Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 Banu abla sabah tartildim 76. 3 çıktım aç karnına

Aksam üzeri aç karnima tartildim 75.2 çıktım bu nasıl oldu anlamadım

Hangisi doğru kilomu aldım yoksa 200 gr verdimmi bilmiyorum

Regl de olmadım daha

Bu aralar sanki azıcık saldim neden böyle oldum bilmiyorum

NE OLUR BISEYLER YAZIP MOTIVE EDIN BENİ

Canim hepimizde oluyor bu motivasyon dusuklugu. Bak cabalamissin. Hedefin yarisina varmissin acayip degismistir vucudun. Birde hedefine ulastigini dusun. Hem bu kilolari hemen almadikki hemen verelim...

Canım sabah tuvalete çıkmadan o sonucu gördüysen normaldir İnan bende aynı şeyi yaşıyorum devamlı ama eğer lavabodan sonra tartılırsam öncesinden daha az çıkıyorum
Bak hala reglde olmadım diyorsun

Kuzu sen zaten elinden geleni en çok yapanlardan birisin Hem genelde vücut arada bir duraklama yaşabilir birden kendini korumaya alır hastalıkları önlemek adına
Sakın moralini bozma Bu takımda cidden en istikralı kilo verelerden birisin ve sakın motivasyonun düşmesine izin verme Biliyorsun herşey beyinde biter bizler kilo vereceğimize inanmazsak tabiki beynimizde gerektiği sinyalleri göndermez
Bu gece yatarken kendini telkin et vücudum yaptığım sporlar sonucu sıkılaştı, kas yaptım ama yinede çok güzel kilolar vermeye devam ediyorum diye

Bak birde nette telkinler var cepten direk dinle yada indirebilirsen indir ( ben nasıl olduğunu bir türlü beceremedim hatta bir ara sabah akşam dinliyordum ve cidden çok faydasını gördüm hatta bak şimdi sana söyleyince benimde aklıma düştü hemen bulup sizlerlede paylaşayım belki bütün takımca dinleriz de hepimiz faydasını görürüz )
İlk dinlediğimde açıkçası biraz saçma geldi hep aynı şeyin tekrarlanması ama inan bilinç altına yerleşiyor ve kaçamak dahi yapmak gelmiyor insanın içinde

Ben yatamdan evvel kulaklığıda takıp başka birşeye odaklanmadan yatarken bunu dinliyordum
Maalesef kulaklığımı büyük kız halletti ama yinede yatarken dinliyeceğim inşallah bir arayayım belki evde teki çalışanda olsa kulaklık vardır

Sağol Banu abla dinleyecegim bende kulaklık bulup

Evet çok emek verdim sizlerinde sayesinde
Yarından itibaren daha güçlü olacağım
O kilolar gidecek

Çok sağolun iyiki varsınız

Sağol Banu abla dinleyecegim bende kulaklık bulup

Evet çok emek verdim sizlerinde sayesinde
Yarından itibaren daha güçlü olacağım
O kilolar gidecek

Çok sağolun iyiki varsınız

Önce sen kendine inanacaksın ki o enerjiyi karşındakine verebilesin dimi ama
Daha öncede çok güzel verdin aynende devam edip yaza kadar fıstık gibi olacağını sakın aklından geçirme
Hayal kur Zayıflayınca en çok yapmak istediğin şeyi düşün İnsanların sana nasıl kıskançlıkla bakacaklarını yada helal be Hatuna diyeceklerini düşün Çok daha hafif ve dinç olunca yapabileceklerini düşün
Vucudunun spor sayesinde çok daha dinç ve genç gözükeceğini düşün

( bu arada bunları söylerken kendime hatta bütün kızlara söylüyorum Hepimizin yapabiliriz yeterki İNANALIM

Kizlar iyi geceler bende bu hafta cok guzel bi skor yaptim gecen gun cok guzel bi rakam gordum tartida ama yanilma mi var bilmiyom ama aksam +1.5 kilo var uzerimde umarim sabaha gider cok iyi bir haftaydi benim icin niye boyle oldu bilmiyorm

Kizlar iyi geceler bende bu hafta cok guzel bi skor yaptim gecen gun cok guzel bi rakam gordum tartida ama yanilma mi var bilmiyom ama aksam +1.5 kilo var uzerimde umarim sabaha gider cok iyi bir haftaydi benim icin niye boyle oldu bilmiyorm

Kız sen niye gece gece tartılıyorsun ki
Ne kadar açda olsan günlük koşturmanın ağırlığı çöküyor üstelik ödemde oluyor genelde akşamları
Sen dediğin gibi güzel bir hafta geçirdin ve ben eminim yarın çok güzel bir rakam göreceksin
Kızlar hep derim iyi düşünün iyi olsun

Evet kaptancım merak etme sen

Kuzumm kız nazarmı degdi sana
En istikrarlı üyemiz
Sakın bozmuyosun istıkrarı canım bol suyla devam et zayıf günler görecegiZ inşallah

Bugunki menumu paylasmayi unuttum ya
Sabah tavuk cigeri ceyrek lavastan az biraz fazla

Ara bir tane topkek

Aksam 4 yk makarna 4 kofte yaninda firinda patates patlican kase yogurt

50 dk yürüyüş
2 litreyr yakin su

Bugün bende yürüdüm şükür 63 dk KV minnakima baktı bir saatte kadını pert etti sipa peşinde koş koş koş öldüm diyor:))) öyledir o

T turkmenkizi86 Diademe tsk ederim kızlar sağolun Banu abla iyi geldi valla ayrıca modum düştüğü anda yazını hep okuyabilirim

En güzeli kendin en güzel el yazınla yaz as buzdolabına hatta altınada hedefine ulaştığında yapacakların listesi olsun

Hatta kızlar şöyle yapalım herkes haftasonu kendini motive edecek güzel birşeyler yazsın hatta renkli kalemlerlede süslyelim
Birde İncecik olunca ilk yapacağımız ve en çok istediğimiz şeyleri 10 madde olarakda olsa sıralayalım
Hatta ben yaptıktan sonra burada paylaşırım sizde görün

Çok pis gaza geldim

Ayy valla bende geldim
Kalkıp spor yapasim geldi Banu ablaya

Bende paylasirim hele bir sen Paylaş ilham alırız senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…