Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslında banu abla hedefime cok az kaldigi icin cok kendimi kasmak istemiyorum bugun kendimi cektim boydan s

imdi yukleyecem albumden bakin cok zorlamak istemiyorum aslinda

Haklısın canım çok fazla kasınca kaçamak riski çoğalıyor

Kizlar yukledim bakabilirsiniz şapkalı fotografi bugun cektim diger kapali evde olan fotografda iki gun onceye ait

Maşallahın var güzelim valla süpersin
Bundan sonra ufak ufakda gitse fıstık gibisin zaten ama bundan sonra çok daha dikkatli ol canım sende ne kadar zor kilo verildiğini biliyorsun aynı şeyleri tekrar yaşamanı istemem

Kovulmadık yani?

Kız bizim gibi şeker bir takıma kim kıyabilir hem eminim haftaya çok daha güzel olacak ve ilk 3e gireceğiz

Bilmem mi banu abla bu 4 ayda ne cektigimj bir ben bir allah bundan sonra xok dikkat edicem birde azar azar giderse daha iyi hem grupta daha cok kalma gunum olur

Malum küçük meleğim hasta diye çok miz mız yanından ayirmiyor beni KV bu akşam gitti oğlan kardeşine ordanda diğer oğluna geçecek bir hafta sıkı tutucam işi o gelene kadar düzeni tutturursam süper olacak

Bilmem mi banu abla bu 4 ayda ne cektigimj bir ben bir allah bundan sonra xok dikkat edicem birde azar azar giderse daha iyi hem grupta daha cok kalma gunum olur

Kuzu mezunda olsan bir yere gitmek yok unutma daha burada kızlara koçluk yapacaksın sende
Benim de hedefime ulaştığımı göreceğiz hepbirlikte heee biraz uzun sürer belki ama seninde acelen yok nasılsa

Ay kıyamam ya kuzuya Tekrar çok çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanır
KV gitmişken dediğin gibi çok sıkı tut canım ben eminim döndüğünde az da olsa bir fark görecektir kayınvaliden görüntü olarak
Hasretinden eridim dersin şaka bir yana ama az daha kalsa ya ufak oğlunda sende biraz daha düzenine devam ederdin

Ay çok heyecanlandım hahaha bol spor ve diyet bakalım haftaya ne kadar kilo vericem kadincagiz gelmeden

Ben eminim tartıda fark göremeyenlerde bile mezurayla ölçüm yaptıysalar kesin fark vardır hemde baya fark olmuştur

Kızlar size bişey sorucam akapunktur yapan bir Dr. Bulmuş eşim baş ağrıları için banada dedi gel istersen kiloda verdiriyormus bilgisi olan varmı akapunkturla zayıflama hakkında kulakta kalan akapunkturlardan deil ama seans yapılınca çıkarılıyormus

Unutmadim banu abla eğer kilocuklar heemn gitsede onemli degil zaten ben burda yardımcı olacm ama erken gitse kilolarda fena olmaz hani

Canım bizim takımda adayaren vardı Gülşen oda akupunkturu bir ara başlamıştı
Hala devam ediyormu bilmiyorum ama ufak ufak kilo verdiğini yazmıştı bana bir ara
Denemekten bir şey kaybetmezsin bence

oynakbasi34 canım en küçük benim eşim diğer oğulları kızları baya büyük her masrafı eşim hallediyor diye bizden çıkmıyor anlayacağın

Allah yardımcın olsun o zaman canım işiniz zor neyseki güzel geçiniyorsunuz

Iyi geceler kızlar evde değildim yeni geldik gorumceye gittik

Bugün yediklerim
Sabah
Sucuklu yumurta iki dilim ekmek peynir

13:30 bir kase yayla çorbası

15:00 da iki dilim tam buğday ekmeginden yağsız karışık tost

17 :00 bir avuç kuruyemiş

19:30 çorba bir kase pırasa kavurması

Toplam spor bir saat

Son olarak bir muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…