- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Bu aralar sanki azıcık saldim neden böyle oldum bilmiyorum
NE OLUR BISEYLER YAZIP MOTIVE EDIN BENİ
oynakbasi34 Banu abla sabah tartildim 76. 3 çıktım aç karnına
Aksam üzeri aç karnima tartildim 75.2 çıktım bu nasıl oldu anlamadım
Hangisi doğru kilomu aldım yoksa 200 gr verdimmi bilmiyorum
Regl de olmadım daha
Bu aralar sanki azıcık saldim neden böyle oldum bilmiyorum
Sağol Banu abla dinleyecegim bende kulaklık bulupCanım sabah tuvalete çıkmadan o sonucu gördüysen normaldirİnan bende aynı şeyi yaşıyorum devamlı ama eğer lavabodan sonra tartılırsam öncesinden daha az çıkıyorum
Bak hala reglde olmadım diyorsun
Kuzu sen zaten elinden geleni en çok yapanlardan birisinHem genelde vücut arada bir duraklama yaşabilir birden kendini korumaya alır hastalıkları önlemek adına
Sakın moralini bozmaBu takımda cidden en istikralı kilo verelerden birisin ve sakın motivasyonun düşmesine izin verme Biliyorsun herşey beyinde biter bizler kilo vereceğimize inanmazsak tabiki beynimizde gerektiği sinyalleri göndermez
Bu gece yatarken kendini telkin etvücudum yaptığım sporlar sonucu sıkılaştı, kas yaptım ama yinede çok güzel kilolar vermeye devam ediyorum diye
Bak birde nette telkinler varcepten direk dinle yada indirebilirsen indir ( ben nasıl olduğunu bir türlü beceremedim hatta bir ara sabah akşam dinliyordum ve cidden çok faydasını gördüm hatta bak şimdi sana söyleyince benimde aklıma düştü hemen bulup sizlerlede paylaşayım belki bütün takımca dinleriz de hepimiz faydasını görürüz )
İlk dinlediğimde açıkçası biraz saçma geldi hep aynı şeyin tekrarlanması ama inan bilinç altına yerleşiyor ve kaçamak dahi yapmak gelmiyor insanın içinde
Ben yatamdan evvel kulaklığıda takıp başka birşeye odaklanmadan yatarken bunu dinliyordum
Maalesef kulaklığımı büyük kız halletti ama yinede yatarken dinliyeceğim inşallahbir arayayım belki evde teki çalışanda olsa kulaklık vardır
Sağol Banu abla dinleyecegim bende kulaklık bulup
Evet çok emek verdim sizlerinde sayesinde
Yarından itibaren daha güçlü olacağım
O kilolar gidecek
Çok sağolun iyiki varsınız
Kizlar iyi geceler bende bu hafta cok guzel bi skor yaptim gecen gun cok guzel bi rakam gordum tartida ama yanilma mi var bilmiyom ama aksam +1.5 kilo var uzerimde umarim sabaha gider cok iyi bir haftaydi benim icin niye boyle oldu bilmiyorm
Evet kaptancım merak etme senYarın aslında Kurdele nakış kursuna gitmeyi düşünmüyordum ama Annem '' Kızım eğitime gitmek için Pazartesi kursu astın zaten git bari hem biraz kafan dağılır hemde ordanda devamsızlık yapınca sertifikanı alamazsın'' dedi :)
Kızında kuru öksürüktü sanırım dün akşam çünkü bütün gün Annemde bir kere bile öksürmemişbirazda ilgi çekmeye çalışıyor dün zorladığı için balgam çıkarmıştır o dedi
Artık yarında öbür kursa gideceğimöööö geldi bu hafta kurslardan
Neyseki bu kursta dilediğim gibi muzurluk yapabiliyorum
Yine sabahtan listemizi paylaşırım nasılsaDiademe var hatta garanti olsun sabah geç kalırsam giremem diye geceden paylaşırım
Kuzumm kız nazarmı degdi sanaBu aralar sanki azıcık saldim neden böyle oldum bilmiyorum
Hadi inşallah canımmYarin bomba gibi bir bildirimle geliyorum ozaman (fazla mi iyi dusundum acaba)
T turkmenkizi86Diademe tsk ederim kızlar sağolun Banu abla iyi geldi valla ayrıca modum düştüğü anda yazını hep okuyabilirim
Sorma canım yaa aynen öyle ama baksana Banu ablaya içimi kıpır kıpır ettirdiSu perisi86 mod düşüklüğü hepimizde var bence kış diye sanırım kilo gitmiyor iştahlar açık
Ayy valla bende geldimEn güzeli kendin en güzel el yazınla yaz as buzdolabınahatta altınada hedefine ulaştığında yapacakların listesi olsun
Hatta kızlar şöyle yapalım herkes haftasonu kendini motive edecek güzel birşeyler yazsın hatta renkli kalemlerlede süslyelim
Birde İncecik olunca ilk yapacağımız ve en çok istediğimiz şeyleri 10 madde olarakda olsa sıralayalım
Hatta ben yaptıktan sonra burada paylaşırım sizde görün
Çok pis gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?