Maşallah kilona göre çok güzel vermişsinEki Görüntüle 1955154 Günaydınlar hayırlı cumalar.
Bu hafta güzel haberlerim var size
Geçen hafta 67,7
Bugün 66,3
1,4 kilongitmiş çok şükür
önce bir kağıda yazmalıyım o kadar uzun süredir kiloluyum ki zayıfken neler yapabilirim neler giyebilirim ayyy çokk duygulandımEn güzeli kendin en güzel el yazınla yaz as buzdolabınahatta altınada hedefine ulaştığında yapacakların listesi olsun
Hatta kızlar şöyle yapalım herkes haftasonu kendini motive edecek güzel birşeyler yazsın hatta renkli kalemlerlede süslyelim
Birde İncecik olunca ilk yapacağımız ve en çok istediğimiz şeyleri 10 madde olarakda olsa sıralayalım
Hatta ben yaptıktan sonra burada paylaşırım sizde görün
Çok pis gaza geldim
Akşamlar açtım müziği bildiğin oynadım dans ettim. Her akşam değil 2-3 günde bir gibi beyaz ekmek yemedim ekmekten de kaçtım. Ama gözleme yediğim gün bile oldu bide bugün 3. Günüm sabah kahvaltısını 11-12 gibi yapıyorum. Birde akşam yemeği yiyorum yani günde iki öğünMaşallah kilona göre çok güzel vermişsin
Neler yaptın anlat bakalım
Ara öğün yok mu? Metabolizman yavaşlamadı mı?Akşamlar açtım müziği bildiğin oynadım dans ettim. Her akşam değil 2-3 günde bir gibi beyaz ekmek yemedim ekmekten de kaçtım. Ama gözleme yediğim gün bile oldu bide bugün 3. Günüm sabah kahvaltısını 11-12 gibi yapıyorum. Birde akşam yemeği yiyorum yani günde iki öğün
Sabah başlıyorum çay içmeye akşama kadar çay içiyorum ara yok diyebilirim. Dün sadece incirden yapılmış bi cips var bütün paket 83 kalori ama yiyemedim tadı çok kötüydü sadece 1 parça yedim. Her akşam yemekten sonra yeşil çay içiyorum birde.Ara öğün yok mu? Metabolizman yavaşlamadı mı?
Sıkıntı yapma canım haftaya daha güzel verirsingeçen hafta ne güzel kilo vermiştim, kendimi nazar ettim yaa
inşallah canım çabalıycam daha fazlaSıkıntı yapma canım haftaya daha güzel verirsin
İnşallah canım.Canım en azından arti degilsin buda güzelEminim haftaya çok daha güzel olur
Regle ragmen 200 gr yine gayet iyi
Eki Görüntüle 1955154 Günaydınlar hayırlı cumalar.
Bu hafta güzel haberlerim var size
Geçen hafta 67,7
Bugün 66,3
1,4 kilongitmiş çok şükür
Gecen hafta 72 8 bu hafta 71.2 fark -1.6yuppi
tebrikler arkadaşlar.Gecen hafta :77
Bu hafta :76.6
Fark -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?