Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 mahkemn bitms yani simdlk bitms ertelenms vardr ins bi hayir bosver stresi gitms hayrlisi olsun bu arada bu hafta genel olrk herkesin menu ve sporlari harika bnce sonucu bilemm ama en iyi haftmz bu hafts gbi sanki genele baktgmzda ins sendendee iyi bi sonuc gelcgni dusunuyrm sayin kaptanim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece hesapta yine sizlerle sohbet ederim diye düşünüyordum ama maalesef küçük kuzumla ilgilenmek zorunda kaldım 2 gündür öksürüyordu zaten akşam öksürmekten çocuk balgam söküp durdu
Koltuk ve halıyı ufaktan batırdı o an balgamıyla
Şükür ateşi yok ama bugün okula göndermeyeceğim Mecbur bugün eğitimin son günü olduğu için gitmemezlik edemeyeceğimden Anneme bırakıcağım kuşumu Okadar gün gittim şimdi son gün gitmezsem sertifikamı alamam

Akşamdan anneme haber verdim tabiki seve seve getirin ben erkenden uyanıyorum zaten dedi
Artık yarında okula göndermem ( bende kurdele Nakışına bir gün daha gitmem ki çocuk şu 4 günde toparlansın iyice Pazartesi giderim ) Hem hazır evdeykende biraz temizlik yaparım yarın ( 4 gündür sadece etrafı toparlayıp bulaşıkları makineye diziyorum evi iyice kırklamam lazım )

Kesinlikle bende bu hafta çok güzel bir sonuç alacağımızı takım olarak düşünüyorum Sporlar gayet güzel beslenme de öyle Umarım bende şu direnci kırıp kilo vermeye başlarım :)

Geçmiş olsun banu abla gindermemekle iyi yapmissin valla benim poncigimde evde hali koltuk birakmadi heryer mafolmus hep kustugu icin artik yıldım resmen ama olsun onlar iyi olsunda vardin heryer batsin oynakbasi34

Gunaydin bu arada kizlar

Sanada günaydın canım

Dediğin gibi onlar iyi olsunda gerisi boş temizlik yapılır nasılsa
Benimki sadece balgam söküyor yani tükürüğünü kusuyor ama yinede içime sinmez yarın bir güzel her yeri bir silip süpüreyim Küçük kuzu bugün Annemde olacak nasılsa oda onu bir güzel bakar az toparlanır inşallah ateş düşürücü ağrı kesici ve öksürük şurubunuda çantasına koyucağım yedek kıyafetlerle hani lazım olursa diye gerçi Annemin evinde bizim daha evvel kendisine verdiğimiz eski kıyafetler var hani olurda lazım olursa diye

Bende şimdi kahvaltımı ettim birde çıkmadan kahvemi içerim ( ordada var ama su maşallah imamın abdest suyu gibi )

günaydın kızlarrr :)
dünkü menü
sabah: 1 dilim ekmek, lor peyniri
ara: yarım nescafe
öğle: 1 kase çorba, sebze yemeği, 1 dilim ekmek
akşam: mantı

evet canım barıştık ama tabi çok candan ollmadı baştan o yüzden anlatmadım ama şimdi iyiyiz çok şükür :)

Bak bunu duyduğuma çok sevindim
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım ....Aminnnnn
Bundan sonrada biraz daha dikkatli davranın birbirinize en güzel günlerinizi tatsız geçirmeyin

günaydın kızlarrr :)
dünkü menü
sabah: 1 dilim ekmek, lor peyniri
ara: yarım nescafe
öğle: 1 kase çorba, sebze yemeği, 1 dilim ekmek
akşam: mantı

İnşallah akşam yenen mantı çok geç saatte değildi
Bugün çok dikkatli ol canım bol su ve kaçamaksız belki az da olsa eksi gösterir

Minik kuşumda uyandı şuan kahvaltı ediyor birazdan onuda giydiririm de Anneme bırakırız eşimide metroya bırakıp direk eğitime geçerim
Bugünü de atlatayım da bitsin artık şu eğitim Keyifli geçiyor oradaki arkadaşlarla da hoş sohbet ediyoruz ama açıkçası evde olmayı özledim birde bütün gün dışarda olunca düzenim bozuldu ( kızlar sağ olsunlar evi dün baya dağıtmışlar ) eve gelince o saatte evle uğraşmak zor geliyor sabahtan yapınca bari rahat oluyorum

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Umarim bu hafta guzel sonuclar aliriz tartilmadim ama iyi hissediyorum cokta dikkat ediyorum ...
Bugun odem atici caylar icelim bol eksili bildirimler gelsin insallah

Günaydınlar efendim.
Bu sabahta yuruyusumu yaptim okula daha vakit var diye. Giderkende yaparım. Insallah. Aksam sipam erken uyursa yine leslie yaparım. Bol eksilerimiz olsun insallah. Ben listeye girecek kadar veremedim yine insallah haftaya listede olurum...

Minik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah
Geçmiş olsun, artık doktorlar kolay kolay antibiyotik vermeyecek sanırım haberlerde demişti. Ama ateş öksürük varsa bişeyler yapması gerekirdi bence, soğuk algınlığıyla bitki çayları ver bence, yoksa da başka doktora götürürsün
Ben de benimkileri götürmüştür 2'si de farenjit olmuş dedi soğuk algınlığı ver dedi önceden direk antibiyotik yazıyorlardı demek ki sağlık Bakanlığı uygulamaya geçirdi, boğaz kültürü yapmadan verilmeyecek artık falan diyordu haberlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…