Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

2,5 yaşında oldu her ay hasta antibiyotikten bıktık zaten keçiboynuzu pekmezi olurmu bu deneyim

2,5 yaşında oldu her ay hasta antibiyotikten bıktık zaten keçiboynuzu pekmezi olurmu bu deneyim
onuda dene heleki doğalsa ama eczanelerde satılan keçiboynuzu özü de aklında olsun benim kızımda 2,5 yaşında ondada öksürük başladı özellikle uyurken bende yastığını yüksek tutuyorum
bide ada çayı iyi gelir içirebilirsen

Minik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah
canım çok geçmiş olsun. Kuzun inşallah tez zamanda şifa bulur.
Kizceler bugun kacamak yapmazsam birde vucudum su toplam azsa yarin guzel bir bildirim geliyo benden sizde durumlar nasil
bende haftaya listeye girmek istiyordum ama bu hafta misafirlerden dolayı ne tam diyet yapabildim ne de yürüyüş yaptım. Bugün gidecekler yarin yine inşallah çok iyi bir şekilde kaldığım yeden devam ederim.

Günaydın herkese mutlu sabahlar
Gecmis olsun kizlar...
Allah acil sifalar versin meleklerinize

Selam kızlar napıyonuz
Cok şükür 4 gündür meyve dışında şekerli nişey yemiyorum inşalla 21 gün yemiycem

Minik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak toparlanır
Benim kuzu sabah baya kötü öksürüyordu şu an hiç bir şey yok sadece hafif öksürüyor hatta Annem bunun bir şeyi yok kız yolla okula acil bir durum olursa ben giderim dedi

Canım yarına Allah kerim inşallah güzel bir rakam görürsün bu hafta olmasada bir sonraki hafta aynı kiloya ulaşmış olursunda bizde seni hemen listeye alırız

Canım çok fazla antibiyotik verme inan onu kullandıkça vücut daha çok kırılıyor sanki
Ben mecbur kalmadığım sürece asla vermiyorum genelde bol limonlu su, deniz suyuyla burnunu temizliyorum ve evi çok güzel havalandırıp fazla sıcak olmamasını sağlıyorum
Umarım bir daha gerek kalmaz canım bırak bağışıklık sistemi kuvvetlenmeye fırsat bulsun

oynakbasi34 banucum paylaşımda oylama var tatlım bi bak istersen

Eğitimdeydim canım ama sağ ol hemen biraz evvel geldimde hallettim

Merhaba kızlar bugün giremedim kızım çok huysuz ağlıyor eli ağzında

Ağrı kesici şurup icirdim parmagimla damagina dokundum azı dişi patlamis kuzumun dün gece uyumadi hep ağladı

Bende çok uykusuzum şimdi uyudu akşam yemeği yapıp evi toparliycam geçmişe bakamadım inş akşam bakarım

Kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzz

Akşam yemeğimi de saat 17:30da yedim hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah:06:45de
2 yumurtadan omlet
1 parça peynir
6 zeytin
3 dilim Hindi füme

ara; 11:30
şekersiz Nescafe

Öğlen; 15:00de
1 paket eti form
az Labneyle

ara; 16:00da
Şekersiz nescafe

Akşam; 17:30
Dünden kalan haşlanmış karnabahar ve az sarımsaklı yoğurt

Öğlen çok acıkmıştım bari en hafif şekilde atlatayım dedim ( karnabahar o an aklıma gelmedi )
Birde bugün Eğitim bittikten sonra kızımı arkadaşlarıyla okuldan aldım tam evlerine bırakacakken başka bir aracın sürücüsü lastiğimle ilgili birşeyler dedi tam anlamadım hemen ilk gördüğüm benzinciğe girdim ( havası inik sandım meğer lastiğim patlamış )
Sağ olsun oradaki görevli yedek lastiği taktı ( yoksa ben deli gibi uğraşırdım kesin )
Patlak lastiğide eşimin tandığı lastikçiye götürüp teslim ettim
Eşim nasıl gülüyor len hatun nasıl becerdin o işi diye ama zaten eski lastikmiş ve lastikçi normaldir patlaması dedi
Yardımcı olan Pompacıyada para teklif etmek ayıp olur diye Benzincideki kasiyere bir şey alma bahanesiyle sordum oda abla sen bilirsin ama istersen bir paket sigara al sevinsin dedi eşim iyi yapmışsın adam okadar uğraşmış dedi

Yarın aslında Kurdele nakış kursuna gitmeyi düşünmüyordum ama Annem '' Kızım eğitime gitmek için Pazartesi kursu astın zaten git bari hem biraz kafan dağılır hemde ordanda devamsızlık yapınca sertifikanı alamazsın'' dedi :)
Kızında kuru öksürüktü sanırım dün akşam çünkü bütün gün Annemde bir kere bile öksürmemiş birazda ilgi çekmeye çalışıyor dün zorladığı için balgam çıkarmıştır o dedi

Artık yarında öbür kursa gideceğim öööö geldi bu hafta kurslardan
Neyseki bu kursta dilediğim gibi muzurluk yapabiliyorum
Yine sabahtan listemizi paylaşırım nasılsa Diademe var hatta garanti olsun sabah geç kalırsam giremem diye geceden paylaşırım

Merhabaaaa bu hafta ilk kez cayida sekersz icmye basldm gunlk kalori miktrm 1000 1200 civarydi diye tahmn ediyrm aksam yemklerni 5 gbi feln yedm suya dikkt ettim ve genl olrk hareket halndeyim tum bunlara ragmen tartda +800 gt gozukuyrm dun regl oldum ins onun etkisidr..motivssyon dusuklugu de yasamiyor degilim

Canım acaba yediğin birşeymi sende şişliğe neden oluyor

Birde şöyle bir şey var çok fazla kıstığında da vücut kıtlık sinyali verip sağlıklı şeylerde yesen onları depolayabilir
Acaba fazla kıstın da bünye hazmedecek bir şey mi bulamadı
Birde kabızlık durumu varmı oda yapabilir
Üzme tatlı canını bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta eksi görürsün hem sabaha belli olmaz belki eksi çıkar zaten reglm diyorsun

Aynı motivasyon düşüklüğünu bende yaşıyorum canım buraya girip bakıyorum sayfalar aynı herkeste aynı galiba (

Hayirli aksamlar kizlar
Hemen menumu paylasayim

Sabah
2 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
1 elma

Ögle
Peynieli tost

Ara
Yok

Aksam
1 tabak nohut yemegi
Salata
Yogurt
4 adet sarma pilav yerine

Ara

1 bardak tarcinli süt
1 bardak hibiskus cayı

Spor 60 dk

Haftalik toplam spor 145 dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…