slm kaptanım çoooooooooooook özür diliyorum ben hayır unutmadım bildirimi hatta sabah erkenden tartıldım ki yapcaz die ama şansa bakın ki bugün hatlardan dolaı internet gitti evde malesef girmedim aha şimdi geldi gelir gelmez ben de girdim ama aklımda hep bura vardı ya tekrardan çoook özür diliom ceza alcak mıyım acaba???
canım ya bende istiyorum zayıflamak yaaaaaa dogumdan yeni çıktım biliyosun bu ayın 24 ünde 2 ay olucak 15 kilosu gitti kaldı 5 kilo ama ben en az 8 kilo vermek istiyorum emziriyorumcokacimcoook sizin kadar sıkı diyet yapamam ama dikkat ediyorum benide alın takıma yavvvv:1hug:CUMA YARIŞMASI 118. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR
1.dagcilegi ( 78,0 / 74,1 / 3,9 / 5% ) 8. TAKIM :hooray:a.s.
2.mmmf27 (62 / 60/ 2 / 3,23 % ) 6. TAKIM a.s.
3. asuuum ( 66,1 / 64 / 2,1 / 3,18%) 8. TAKIMa.s.:teytey:
yani kızlar sizinle gurur duyoruma.s.ve ayakta alkışlıorumalkisalkisalkis
azra_sıla amirim ve diğer kızlara seslenmek istiyorum. Bana 14 takımdan teklif geldi. Ne dersiniz. 8 Takım dostları lütfen bana yer açın sizler benim ilk gözağrım sınız. Beni takımlarına davet etmeleri beni çok gururlandırdı ama...(acele cevap)
canım ya bende istiyorum zayıflamak yaaaaaa dogumdan yeni çıktım biliyosun bu ayın 24 ünde 2 ay olucak 15 kilosu gitti kaldı 5 kilo ama ben en az 8 kilo vermek istiyorum emziriyorumcokacimcoook sizin kadar sıkı diyet yapamam ama dikkat ediyorum benide alın takıma yavvvv:1hug:
canımcım ben zaten dikkat ediyorum yediklerime sütü çogaltan sıvı şeyler su, bitki çayı, meyve suyu vs.onları alıyorum zaten... ekmek az yiyorum abur cuburu kesmeye calışıyorum bide hiç sevmezken tatlı ve çikolata düşkünlüğü baslamıştı hamileyken onu da kestim egzersizde yapıyorum 8 kilo vermem lazım canımmafoldumbendogumdan sonraki foto mu gördün mü albümde canımanam cnm yeni annişim daha 2 aylık bebğin var
nasıl kıyım bn ona sana
illaki sütün azalır
üzülrüm ozmn bn
canımcım ben zaten dikkat ediyorum yediklerime sütü çogaltan sıvı şeyler su, bitki çayı, meyve suyu vs.onları alıyorum zaten... ekmek az yiyorum abur cuburu kesmeye calışıyorum bide hiç sevmezken tatlı ve çikolata düşkünlüğü baslamıştı hamileyken onu da kestim egzersizde yapıyorum 8 kilo vermem lazım canımmafoldumbendogumdan sonraki foto mu gördün mü albümde canım
alkisalkisalkissende ii motive ediyon heeekaydirigubbakcemile3demek isteyince girilmiyo dolumafoldumbenaglarım şimdi...cumadan cumaya mı yazılıo napım ölesine yazım bende hepinizden önce zayıflıyımda beni kacırdınıza pişman edeyim sizi de görün:roflol:fıstık gbiisin taş gibi hatunsun
bakmazmıyım hiiç hele o tatlı kızın:ecrin_bebek:Şeniz
o kilolar da gitceeek
cnm şimdi takım full dolu
istersen yaz motive olmak için
bizm kızlar ii motive eder senii
yer açılırsa buyur gel
alkisalkisalkissende ii motive ediyon heeekaydirigubbakcemile3demek isteyince girilmiyo dolumafoldumbenaglarım şimdi...cumadan cumaya mı yazılıo napım ölesine yazım bende hepinizden önce zayıflıyımda beni kacırdınıza pişman edeyim sizi de görün:roflol:
kim demiş:dilcikar:görürsünüz size rakip takım bilem kurarımlülülülülülü:roflol:pişman et hadi kız biziiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
edemez ki edemez kilülülülülülüopuyorumnanaktan
aynen cnm dökülüyozluboşum anca gördüm kıs
dökülüyoz teker teker(tabi ne tekeri malum:=)))
sanada hayırlı ramazanlar cnmamanın unuttum şaşkınlıklan hayırlı ramazanlar bugün leyla gibi dolanıyom zaten oruç başıma vurdu sanırsam
kız yer varsa bende geleyim böyle motive olamıyorum aktif yarışmacı olmam lazımazrajim ben 6. takima sanirim girdim. . . . 6gretmenim sekerim penim selmaji sanirim evine dondun artik rakibemsin:) iyi geceler hayirli sahurlar cumlenize. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?