Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar nasılsınız oğlumun elişnden aldım sonunda bilgisayarı
sahuru biliyosunuz zaten 1 bardak süt iftardada büyüük bikase(salata kasesi)hazır çorba 1 büyüük kase salata (yagsız)1kk dan az peynir 4 tane de hoşaftan seçtimkayısı 1 saat snra 1maxdondurma(60kalori)
2 lt su içtim
3km sauna eşofmanıyla yürüdüm
çok yememişim dimii

nerelerdesınızzz... ben sahurda 1 dılım kepek ekmek domates peynır 1 zeytın yedım he bıde bı kase corba ıcmıstım. 1 cay 2 bardak su ıcmıstım. ıftarda bı kase corba bırazcık pıde :) olmazsa olmaz ılk gun daha bıraz taze fasulye yarın sahurda ve ıftarda elma yemeyı dusunuyorum..

kaç kilosun yaz bakalıımCADIARZU

CUMA YARIŞMASI 118. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR

1.dagcilegi ( 78,0 / 74,1 / 3,9 / 5% ) 8. TAKIM :hooray:a.s.

2.mmmf27 (62 / 60/ 2 / 3,23 % ) 6. TAKIM a.s.

3. asuuum ( 66,1 / 64 / 2,1 / 3,18%) 8. TAKIMa.s.:teytey:

yani kızlar sizinle gurur duyoruma.s. ve ayakta alkışlıorumalkisalkisalkis

azra_sıla amirim ve diğer kızlara seslenmek istiyorum. Bana 14 takımdan teklif geldi. Ne dersiniz. 8 Takım dostları lütfen bana yer açın sizler benim ilk gözağrım sınız. Beni takımlarına davet etmeleri beni çok gururlandırdı ama...(acele cevap)

canım ya bende istiyorum zayıflamak yaaaaaa dogumdan yeni çıktım biliyosun bu ayın 24 ünde 2 ay olucak 15 kilosu gitti kaldı 5 kilo ama ben en az 8 kilo vermek istiyorum emziriyorumcokacimcoook sizin kadar sıkı diyet yapamam ama dikkat ediyorum benide alın takıma yavvvv:1hug:

selma cım önünde engel olmak istemem
ama şunu bil senn gbi bi üyeyi 14.takım kaptrdığım için çok üzügünüm
ama bizde sıra sna ne zmn gelir allah bilir
paylaşımlarını dilersen yine yap
allah yolunu açık etsin

anam cnm yeni annişim daha 2 aylık bebğin var
nasıl kıyım bn ona sana
illaki sütün azalır
üzülrüm ozmn bn

anam cnm yeni annişim daha 2 aylık bebğin var
nasıl kıyım bn ona sana
illaki sütün azalır
üzülrüm ozmn bn
canımcım ben zaten dikkat ediyorum yediklerime sütü çogaltan sıvı şeyler su, bitki çayı, meyve suyu vs.onları alıyorum zaten... ekmek az yiyorum abur cuburu kesmeye calışıyorum bide hiç sevmezken tatlı ve çikolata düşkünlüğü baslamıştı hamileyken onu da kestim egzersizde yapıyorum 8 kilo vermem lazım canımmafoldumbendogumdan sonraki foto mu gördün mü albümde canım

Hayır, hayır niyetim illaki bir takıma girmek değil. Benim niyetimde 8 takım var ama pekte ümidim kalmadı kontenjan dolu diye değil beklerim sorun değil ama sizin takımdan ayrılıpta geri size katılmak isteyen 3 kişi var onları almak istersiniz belki...

fıstık gbiisin taş gibi hatunsun
bakmazmıyım hiiç hele o tatlı kızın:ecrin_bebek:Şeniz
o kilolar da gitceeek
cnm şimdi takım full dolu
istersen yaz motive olmak için
bizm kızlar ii motive eder senii
yer açılırsa buyur gel

Son düzenleme:
alkisalkisalkissende ii motive ediyon heeekaydirigubbakcemile3demek isteyince girilmiyo dolumafoldumbenaglarım şimdi...cumadan cumaya mı yazılıo napım ölesine yazım bende hepinizden önce zayıflıyımda beni kacırdınıza pişman edeyim sizi de görün:roflol:

pişman et hadi kız biziiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
edemez ki edemez kilülülülülülüopuyorumnanaktan

azrajim ben 6. takima sanirim girdim. . . . 6gretmenim sekerim penim selmaji sanirim evine dondun artik rakibemsin:) iyi geceler hayirli sahurlar cumlenize. .

selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.

luboşum anca gördüm kıs
dökülüyoz teker teker(tabi ne tekeri malum:=)))
aynen cnm dökülüyoz
amanın unuttum şaşkınlıklan hayırlı ramazanlar bugün leyla gibi dolanıyom zaten oruç başıma vurdu sanırsam
sanada hayırlı ramazanlar cnm
azrajim ben 6. takima sanirim girdim. . . . 6gretmenim sekerim penim selmaji sanirim evine dondun artik rakibemsin:) iyi geceler hayirli sahurlar cumlenize. .
kız yer varsa bende geleyim böyle motive olamıyorum aktif yarışmacı olmam lazım

kuzum ben aeben in yerine griyorum sagolsun o kendi katilmayp beni soktu. . aynen bende kuru yazi ile yapamiyorum hirs istiyorum kisajasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…