onuda dene heleki doğalsa ama eczanelerde satılan keçiboynuzu özü de aklında olsun benim kızımda 2,5 yaşında ondada öksürük başladı özellikle uyurken bende yastığını yüksek tutuyorum2,5 yaşında oldu her ay hasta antibiyotikten bıktık zaten keçiboynuzu pekmezi olurmu bu deneyim
geçmiş olsun kuzuya allah yardımcınız olsunMinik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah
canım çok geçmiş olsun. Kuzun inşallah tez zamanda şifa bulur.Minik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah
bende haftaya listeye girmek istiyordum ama bu hafta misafirlerden dolayı ne tam diyet yapabildim ne de yürüyüş yaptım. Bugün gidecekler yarin yine inşallah çok iyi bir şekilde kaldığım yeden devam ederim.Kizceler bugun kacamak yapmazsam birde vucudum su toplam azsa yarin guzel bir bildirim geliyo benden sizde durumlar nasil
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece hesapta yine sizlerle sohbet ederim diye düşünüyordum ama maalesef küçük kuzumla ilgilenmek zorunda kaldım2 gündür öksürüyordu zaten akşam öksürmekten çocuk balgam söküp durdu
Koltuk ve halıyı ufaktan batırdı o an balgamıyla
Şükür ateşi yok ama bugün okula göndermeyeceğimMecbur bugün eğitimin son günü olduğu için gitmemezlik edemeyeceğimden Anneme bırakıcağım kuşumu Okadar gün gittim şimdi son gün gitmezsem sertifikamı alamam
Akşamdan anneme haber verdim tabiki seve seve getirin ben erkenden uyanıyorum zaten dedi
Artık yarında okula göndermem ( bende kurdele Nakışına bir gün daha gitmem ki çocuk şu 4 günde toparlansın iyicePazartesi giderim ) Hem hazır evdeykende biraz temizlik yaparım yarın ( 4 gündür sadece etrafı toparlayıp bulaşıkları makineye diziyorum evi iyice kırklamam lazım )
Kesinlikle bende bu hafta çok güzel bir sonuç alacağımızı takım olarak düşünüyorumSporlar gayet güzel beslenme de öyle Umarım bende şu direnci kırıp kilo vermeye başlarım :)
Gecmis olsun kizlar...Günaydın herkese mutlu sabahlar
Minik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah
Günaydınlar efendim.
Bu sabahta yuruyusumu yaptim okula daha vakit var diye. Giderkende yaparım. Insallah. Aksam sipam erken uyursa yine leslie yaparım. Bol eksilerimiz olsun insallah. Ben listeye girecek kadar veremedim yineinsallah haftaya listede olurum...
2,5 yaşında oldu her ay hasta antibiyotikten bıktık zaten keçiboynuzu pekmezi olurmu bu deneyim
oynakbasi34 banucum paylaşımda oylama var tatlım bi bak istersen
Merhabaaaa bu hafta ilk kez cayida sekersz icmye basldm gunlk kalori miktrm 1000 1200 civarydi diye tahmn ediyrm aksam yemklerni 5 gbi feln yedm suya dikkt ettim ve genl olrk hareket halndeyim tum bunlara ragmen tartda +800 gt gozukuyrm dun regl oldum ins onun etkisidr..motivssyon dusuklugu de yasamiyor degilim
Aynı motivasyon düşüklüğünu bende yaşıyorum canım buraya girip bakıyorum sayfalar aynı herkeste aynı galibaMerhabaaaa bu hafta ilk kez cayida sekersz icmye basldm gunlk kalori miktrm 1000 1200 civarydi diye tahmn ediyrm aksam yemklerni 5 gbi feln yedm suya dikkt ettim ve genl olrk hareket halndeyim tum bunlara ragmen tartda +800 gt gozukuyrm dun regl oldum ins onun etkisidr..motivssyon dusuklugu de yasamiyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?