraya.. asu bugun dr tanita ya grdim ve test de 3 hanelere ramak kalmis
AFERİN BACIM SNA KAÇ KG SUN ben 78 oldum 4kg aldım
Allah mini operadan razi olsun vallaa...asum sana guzel sahurlar janem pen de uyujam simdi...

cnm bnm şuan full doluyuz ama sen yaz yer oluır sa neden olmasın sen eski üyesiiinyerimseniben
tamam canım ozaman ben arada takılırım ozaman

selam arkadaslar ne haber ben bebişimi düşürdüm belki dumussunnuzdur zor günler gecirdim pc pek girmedim tatile gitmiştim hepinizi öpüyorum yorumlarınız için tesekkürler

Asucum tanita da 99 u gordum yeminle gerci reglym etkisi vardir ama ciddn durumum vahm . raporla ilac verdi dr ayrija amelyat olajam ama kilo yuzundn kaldi meniskus varms pende . . elma diyetine pasladim ve asujum elma sirksinde paslijam . . eskilerdn selma da var ama memlektine kacmis

arkadaşlar şimdiden hepinize iftar için afiyet olsun diyorum....Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları......ne olur fazla kaçırmayın iftarda......:a015:

kızım ne yaptın sen be sanki ben kg almamışım gibi seni fırcalıcaktım az kalsın geçmiş olsun cnm bende sirkeye tekrar başlamayı düşünüyom ama cesaretim yok
geldim kızlar geldim burdayım artıkın ama haliniz içler acısı kuzular ne ettiniz böyleklava:

ana huselciğimde burdaymış bacım görmedinmi beni bende burda burdayım

amanın unuttum şaşkınlıklan hayırlı ramazanlar bugün leyla gibi dolanıyom zaten oruç başıma vurdu sanırsam

slm kaptanım çoooooooooooook özür diliyorum ben hayır unutmadım bildirimi hatta sabah erkenden tartıldım ki yapcaz die ama şansa bakın ki bugün hatlardan dolaı internet gitti evde malesef girmedim aha şimdi geldi gelir gelmez ben de girdim ama aklımda hep bura vardı ya tekrardan çoook özür diliom ceza alcak mıyım acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…