Aslında banu abla hedefime cok az kaldigi icin cok kendimi kasmak istemiyorum bugun kendimi cektim boydan s
imdi yukleyecem albumden bakin cok zorlamak istemiyorum aslinda
Kizlar yukledim bakabilirsiniz şapkalı fotografi bugun cektim diger kapali evde olan fotografda iki gun onceye ait
Kovulmadık yani?
Beni izlesene canım, fotolarını göremedim
Haklısın canım çok fazla kasınca kaçamak riski çoğalıyor
Maşallahın var güzelim valla süpersin
Bundan sonra ufak ufakda gitse fıstık gibisin zatenama bundan sonra çok daha dikkatli ol canım sende ne kadar zor kilo verildiğini biliyorsun aynı şeyleri tekrar yaşamanı istemem
Kız bizim gibi şeker bir takıma kim kıyabilirhem eminim haftaya çok daha güzel olacak ve ilk 3e gireceğiz
Beni izlesene canım, fotolarını göremedim
Malum küçük meleğim hasta diye çok miz mız yanından ayirmiyor beni KV bu akşam gitti oğlan kardeşine ordanda diğer oğluna geçecek bir hafta sıkı tutucam işi o gelene kadar düzeni tutturursam süper olacak
Aygül kız hedefini 65 e düşür hep kal :)))
Bilmem mi banu abla bu 4 ayda ne cektigimj bir ben bir allah bundan sonra xok dikkat edicem birde azar azar giderse daha iyi hem grupta daha cok kalma gunum olur
Malum küçük meleğim hasta diye çok miz mız yanından ayirmiyor beni KV bu akşam gitti oğlan kardeşine ordanda diğer oğluna geçecek bir hafta sıkı tutucam işi o gelene kadar düzeni tutturursam süper olacak
Ay çok heyecanlandım hahaha bol spor ve diyet bakalım haftaya ne kadar kilo vericem kadincagiz gelmeden
Kızlar size bişey sorucam akapunktur yapan bir Dr. Bulmuş eşim baş ağrıları için banada dedi gel istersen kiloda verdiriyormus bilgisi olan varmı akapunkturla zayıflama hakkında kulakta kalan akapunkturlardan deil ama seans yapılınca çıkarılıyormus
oynakbasi34 canım en küçük benim eşim diğer oğulları kızları baya büyük her masrafı eşim hallediyor diye bizden çıkmıyor anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?