Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim şansımdan olsa gerek 1 haftadır sıra bekliyorum takıma girmek isteyenler çoğaldı. Kızlar gece ne yediniz? Ben 1 adet haşlanmış yumurta ve 2 adet grissini yedim. ıftardan buyanada 3 lt su içtim.
ıftarda ise; 6 kaşık pirinç pilavı 2 adet közlenmiş biber sonrasındada toplam 3 adet elma, hepinize ıYı GECELER.

allahım ne tatlı bi takımsnz siz ölekaydirigubbakcemile3
güzel cezaymış bizde mi etsek ne etsek

kaptanım ben yine aynı kilodayım yani 62.5kaydirigubbakcemile3

zaten bnbde seni sabit geçmiştim
ama bi daha olmassnklava:

günaydın kızlar tabi hepiniz uyuyorsunuz demi ohhh ne ala biz çalışıyoruz
uykum var benim yaaaaaa
bende sahurda yumurta yedim haşlanmış + peynir + domates + salatalık
iftardada aç karnına 4 bardak su içmişim karnım doydu zaten 1 parçada pizza yedim küçük bir parça

günaydın arkadşlar
iftarı yazıyorum
bi kase çorba
3 adet köfte 2 çatal kızartma bol salata birde yoğurtlu havuç salata
soda içtim birde kazn dbi yedim ama o da 2 çatal dı

sahur ise
1 bardak light süt
tost

ve bu sırada da 3lt su

slm kızlarrr.....

iftarda 1 litre su içtim.. 3 hurma 1 kaşık ayran çorbası + 1 ykm. kaşığı barbunya + 3-4 tanede makarna tattım..
ayrıca yatana kadar 2lt .su içtim...

sahurdada küçük bir dilim pide + lor + 1 bardak çay + 1 tatlı kaşığı bal + 1 yumurta + ve 4 bardak su içtim...

ben bugün çok YOĞUNUMMM BıR DAHA GıREMEM SANIRIMMM....

HEPıNıZ KENDıNıZE ıı BAKINN HOŞÇAKALINNN

gunaydınnn herkesee ama gene yakalayamadım sızı ya ben kılomu cok soylemısım ama en son tartıldıgımda oyleydım ne zamandı hatırlamıyorum ama vermıs de olabılırım tabı o kıloya cıkıp kıyafetlerden anlıyorum yenı aldıgım pantolon olmuyodu hafta basında cok moralm bozulmustu sabah tartıldım 57.4 onumuzdekı cuma 55 li rakamları gormezsem cıdden ben cıkcam takımdan kendımı kotu hıssedıyorum. takıma gırmek ısteyen bırsuru kısı var. ben sabah ıse gıdıyorum aksam 8 ı buluyo gelmem orda nete gıremıyorum. paylasım falan yapamıyorum aksam da kımseye denk gelmıyorum zaten gelsem de cok kalamıyorum... durum boyle ıste...

günaydın herkese..ben biraz keyif yapayım dedim geç kalktım.....
yediklerime gelince;
1 kase patatesli mercimek çorbası
yeşil salata
havuç salata
kırmızı biber salata
1 lt su
arada şkersiz çay ve elma 1 lt su
sahurda
2 dilim kepek ekmek
1 dlim peynir
yarım domates.....

ii başladık ii gider inşallah......

dün iftardada sahurdada en az ben yemişim hehehe

dün akşam iftarımı yazmıştım yatana kadarda 2.5lt su ve 1 elma yedim
sahurdada 1 bardak süt 3 tane etiform büsküvi ezan okunana kadar 1 lt su içtim

dün iftardada sahurdada en az ben yemişim hehehe

dün akşam iftarımı yazmıştım yatana kadarda 2.5lt su ve 1 elma yedim
sahurdada 1 bardak süt 3 tane etiform büsküvi ezan okunana kadar 1 lt su içtim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bugün daha az yicem ama salatalar dayanılmazdı.....

slm ben de dün iftarda yarım tbk fırında patates yarım kase çorba salata küçük parça pide 2 kaşık da bulgur pilavı yedim akşam da 1dilim elma bi iki tane de üzüm yedim 2.5ltre su içim bugün sahurda ise 1 yumurta 1k.k peynir domates şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek yedim sporlarıma gelince sbh 20dk yürüyüş 50mekik öğlen 30dk yürüyüş şimdi de mekik çekcem böle tamam kaptanım bi daha olmaz merak etme sen ben seni yormam tabi büyük konuşmayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…