Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hafta içi nasıl beynim yorulduysa dün gecede geç yatınca sabah 11de ancak uyandım
Kahvaltıydı falan derken oldu 13:00
Küçük kuşumun ödevlerini yaptırıyorum bir yandanda evi temizlemeye uğraşıyorum
Akşam eşimin halasına çaya gideceğiz artık o zamana kadar işlerimi bitirmem lazım Kızların formalarını yıkamaya atacağım şimdi ki yarına kadar kurumuş olsun
Yarın akşamda arkadaşlarımız çaya gelecek onlarada birşeyler gündüz hazırlarım o yüzden temizlik faslı bitsin diye uğraşıyorum

Bu arada arkadaşım bugün aradığında diyetisyenle 6 ayda 35 kg veren bir tandığından bahsetti üstelik hiç zorlanmamış ve diyetisyeni çok şeker biriymiş Çokda nam yaptığı için baya yoğunmuş kendi çevresinde
Faceden biraz bakayım dedim 1.5 ayda 15 kg veren danışanı gördüm Hemen aradım randevu almak için ama harbi çok yoğunmuş ancak 1 Nisana randevu alabildim
Şaka gibi bir tarih oldu ama kesinlikle kararlıyım bende o bayana gideceğim sonuçta tahlillerimi yaptırdım ve ilaçlarımıda düzenli kullanıcağım o zamana kadar yine az da olsa veririm inşallah ama profesyonel yardım alırsam daha güzel gider belki en azından yağ ölçümüde profesyonel olarak yapılır bende yağdanmı gitti kastanmı sudanmı bilirim
Birde muayene ücreti 50 tl üstelik bir gittiğinde veriyorsun ikinci kontrol sayılıyor
Bana haber veren arkadaşımda gidecek ona ve oda benden 1 hafta öncesine randevu almış bir iki gün evvel aradığı için hem birbirmizi motive ederiz dedi

Kizceler ilk defa pirasa aldim hic yememistim bugune kadar pirasa ile yapılan en lezzetli yemek tarifi yazsanizs yarin yapim ya:)

Canım ben sade yapıyorum genelde yani bol soğanı kavurup pırasaları doğradıktan sonra yıkayıp ekliyorum iki çevirdikten sonra kendi suyuyla pişiriyorum ( çok çok az su ekliyorum )
Eskiden bulgur yada havuçda doğruyordum ama böyle daha lezzetli geldi bana eşim bile pırasayı ilk evlendiğimizde ancak ölümü gör dediğimde bir lokma yerken artık çok seviyor ve ne zaman yapsam oda yer severek

günaydın kızlarr
bugün 900 gr eksik çııktım neden böyle oluyodu

İsteeee budurrrrrrrrrrr
Kuzum hep diyorum stres en büyük engel üstelik belkide ödem vardı ancak attın hadi bakalım bir sonraki cumaya kadar hep daha güzel eksiler oluşacak ve cumaya süper bir bildirim gelecek eminim

Diyetisyenin kapısındayım bakalim ne diyecek...

Tebrik ederim canım gerçekten çok sevindim İnşallah hep daha aşağıları görürsün
Ay inşallah bende o rakamlarları hatta daha aşağılarını görürüm tez zamanda bende diyetisyene başlıyacağım ( keşke hemen randevu verseymiş şimdiden heycan yaptım bende )

Slm kızlar sporumu yaptım babam sağolsun sabah kızları aldı onlara götürdü bende 65 dk yürüdüm

çok sevindim kaptan , çünkü motivasyon en önemlisi, bu diyetisyen işi iyi oldu senin için

Merhaba kızlar bende bugün kizimi parka götürdüm hiç oturmadi ordan oraya gezindi durdu

Çocukları gördükçe sevinç çığlıkları atıyor nasıl mutlu oldu

40dk yürüyüş yapmış oldum giderken gelirken kucagima aldım yoruldum ama onun mutlu olması herşeye değer

Keşke 1,5 ay beklemek zorunda olmasaydın tek kötü yanı bu ama olsun zaten ilaçların var vücut o zamana kadar düzene girer

Bende diyetisyenimi cok sevmiyorum aslinda. Niyeyse itici geldi ilk gunden beri. Bugun kendide sasirdi cok vermis olmama. Sabah kahvaltilari az geliyor aksam cok geliyor falan dedim. Iki dilim ekmekle doymuyor musun dedi. Doyuyorum ama cok cabuk acikiyorum. Ama dedigin gibi ne kadar yag ne kadar kas olmus ne kadar incelmissin o iyi motive ediyor insani. 1 nisan uzun gercekten o zamana kadar baska bir diyetisyene gitsen ona gidincede anlatirsin bunlari uyguladim diye. Birde ondan cikar cikmaz ikinci randevunu almalisin bence o kadar yogunsa.
Insallah sende bir an once ikili rakamlara dusersin amiinnn.... :)

Slm kizlar internet
Im cok az o yuzden cok giremiyorum bugunki menum
Sabah çeyrek lavas iki yumurtali omlet 3 zeytin bir dilim kasar

Oglen yarim porsiyon sehriyeli makarna yaninda kirmizi et yogurt

Ara ceyrek nar iki dilim kivi

Aksam daha yemedim tokum ama ablam evde oldugu icin sofraya oturup iki kasik sebze yemegini yemis gibi yaparım

Bugun tam 2 saat yürüyüş yaptik gezdik
1.5 litre su

İyi aksamlar arkadaşlar. Hasta ziyaretine gitmistim biraz önce eve geldim hemen menümü paylaşayım.

Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
2 dilim t.b.ek

Öğle
Biraz kırmızı et
1 dilim ekmek
4 yk. yoğurt
Salata

Akşam
3 yaprak sarma
2 yk pirinç pilavı
1 parca tavuk eti
Salata
Cacık

Akşam pek olmadı ama gezme de olduğumdan bu kadarı ile kendimi kurtarabildim. Uzun zamandır gitmediğimiz bir tanıdığımız. Çok ısrar ettiler diyetteyim de diyemedim. Kesin gülerlerdi. Allahtan bugün çok yürüdüm onun rahatlığı var.

Su 2lt

Spor 80 dk yürüyüş yaptım.

çok iyiymiş canım. En kısa zamana kilolardan kurtulursun insallah

Iyi geceler kızlar menumu paylasiyim

Sabah peynir zeytin kaşar tulum peynir zeytin iki dilim ekmek

12:30da bezelye yemeği bir kase yoğurt bir dilim ekmek

40dk yürüyüş

16 :30da 4 kaşık bezelye yemeği küçük parça lavasa bol yesilikli limonlu çiğ köfte
Bir bardak ayran

20:00 kV gittik tatlı türüne girmeden biraz beyaz ekmek domates peynir zeytin yarım açma 5-6 kuruyemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…