- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Mehaba arkadaşlar nasısınız? güne sizlerle başlamak çok güzel, insan elindekilerin kıymetini bilmeli ve dört elle sarılmalı öyle değil mi?
61.8 / 60.6 / (1.2) (1.9 % ) Böyle olmaması gerekiyordu ama neyse...
herkese selam,
nasılız görüşmeyeli umarım herkesin hayatında herşey yolundadır,
hepinize ve bütün islam alemine hayırlı ramazanlar...
İlkİnde eksİk yazmıŞımda kusura bakmayın tekrar yazdım...
herkese selam,
nasılız görüşmeyeli umarım herkesin hayatında herşey yolundadır,
hepinize ve bütün islam alemine hayırlı ramazanlar...
AFERİN BACIM SNA KAÇ KG SUN ben 78 oldum 4kg aldımAsum pepegm kiz telefondan griyorum puraya.. asu bugun dr tanita ya grdim ve test de 3 hanelere ramak kalmis
Allah mini operadan razi olsun vallaa...asum sana guzel sahurlar janem pen de uyujam simdi...
selam arkadaslar ne haber ben bebişimi düşürdüm belki dumussunnuzdur zor günler gecirdim pc pek girmedim tatile gitmiştim hepinizi öpüyorum yorumlarınız için tesekkürler
canım oldukça iyisin ya....bırakmak yok mücadeleye devam.....
Çok iyisin ,beni çok güzel motive ediyorsun. TEŞEKKÜR EDİYORUM.
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM.
selam arkadaslar ne haber ben bebişimi düşürdüm belki dumussunnuzdur zor günler gecirdim pc pek girmedim tatile gitmiştim hepinizi öpüyorum yorumlarınız için tesekkürler
kızım ne yaptın sen be sanki ben kg almamışım gibi seni fırcalıcaktım az kalsın geçmiş olsun cnm bende sirkeye tekrar başlamayı düşünüyom ama cesaretim yokAsucum tanita da 99 u gordum yeminle gerci reglym etkisi vardir ama ciddn durumum vahm . raporla ilac verdi dr ayrija amelyat olajam ama kilo yuzundn kaldi meniskus varms pende . . elma diyetine pasladim ve asujum elma sirksinde paslijam . . eskilerdn selma da var ama memlektine kacmis
geldim kızlar geldim burdayım artıkın ama haliniz içler acısı kuzular ne ettiniz böyleklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?